Alte ceaiuri

x

  • Produsele 1-5 (din 5)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Pachetul conține 15 pungi de CEAI VERDE Matcha certificate BIO, care îndeplinește cele mai stricte cerințe de vânzare în UE. Ambalaj transparent, ceai cu origine clară.

Ceaiul verde contine antioxidanti puternici, numiti catehine, care vaneaza radicalii liberi din organism. Cea mai puternica catehina din ceaiul verde este numita ECGC (epigalocatehingalat), despre care se crede ca este un anticancerigen extrem de puternic. O ceasca de ceai verde matcha are de 137 de ori mai mult ECGC.

 

Unul din locurile cu cei mai varstnici oameni de pe planeta este Okinawan, Japonia. Longevitatea acestor oameni a fost atribuita in special consumului regulat de ceai verde matcha. Este cel mai popular ceai din Japonia, dar popularitatea sa se raspandeste rapid si in restul lumii. Avand in vedere proprietatile sale antiinflamatorii, antioxidante si anti-imbatranire, este si normal.

 

Clorofila, cea care da culoarea verde a ceaiului si a celorlalte plante verzi, este de asemenea un detoxifiant puternic si ajuta la eliminarea substantelor chimice si a metalelor grele din organism.

Calugarii budisti nu stiu multe despre masa musculara si despre slabit, dar stiu cu siguranta multe despre a avea o viata lunga si fara stres. Unul din secretele lor: ceaiul verde matcha (numit si maccha)

 

Ceaiul verde japonez este crescut la umbra, pentru a mari continutul de clorofila al frunzelor. Apoi, aceste frunze bogate in clorofila sunt culese manual, tinute la abur, uscate si pisate intr-o pudra fina de ceai.

 

Istoria si procesul de cultivare sunt interesante, dar ce ii intereseaza pe majoritatea celor preocupati de sport si o viata mai sanatoasa, sunt proprietatile sale antioxidante. O ceasca de ceai verde matcha  are de 10 ori mai multi antioxidanti decat o ceasca de ceai verde obisnuit. Are un nivel al antioxidantilor de 6.2 ori mai mare decat fructele goji, de 7 ori mai mare decat al ciocolatei negre, de 17 ori mai mare decat al afinelor si de 60.5 ori mai mare decat spanacul.

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscova

Pe langa beneficiile sale sănătoase se poate prepara o băutură care poate fi consumata calda sau rece ca un ceai de gheaţă. Prepararea acesteia este simplă: spălaţi bine roşcova şi puneti 2 linguri de roşcova intr-o cana de apa fierbinte. Fierbeti pentru aproximativ 5 minsi apoi filtrati. Dacă preferaţi rece, puneti gheata in ceaiul obtinut si asteptati pana se raceste. Roşcova răspândeşte dulceaţa ei în apă si astfel nu este necesar adaos de zahăr. Pe de altă parte dacă doriţi un ceai mai dulce utilizaţi cateva picaturi din siropul nostru de roşcovă pentru a-l indulci.

În continuare, după fierbere, bucatile de roscove sunt atât de moi incat le puteţi mânca bucuradu-vă de un mic deliciu dulce la ceai. De asemenea, acestea pot fi folosite la gatit ca garnitură.

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscova

Pe langa beneficiile sale sănătoase se poate prepara o băutură care poate fi consumata calda sau rece ca un ceai de gheaţă. Prepararea acesteia este simplă: spălaţi bine roşcova şi puneti 2 linguri de roşcova intr-o cana de apa fierbinte. Fierbeti pentru aproximativ 5 minsi apoi filtrati. Dacă preferaţi rece, puneti gheata in ceaiul obtinut si asteptati pana se raceste. Roşcova răspândeşte dulceaţa ei în apă si astfel nu este necesar adaos de zahăr. Pe de altă parte dacă doriţi un ceai mai dulce utilizaţi cateva picaturi din siropul nostru de roşcovă pentru a-l indulci.

În continuare, după fierbere, bucatile de roscove sunt atât de moi incat le puteţi mânca bucuradu-vă de un mic deliciu dulce la ceai. De asemenea, acestea pot fi folosite la gatit ca garnitură.

Ingrediente:ceai verde japonez kukicha prajit
* ingredient ecologic

A se păstra la loc uscat, răcoros si ferit de razele soarelui
Produs în Japonia
Distribuitor: Clearspring Ltd,London W3 7QE, UK

  • Produsele 1-5 (din 5)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos