PRODUSE JAPONEZE

Algele marine sunt cea mai importanta si mai digerabila sursa de minerale: iod, magneziu, calciu, potasiu, fier, zinc. Sunt foarte bogate in: enzime, fibre, clorofila, betacaroten, vitaminele B ( sursa excelenta de B12), C, E, K.
Au calitati exceptionale antiinflamatorii, antibacteriene, antifungice, antivirale, echilibreaza functiile glandelor endocrine (tiroida, hipofiza, pancreas), reintineresc organismul, sunt vitalizante. Alcalinizeaza sangele!
Indeparteaza metalele toxice, acidul alginic pe care il contin se combina cu ele si le elimina.
Sunt incluse in programele de control al greutatii prin imbunatatirea metabolismului, induc senzatia de satietate si au un aport caloric scazut.
Fiind un superconcetrat de vitamine si minerale, sunt alimente de frunte in sindromul de oboseala cronica!
Se comercializeaza deshidratate, se spala bine, se inmoaie 10-15 minute si se clatesc, apoi se adauga in mancaruri diverse: cereale, supe, ciorbe, peste, salate, chiftelute, sporindu-le savoarea.
Recomandare CasaBio
Cand fierbeti naut, fasole, linte, adaugati si alge marine; absorb gazele si imbunatatesc digestia.

  • Produsele 1-18 (din 100)
  • « 1 2 3 4 5 6 »
    • Sorteaza dupa:
  • Produsele 1-18 (din 100)
  • « 1 2 3 4 5 6 »
  Produsul a fost adaugat in cos