Api-fitoterapie

  • Produsele 1-8 (din 8)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

"Iata, va dau toata iarba ce face samanta, de pe toata fata pamantului si tot pomul ce are rod de samanta in el. Acestea vor fi hrana voastra."

… antibioticele alopate îşi arată din ce în ce mai puţin eficienţa, ba chiar contribuie la slăbirea de durată a sistemului imunitar al organismului.

Natura în schimb propune ea însăşi antibiotice, luptători de nădejde împotriva infecţiilor şi, totodată, elemente de protejare şi de întărire a terenului organismului, locul în care se desfăşoară bătăliile antiinfecţioase.

În privinţa acestor antibiotice naturale, cartea elveţianului Christopher Vasey constituie un ghid competent, o pledoarie limpede şi accesibilă, dublată de o argumentaţie riguroasă, în cadrul căreia un număr de 20 de asemenea antibiotice propuse de natură, cu precădere aşa-numitele uleiuri esenţiale – între care eucaliptul, busuiocul, cimbrul, lavanda sau oregano – îşi prezintă cărţile de vizită terapeutice şi îşi detaliază modurile de folosire, dovedind rezerve terapeutice nebănuite.

Scopul acestei cărţi este acela de a vă educa şi arăta grija infinită şi atenţia cu care Creatorul ne-a lăsat pe pământ medicamentele de care avem nevoie, pentru a ne vindeca şi a ne menţine starea de sănătate. Nu trebuie să creăm noi aceste substanţe tămăduitoare. Dumnezeu le-a creat deja pentru noi. De noi depinde să ne bucurăm de înţelepciunea şi de voia Sa şi să învăţăm cum să ne refacem sănătatea şi cum să ne-o menţinem, folosind aceste creaţii naturale. Printre aceste daruri Divine se numără şi uleiurile din plante. Dumnezeu le-a făcut şi ne-a înzestrat cu inteligenţa de a le descoperi şi de a şti cum să le folosim.
Cartea aceasta se bazează atât pe Biblie, cât şi pe ştiinţă. Este o resursă şi o carte de referinţă, în care artele străvechi şi biblice de tămăduire, se reunesc cu ştiinţele medicale de astăzi. Scopul acestei cărţi nu este acela de a pune diagnostice, de a prescrie reţete, de a emite ipoteze medicale în vreo formă sau alta, ori de a încuraja pe cineva să facă altfel decât se cuvine, conform licenţei / autorizaţiei deţinute în domeniul de activitate în care lucrează. Pentru aceasta, trebuie să consultaţi un medic ori o altă persoană autorizată în domeniul medical.
Vindecarea este un termen spiritual holistic, nu unul medical. Profeţii şi preoţii din trecut, precum şi unii medici care apar menţionaţi în Biblie, ungeau oamenii cu ulei şi se rugau împreună cu aceştia pentru purificarea lor spirituală, pentru căirea lor şi pentru vindecare. La fel a făcut şi Iisus. La fel au făcut şi creştinii de la începuturile Bisericii.

Această carte extraordinară oferă cunoaşterea practicată de către Iisus şi discipolii săi, când îi ungeau pe oameni cu uleiuri terapeutice şi îi vindecau. În ea, dr. David Stewart ne împărtăşeşte informaţii despre uleiuri care sunt uitate de secole şi modul în care ştiinţa modernă demonstrează că ele sunt mai eficiente decât antibioticele, iar în ziua de astăzi vindecă o mulţime de boli.

Este cea mai bună carte pe care am citit-o în viaţa mea. Am terminat-o în trei zile, în pofida faptului că am doi băieţi mici de crescut, unul de doi şi altul de patru ani. Mi-a plăcut că stabileşte o bază biblică pentru folosirea uleiurilor esenţiale, două teme care îmi plac foarte mult. Pur şi simplu nu am putut să o las jos până nu am terminat-o şi aş reciti-o oricând.

– Kelly Fowler, casnică, mamă din Flagstaff, Arizona

Este una dintre puţinele cărţi pe care le-am citit şi pe care, pur şi simplu, nu am putut să o las din mână, până nu am terminat-o. Nu vă pot spune în cuvinte, cât de mult mi-a făcut plăcere să o parcurg. Este cu adevărat grozavă!

– Owen Newman, scriitor şi pionier în domeniul artizanatului Missouri

O carte excelentă! Cu răspunsuri luate direct din Biblie şi cu aplicaţii practice. Asemenea informaţii rare au fost ţinute ascunse mult prea mult timp. Prin cercetarea extraordinară făcută de dr. Stewart, până şi cei care nu se pricep la asemenea lucruri vor găsi aici un ghid plin de înţelepciune, care să le schimbe viaţa.

– Preot Dennis Petersen, autor al cărţii Dezvăluirea misterelor creaţiei

Din statistici rezultă că afecţiunile aparatului respirator ocupă un nedorit loc fruntaş în topul patologiei umane la începutul secolului XXI, bineînţeles şi în ţara noastră, aflată "în tranziţie" de la un sistem social şi economic la altul.

Această realitate dureroasă ne-a îndemnat să elaborăm o carte dedicată în exclusivitate afecţiunilor aparatului respirator

Ca şi afecţiunile altor aparate şi sisteme ale corpului omenesc, dar poate că mai mult decât oricare altele, afecţiunile aparatului respirator pot beneficia de un număr semnificativ de terapii complementare. Pentru profilaxie şi pentru tratament, cartea noastră propune în complementaritate cu tratamentul alopat:

•fitoterapia
•aromaterapia
•terapiile Ayurveda
•Gemoterapia (valorificarea ţesuturilor vegetale proaspete)
•apifitoterapia
•fitobalneologia
•apiterapia
•terapiile nutriţionale
•dietoterapia (care se regăseşte în aproape toate capitolele cărţii)
•analiza minerală tisulară (a firului de păr)
•produsele Energy (acupunctură lichidă pentru reechilibrarea energetică)
•balneofizioterapia
•SALIN, purifical de aer cu plăci saline
•homeoterapia
•psihoterapia
•kinetoterapia
•tehnicile respiratorii care au la bază meridianele energetice
•acupunctura
•reflexoterapia
•presopunctura
•terapia prin artă (cromo-psihoterapia şi melo-psihiterapia)
•bioterapia
•litoterapia (cristaloterapia)

În acelaşi timp, firme de prestigiu îşi prezintă produsele şi serviciile cu efecte benefice în prevenirea şi vindecarea afecţiunilor aparatului respirator.

Cristina Mateescu, autoarea cărţii „Apiterapia – cum să folosim produsele stupului pentru sănătate”, este doctor în biologie (specialitatea biochimie) şi un eminent cercetător în domeniul apiterapiei, cu o bogată experienţă ştiinţifică.
După ce prezintă produsele stupului şi după ce lămureşte mecanismele lor de acţiune, autoarea se ocupă în mod sistematic de efectele lor benefice pentru sănătate: în patologia tubului digestiv; în stomatologie; în afecţiunile gastro-intestinale; în afecţiunile hepato-biliare; în patologia oftalmică; în afecţiunile aparatului respirator (afecţiuni bronho-pulmonare şi ORL); în cardiologie şi afecţiunile cardiovasculare; în afecţiunile renale; în afecţiunile uro-genitale; în obstetrică şi ginecologie; în afecţiunile ţesutului conjunctiv, sistemului muscular şi osos (cu o atenţie specială pentru reumatism); în afecţiunile sistemului nervos (atrag atenţia modalităţile apiterapeutice în tulburările de memorie şi în cazul sclerozei multiple); în endocrinologie (subcapitole aparte le sunt consacrate afecţiunilor tiroidiene şi diabetului); în pediatrie (infecţii şi parazitoze, probleme de psihomotricitate şi anomalii congenitale); în bolile infecţioase (inclusiv în SIDA); în dermatologie; în afecţiunile imunitare (alergii, boli autoimune, sclerodermie); în hematologie (anemii, coagulare sanguină), cancer etc.
Această carte este rodul experienţei răbdătoare, al cercetărilor proprii şi al cercetărilor de echipă, precum şi al unei profunde cunoaşteri a tot ceea ce s-a acumulat în domeniul apiterapiei pe plan internaţional. Cristina Mateescu are darul de a reformula cu limpezime informaţia ştiinţifică, de a se adresa în acelaşi timp specialistului şi persoanei interesate strict de valoarea terapeutică a produselor stupului. „Apiterapia – cum să folosim produsele stupului pentru sănătate” este o carte cu caracter unicat, care se adresează atât slujitorilor medicinei şi apiterapiei, cât şi marelui public.

"Remediile florale Bach sunt folosite de milioane de oameni din întreaga lume, deşi este foarte dificil să se explice cum funcţionează şi de ce. Problema este că nu există nici o structură din lumea fizică care să explice non-fizicul. Dacă există o realitate în descoperirile dr. Bach atunci înseamnă că trebuie să schimbăm în mod inevitabil modul în care privim lumea şi ce este viaţa. De asemenea, trebuie reconsideată relaţia dintre oameni şi plante. "

M-am întâlnit cu remediile florale Bach pentru prima dată la Londra, prin 1996, în cursul formării mele în homeopatie. Le-am văzut în toate farmaciile homeopate, dar şi în alte drogherii naturiste, am văzut că oamenii le cumpără şi le folosesc şi am devenit curioasă în legătură cu ele. Mi-am luat câteva cărţi, am participat la un curs şi treptat m-au prins. M-au fascinat, la fel cum m-a fascinat istoria şi evoluţia persoană a dr. Edward Bach, cel care le-a descoperit şi utilizat prima oară. Cu fiecare lectură şi cu fiecare încercare a lor la pacienţi şi la mine însumi, am descoperit energia lor frumoasă, potenţialul vindecător asupra sufletului şi indicaţiile emoţionale frecvente.

Mi-au plăcut atât de mult, încât mi-am spus că este esenţial să le împărtăşesc tuturor cele învăţate şi simţite, cu atât mai mult cu cât dr. Bach a dedicat aceste remedii tuturor oamenilor, expunând pe larg procesul lor de preparare şi indicaţiile, astfel încât oricine să le poată prepara şi folosi.

Iniţial am dorit să fac o carte electronică, care să permită trecerea uşoară de la un capitol la altul, de la schemele de folosire la descrierea detaliată a fiecărui remediu. Ulterior, m-am gândit că nu ar strica să existe un suport scris, singura limitare a acestuia fiind lipsa ilustraţiilor pe care varianta electronică le va avea, din motive economice şi practice. Probabil ca varianta electronica va cunoaşte îmbunătăţiri şi adăuguri, pentru că există multe lucruri de citit şi aflat despre aceste fascinante remedii.

Remediile florale Bach sunt folosite de milioane de oameni din întreaga lume, deşi este foarte dificil să se explice cum funcţionează şi de ce. Problema este că nu există nici o structură din lumea fizică care să explice non-fizicul. Dacă există o realitate în descoperirile dr. Bach atunci înseamnă că trebuie să schimbăm în mod inevitabil modul în care privim lumea şi ce este viaţa. De asemenea, trebuie reconsideată relaţia dintre oameni şi plante.

Personal, consider că trăim într-o perioadă de majoră schimbare a paradigmei omenirii, în care cunoaşterea materială şi-a atins limitele şi explicaţia multor probleme ale vieţii nu mai poate fi dată cu ajutorul instrumentelor materiale. Reîntoarcerea către spiritual, căutările interioare ale atâtor oameni în ultimii 20-30 ani, precum şi creşterea uriaşă a interesului pentru medicinile „blânde”, energetice, precum homeopatia şi terapia florală Bach, arată că oamenii sunt dispuşi să încerce să înţeleagă altceva, în afara cadrului ştiinţific general acceptat.

Mult timp, oamenii au căutat în Biblie călăuzirea şi tămăduirea spirituală, dar puţini ştiu că Biblia conţine şi lecţii importante pentru sănătatea fizică. Hrana Vieţii – Reţete biblice de tratamente naturiste reuneşte agenţi terapeutici din toate cărţile Bibliei – smochine, păducel, aloi, grâne, struguri, untdelemn de măsline, vin roşu- explicându-le folosirea pentru tratarea a sute de boli comune, de la artrită şi dureri de cap, până la problemele cardiace şi digestive.

Cartea aceasta este destinata a fi un instrument de lucru menit sa imbogateasca experienta si cunostintele tuturor acelora care, intr-o lume abrutizata de madria stiintei omului si intoxicata de medicamente si alimente pervertite, agresiv aditivate, sau preparate din organisme modificate genetic, indraznesc sa mai creada si sa se increada in Dumnezeu si, de asemenea, sa practice medicina cristica si stilul de viata edenic. Mesajul cartii este si o invitatie la o colaborare medicala interdisciplinara, avand ca unic obiectiv profilaxia bolilor si recuperarea din boala a celor suferinzi. Remediile naturale nu sunt panacee. Colaborarea interdisciplinara, bazata pe principii medicale deontologice, este calea cea mai valoroasa pentru a veni in intampinarea unei lumi din ce in ce mai suferinde, la o varsta din ce in ce mai tanara. Pentru a nu compromite medicina naturista, este strict necesar ca aceasta sa fie practicata cu competenta si profesionalism, incurajand colaborarea medicala interdisciplinara precum si parteneriatul medic - pacient ca pe un veritabil tandem, stringent necesar finalizarii actului medical in beneficiul pacientului.

 

MOD DE PREZENTARE: EDITIE DE LUX CUSUTA SI CARTONATA, contine si pagini color.

Denumirea plantelor este facuta in 17 limbi.

  • Produsele 1-8 (din 8)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos