Cacao si cafea

  • Produsele 1-18 (din 40)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:

Pudra obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao. Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamine, minerale si fibre alimentare. Este un antioxidant de exceptie. Are continut mai mic de lipide si continut mai mare de hidrati de carbon, vitaminele A, B si E, calciu. Nu contine cofeina, teobromina, gluten, lactoza. Nu contine colesterol. Este sarac in sodiu. Se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao, pentru prajituri, etc.

Una dintre cele mai importante substanţe prezente în roşcove este carubina.- nu contine cofeina.

  • Imbunatateste digestia;
  • Scade nivelul colesterolului din sange;
  • Actioneaza ca un antioxidant;
  • Poate fi utilizata pentru tratarea diareei la copii si adulti;
  • Contine o substanta activa care este eficienta impotriva astmului;
  • Este buna pentru cei care au hipertensiune arteriala;
  • Poate ajuta la prevenirea cancerului pulmonar, daca este utilizata in mod regulat;
  • Este utilizata pentru tratarea tusei, gripei si anemiei;
  • Este bogata in calciu si fosfor, din acest motiv este folosita in lupta impotriva osteoporozei;
  • Este utilizata pentru tratarea poliomielitei la copii.

100% cicoare granulata

Utilizata inca din antichitate in Egipt, apoi in Europa si Asia, cicoarea este recunoscuta astazi pentru calitatile sale decongestionante , digestive si tonice. Are actiune diuretica fiind un tonic pentru caile urinare.

Este un revitalizant general, avand si proprietati afrodiziace.

Prin consumarea cicorii pielea devine calda si catifelata.

Contine importante vitamine (B, C, K) si minerale (Fe, P, Ca, Mg, K, Na, Cu).

Nu contine aditivi si cofeina!

Nu creaza dependenta!

Se recomanda tuturor varstelor.

100% cacao

Pudra de cacao este un produs fin macinat, obtinut din turtele rezultate la presarea miezului boabelor de cacao.

Acest produs se intrebuinteaza in amestec cu zahar, cu apa fierbinte sau cu lapte, la prepararea bauturilor de cacao (la o cana utilizandu-se 5-10 g de pudra de cacao).

Ingrediente:

orz, secara, cicoare prajite

Cicoarea invioreaza mintea si psihicul, indeparteaza oboseala si astenia, stimuleaza digestia si mareste capacitatea de efort intelectual.

Produs dietetic natural, fara cofeina, potrivit pentru toate varstele.

Bautura din cicoare este inlocuitorul ideal al cafelei, eliminand efectele nocive ale acesteia.

Pentru o “cafea” buna, se pun intr-un ibric (250 ml) cu apa clocotita 2-3 lingurite de pulbere de cicoare, dupa care se pune pe foc mic vreme de 2 minute si se amesteca in continuu. Se lasa sa se raceasca 10 minute, apoi se filtreaza si se serveste ca atare (daca suportati gustul amar) sau cu 1-2 lingurite de miere.

Cateva recomandari ale acestei “cafele” extrem de sanatoase:

- astenie, surmenaj intelectual, depresie usoara - se beau trei pahare din acest preparat pe zi, intre mese.

- dificultati de concentrare, stare de somnolenta - se ia o ceasca de cafea de cicoare indulcita cu miere din belsug.

- la copiii fara apetit - se recomanda sa bea o cescuta din aceasta cafea, cu cateva minute inainte de masa.

- dureri de cap, stari de indispozitie pe fondul unor probleme biliare sau hepatice - se bea cafea cu cicoare neindulcita.

Boabele de cacao sunt semintele arborelui Theobroma cacao, originar din America Centrala si de Sud.

Boabele de cacao nu au continut de zahar, insa sunt o sursa excelenta de proteine, grasimi, carbohidrati, fibre, fier, calciu, magneziu, vitaminele B, C si E. Continutul foarte ridicat de magneziu din boabele de cacao maresc puterea muschiului cardiac, descresc coagularea sangelui, regularizeaza tensiunea arteriala si reduce formarea cheagurilor de sange si aparitia atacurilor cerebrale. Magneziul ridica nivelul de alcalinitate din corp, ceea ce ajuta la detoxifiere.

Cacaoa in stare cruda are de 4 ori mai multi antioxidanti decat ciocolata neagra si de 20 ori mai multi decat afinele.

Boabele de cacao mai contin serotonina, triptofan, anandamida, dopamina, PEA – adica toti acei hormoni care au un efect pozitiv asupra chimiei creierului nostru pentru ca permit circulatia mai mare de serotonina si alti neurotransmitatori in creier.

Triptofanul este un aminoacid antidepresiv si joaca un rol important in productia de serotonina, un neurotransmitator anti-stres care reduce anxietatea si ne sporeste rezistenta la stres.

Dintre toate felurile de hrana naturala din cate exista, boabele de cacao au cea mai mare concentratie de antioxidanti, relevati in studii medicale ca fiind foarte stabili si usor de preluat de organismul uman, ei ajungand la celulele tinta in maximum 30 de minute.

Ingrediente:

orz, secara, cicoare prajite

Utilizata inca din antichitate in Egipt, apoi in Europa si Asia, cicoarea este recunoscuta astazi pentru calitatile sale decongestionante , digestive si tonice. Are actiune diuretica fiind un tonic pentru caile urinare.

Este un revitalizant general, avand si proprietati afrodiziace.

Prin consumarea cicorii pielea devine calda si catifelata.

Contine importante vitamine (B, C, K) si minerale (Fe, P, Ca, Mg, K, Na, Cu).

Nu contine aditivi si cofeina!

Nu creaza dependenta!

Se recomanda tuturor varstelor.

Continut:

orz*, secara*, cicoare*

Continut:

praf de roscove 100%

Inlocuitor de cacao ce nu contine cofeina si teobromina cu putere mare de colorare.
Pudra obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao.

Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamine, minerale si fibre alimentare. Este un antioxidant de exceptie. Are continut mai mic de lipide si continut mai mare de hidrati de carbon, vitaminele A si B, calciu.

Nu contine cofeina, teobromina, gluten, lactoza. Nu contine colesterol. Este sarac in sodiu.

Se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao.

Continut:

praf de roscove 100%

Inlocuitor de cacao ce nu contine cofeina si teobromina cu putere mare de colorare.
Pudra obtinuta din fructul roscovului. La culoare si gust este foarte asemanatoare cu cacao.

Are un gust usor dulceag si este bogat in vitamine, minerale si fibre alimentare. Este un antioxidant de exceptie. Are continut mai mic de lipide si continut mai mare de hidrati de carbon, vitaminele A si B, calciu.

Nu contine cofeina, teobromina, gluten, lactoza. Nu contine colesterol. Este sarac in sodiu.

Se poate folosi cu succes ca inlocuitor de cacao.

Ingrediente

100% spelta prăjită şi măcinată


Descriere

Din Spelta prăjit. Fără Cofeină!

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscove

Pudra de roscove este o alternativă sănătoasă pentru ciocolată și cacao. Acesta poate fi utilizata în prăjituri, băuturi calde, lapte, shake-uri și deserturi. Este o sursă bogată de calciu și vitamine.

Roşcovă este o sursa bogata de calciu, fosfor, potasiu, magneziu şi conţine vitaminele A, B, B2, B3 şi D.

Fiecare pastaie poate fi consumata cruda ca un substitut pentru ciocolată şi poate fi folosita la gatit ca garnitură pentru preparate de carne de vită şi porc

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscove

Făină de roșcova raw poate fi adăugata la făină și poate fi folosita în prăjituri, băuturi calde, lapte, shake-uri și deserturi. Este un dulce natural și este o sursă bogată de calciu și vitamine.

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscove

Pudra de roscove este o alternativă sănătoasă pentru ciocolată și cacao. Acesta poate fi utilizata în prăjituri, băuturi calde, lapte, shake-uri și deserturi. Este o sursă bogată de calciu și vitamine.

 

Ingrediente: faina de roscove bio.

Informatii nutritionale (la 100g produs): val. energetica 318kcal/1331 kJ; carbohidrati 58,9g; zahar 46,9g; fibre 30g; protein 4,7 g; grasimi 0,4g.

Tara de origine Grecia.

Fara cofeina – fara gluten – dulce natural

100% Roscove

Făină de roșcova raw poate fi adăugata la făină și poate fi folosita în prăjituri, băuturi calde, lapte, shake-uri și deserturi. Este un dulce natural și este o sursă bogată de calciu și vitamine.

  • Produsele 1-18 (din 40)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos