Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL ZEOLIT DR.CRISTINA AOSAN 150G

NATURAL ZEOLIT DR.CRISTINA AOSAN 150G

48.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  Greutate/Ambalaj: 150 gr
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

Descriere

Numele de zeolit vine din greaca veche, din cuvintele “zeos” care inseamna a fierbe si “lithos”, adica piatra.
Anticii numeau aceasta roca piatra care fierbe, deoarece la temperaturi ridicate mineralul incalzit, care contine intr-o anume masura apa, se umfla.
Zeolitul este un mineral constituit din aluminosilicati naturali hidratati de calciu, sodiu, potasiu, magneziu, sa. In natura se gaseste sub forma de tuf vulcanic.
Zeolitii poseda proprietati cu totul neobisnuite, fapt care a generat un mare numar de aplicatii concrete din care enumeram: ingrasamant pentru plante, supliment nutritiv pentru animale, absorbant pentru asternutul animalelor de companie, combaterea mirosurilor neplacute, filtre pentru ape reziduale si radioactive, curatarea mediilor contaminate cu produse petroliere, transport coloidal, utilizari in medicina.

Proprietatile care intereseaza in medicina sunt capacitatea deosebita de schimb ionic, de captare si eliminare a radicalilor liberi, a metalelor, si remineralizarea organismului uman.
Este cunoscut faptul ca celulele maligne au sarcini electrice si structura perturbata. Una din caile directe prin care zeolitul actioneaza in boala canceroasa este reechilibrarea incarcaturii electrice a celulei, pe seama capacitatii sale de schimbator de ioni.
O alta modalitate de actiune, indirecta, este potentarea sistemului imunitar prin eliminarea de reziduuri toxice din organism. Sistemul imunitar, armata de aparare a oricarui organism, “degrevat” de problema curenta a contracararii de toxine si de eliminarea de reziduuri, poate lupta mai eficient in orice alta suferinta.
Acestea sunt motive pentru care zeolitul poate fi administrat cu succes in boala de iradiere, ca adjuvant in radio-terapie, chimio-terapie, intoxicatii acute si cronice, tabagism, alcoolism, narcomanie, guta.
Ca adjuvant poate fi utilizat in gastrite hiperacide, ulcer gastric, hepatite virale, afectiuni virale diverse, diaree.
O alta calitate importanta este capacitatea de remineralizare, motiv pentru care este indicat in osteoporoze, refaceri osoase post traumatice.
Nu in ultimul rand poate fi utilizat si ca praf dentar, cu efecte deosebite in ceea ce priveste curatarea dintilor si igiena cavitatii bucale.
Zeolitul pulbere este recomandat in toate aceste afectiuni in doze diferite, adaptate fiecarui pacient, pentru a obtine efecte maxime. General vorbind, pentru o persoana adulta, cu o greutate normala, in scop de intretinere se pot consuma 2-4 g pe zi, fara pauza.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos