Cafea cicoare, cereale

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

      orz, secara, cicoare prajite

Continut:

        orz*, secara*, cicoare*

Cicoarea invioreaza mintea si psihicul, indeparteaza oboseala si astenia, stimuleaza digestia si mareste capacitatea de efort intelectual.

Produs dietetic natural, fara cofeina, potrivit pentru toate varstele.

Bautura din cicoare este inlocuitorul ideal al cafelei, eliminand efectele nocive ale acesteia.

Pentru o “cafea” buna, se pun intr-un ibric (250 ml) cu apa clocotita 2-3 lingurite de pulbere de cicoare, dupa care se pune pe foc mic vreme de 2 minute si se amesteca in continuu. Se lasa sa se raceasca 10 minute, apoi se filtreaza si se serveste ca atare (daca suportati gustul amar) sau cu 1-2 lingurite de miere.

Cateva recomandari ale acestei “cafele” extrem de sanatoase:

- astenie, surmenaj intelectual, depresie usoara - se beau trei pahare din acest preparat pe zi, intre mese.

- dificultati de concentrare, stare de somnolenta - se ia o ceasca de cafea de cicoare indulcita cu miere din belsug.

- la copiii fara apetit - se recomanda sa bea o cescuta din aceasta cafea, cu cateva minute inainte de masa.

- dureri de cap, stari de indispozitie pe fondul unor probleme biliare sau hepatice - se bea cafea cu cicoare neindulcita.

Ingrediente:

         orz, secara, cicoare prajite

Utilizata inca din antichitate in Egipt, apoi in Europa si Asia, cicoarea este recunoscuta astazi pentru calitatile sale decongestionante , digestive si tonice. Are actiune diuretica fiind un tonic pentru caile urinare.

Este un revitalizant general, avand si proprietati afrodiziace.

Prin consumarea cicorii pielea devine calda si catifelata.

Contine importante vitamine (B, C, K) si minerale (Fe, P, Ca, Mg, K, Na, Cu).

Nu contine aditivi si cofeina!

Nu creaza dependenta!

Se recomanda tuturor varstelor.

Continut:

        orz*, secara*, cicoare*

Ingrediente:

     orz*

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos