Ceai din toata lumea sonnentor

Descrierea si calitatile terapeutice descrise ale plantelor au fost transmise de-a lungul generatiilor si inspirate din remediile traditionale

  • Produsele 1-18 (din 20)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente

ceai verde 49%, lemongrass, coajă de lămâi 15%, gălbenele şi albăstrele.


Descriere

Întindeţi-vă în hamac, sorbiţi din acest ceai răcoritor şi relaxaţi-vă – ce fericire!
Tip pentru ceai rece (Ice Tea): adăugaţi bucăţele de fructe de pădure şi mentă. Delicios!

Lapacho este obţinut din scoarţa de arbore Lapacho din pǎdurea tropicalǎ.

Numai scoarţa roşie din exterior este folosită în procesul de producţie. Scoarţa contine numeroase tanine, acizi şi vitamine.

Acest ceai ce este folosit pentru o gamă largă de boli, de la artrite la ulcer, diabet şi cancer. Ca rezultat, multe companii de plante medicinale şi magazine de alimentaţie sănătoasă promovează puternic ceaiul de Lapacho ca un puternic vindecător de toate.

Mod de preparare:
Puneti 2 linguri de Lapacho in 3/4 litri de apa fierbinte. Lasati sa stea 15 minute.
Ingrediente:
100% lapacho

Ingrediente

100% ceai negru


Descriere

puternic, corpolent, acid

Ideal pentru amatorii de ceai negru cărora le plac gusturile puternice. Acest Assam este un soi corpolent, bogat și ușor picant. Este bine cunoscut și îndrăgit ca un ceai de mic dejun cu un strop de lapte, dar merge la fel de bine cu mâncăruri din cereale sau deserturi de ciocolată neagră sau nuga. Aria de cultivare a acestui ceai Assam este pe platourile care se întind pe ambele maluri ale Brahmaputrei în India de Nord-Est. Este la poalele munților Himalaya de Est, și este cunoscută ca locul de naștere a cultivării ceaiului

100% Rooibos

Rooibos-ul, cunoscut şi ca ceai din plante de tufiş roşu, este o băutură naţională în Africa de Sud. Tufişul roşu (Massai) este o plantă perenă din familia Leguminoaselor, cu o inălţime de circa 1,5 metri, ale cărei frunze şi tulpini sunt tăiate în bucăţele mici, de aproximativ 1 centimetru. Aceste bucăţele sunt întinse afară şi stropite cu apă o jumătate de zi, până când ceaiul începe să fermenteze şi să înceapă să se coloreze în culoarea tipică maroniu-roşiatică.
Rooibos-ul are o aromă moale şi aromată şi spre deosebire de ceaiul negru nu conţine cafeină (o băutură ideală pentru copii) şi nu devine amar la gust dacă este lăsat la infuzat pentru mai mult timp.

Rooibos-ul este cunoscut drept băutura sănătăţii de către localnici. Nu conţine tanin, însă are un conţinut ridicat de vitamina C, şi minerale ca: cupru, calciu, zinc, microelemente şi flavonoide. Toate acestea acţionează ca protectori împotriva „radicalilor liberi” (aceştia fiind factorii care cauzează multe boli, cum sunt artritele, cancerul, arteriosclerozele, inflamaţiile şi atacurile de cord).

Ingrediente

păstăi de cacao, 17% rooibos, bucăţelede scorţişoară, lemn dulce, cardamom şi extract de vanilie cu bourbon


Descriere

Rooibos îmbunătăţit cu păstăi de cacao şi mirodenii. Este o posibilitate de a savura cipcolată fără calorii! Gustos, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici!

 

Ingrediente

izmă bună (mentha gentilis), verbină, frunze de cânepă, petale de trandafiri, pătrunjel şi cimbru de grădină.


Descriere

Există lucruri din care nu avem niciodată îndeajuns. Una dintre acestea este dragostea. Combinaţia noastră de plante dă aripi iubirii! Garantează fluturaşi în stomac! Cine-i poate rezista?

Ingrediente

33% ghimbir, lemongrass, scorţişoară, bucăţele de portocală, petale de trandafir, petale de floarea-soarelui, cardamom şi lemn dulce


Descriere

Ghimbir - un ceai din îndepartatul Est Asiatic cu o notă de prospeţime şi picantă! În medicina ayurveda, ghimbirul este numit "fierbinte" - aduce foc în corp.

Ceaiul din yerba mate provine din Brazilia i este o specialitate astringentă şi purificatoare.

Datorită conţinutului natural de cafeina stimuleaza sistemul nervos,  digestia, metabolismul şi circulaţia, fara a prezenta efectele nocive ale cafelei.

Ingrediente

100% ceai verde


Descriere

puternic, acrișor, proaspăt

Chun Mee - un ceai verde clasic – are arome puternice, plăcut acrișoare cu o notă proaspătă. Chun Mee înseamnă „sprânceană prețioasă”. Ceaiul și-a primit numele după formele frunzelor, care sunt ușor arcuite și seamănă cu sprâncene când se răsucesc. Acest ceai verde se asortează bine atât cu mâncăruri picante cât și cele îmbelșugate.

Ingrediente

100% verbină


Descriere

Este cunoscut, din tradiţia populara, că stinge setea în zilele calde consumul ceaiului preparat cald sau rece. Un ceai uşor cu o aromă intensă de lămâie.

100% radacina de ghimbir*

Infuzia de ghimbir este considerata ca fiind una dintre cele mai bune leacuri. Îmbunătăţeşte sistemul digestiv şi buna circulaţie a sângelui, eficient împotriva răcelii şi este un ceai excelent pentru nopţi de iarnă, fiind un ceai încălzitor. Ghimbirul este folosit azi mult în tratamentul durerilor de stomac.

Unii beau ceai de ghimbir înainte de a se îmbarca, pentru a evita raul de mare. Ghimbirul mai este folosit şi pentru alte afecţiuni inclusiv in caz de artrită reumatoidă şi afecţiuni cardiace.
Practicanţii medicinii chinezeşti, Ayurvedic, folosesc ghimbirul ca şi activant al focului din trup, numit Agni, pentru a arde Ama (toxinele din corp).


Energizant natural, recomandat !

Continut:

30% ghimbir*, iarba de limon*, scortisoara*, bucatele de portocala*, petale de trandafir*, petale de floarea-soarelui*, cardamom* si lemn dulce*

Infuzia de ghimbir este considerata ca fiind una dintre cele mai bune leacuri.

Imbunatateste sistemul digestiv si buna circulatie a sangelui, eficient Impotriva racelii si este un ceai excelent pentru nopti de iarna, fiind un ceai Incalzitor.

Ghimbirul este folosit azi mult In tratamentul durerilor de stomac.

Unii beau ceai de ghimbir Inainte de a se Imbarca, pentru a evita raul de mare.

Ghimbirul mai este folosit si pentru alte afectiuni inclusiv in caz de artrita reumatoida si afectiuni cardiace.

Continut:

30% ghimbir*, scortisoara*, fenicul*, coriandru*, bucatele de portocala*, lemn dulce*, galangal*, cardamom*, rozmarin*, nucsoara*, anason*

Infuzia de ghimbir este considerata ca fiind una dintre cele mai bune leacuri. Îmbunătăţeşte sistemul digestiv şi buna circulaţie a sângelui, eficient împotriva răcelii şi este un ceai excelent pentru nopţi de iarnă, fiind un ceai încălzitor. Ghimbirul este folosit azi mult în tratamentul durerilor de stomac.

Unii beau ceai de ghimbir înainte de a se îmbarca, pentru a evita raul de mare. Ghimbirul mai este folosit şi pentru alte afecţiuni inclusiv in caz de artrită reumatoidă şi afecţiuni cardiace.
Practicanţii medicinii chinezeşti, Ayurvedic, folosesc ghimbirul ca şi activant al focului din trup, numit Agni, pentru a arde Ama (toxinele din corp).

Ingrediente

27% ghimbir, lemn dulce, lemongrass, piper negru, felii de lămâie, mentă şi hibiscus


Descriere

Ghimbir - un ceai din îndepartatul Est Asiatic cu o notă de prospeţime şi picantă! În medicina ayurveda, ghimbirul este numit "fierbinte" - aduce foc în corp.

Continut:

80% ceai verde si 20% iarba de limon

Ceaiul verde este ceai negru nefermentat, care conţine toate mineralele, vitaminele şi microelementele în formă neschimbată. Atunci când ceaiul este corect preparat, aceste componente îşi păstrează toate calităţile. Ceaiul verde detoxifică şi purifică corpul şi are un efect în general pozitiv. Atunci când este consumat cu regularitate, ajuta la prevenirea formării cariilor (împreună, desigur cu o igienă corespunzătoare).

Originar din Asia, ceaiul verde este deja cunoscut in intreaga lume pentru proprietatile sale diuretice, antioxidante si pentru continutul crescut de vitamine. Este deja folosit cu succes in numeroase regimuri si diete si numeroase creme de fata impotriva imbatranirii il au printre ingrediente.
Anumiti specialisti sustin ca ceaiul verde reduce riscul cancerului, in special pe cel al cancerului de stomac si colon.

Proprietati
Ceaiul verde se prepara diferit de celelalte ceaiuri, ale caror frunze sunt lasate sa fermenteze. Dupa culegere, frunzele de ceai verde sunt uscate imediat, obtinandu-se astfel un continut mai scazut de teina. Prin urmare, datorita continutului sau scazut de teina, ceaiul verde este mult mai putin excitant decat ceaiul negru.

O alta consecinta a uscarii frunzelor de ceai culese, este faptul ca ceaiul verde are un continut ridicat de vitamine. Ceaiul verde contine in abundenta vitaminele A, B, E, C, precum si minerale ca fier, calciu, fosfor si potasiu.

Actiunile binefacatoare ale ceaiului verde
Combate efectele imbatranirii. Din acest motiv, el este unul dintre ingredientele principale in compozitia celor mai noi creme de fata impotriva ridurilor si lotiuni pentru corp. Ceaiul verde ajuta pielea sa se apere de factorii nocivi din mediu, de excesul de raze solare si lupta in acelasi timp impotriva radicalilor liberi.

Are efect diuretic si detoxifiant - De aceea, ceaiul verde este utilizat cu succes in curele de slabire. Atunci cand este baut cu regularitate, ceaiul verde mentine nivelul scazut al trigliceridelor si al colesterolului.

Scade riscul aparitiei cariilor - O alta substanta continuta de ceaiul verde este fluorina, care ajuta la mentinerea sanatatii dintilor. Daca bem zilnic o ceasca de ceai verde, riscul aparitiei cariilor este injumatatit.

Regleaza digestia - Un alt efect binecunoscut al ceaiului verde este efectul laxativ. Ceaiul verde este recomandat de medici in constipatia cronica.

Are efect energizant - Desi are un continut mult mai scazut de teina decat ceaiul negru, ceaiul verde are efect energizant si este utilizat in tratarea oboselii cronice. Este mai de efect decat cafeaua si se pare ca are ca efect si cresterea capacitatii de concentrare.

Iarba de Limon (Lemongrass) este o planta citrica utilizata de mai multe secole in retetele culinare din Asia de sud-est, fiind cunoscuta pentru ca ajuta la indigestie, febra, raceala si imbunatatirea systemului imunitar. Este considerat un sedativ eficient, util in afectiunile nervoase.

Recent, cercetatorii israelieni au descoperit ca iarba de limon cauzeaza autodistrugerea celulelor canceroase din organism, mentinand in acelasi timp celulele sanatoase in stare buna. Aceste cercetari au generat un interes imens in utilizarea acestei plante in diverse aplicatii de prevenire a cancerului.

Mod de preparare:
Se toarna apa fierbinte peste o lingurita de ceai si se lasa acoperit 2-3 minute.

Ingrediente

2 X CEAI SPIRIT LIBER (ELEMENT AER): verbină, nalbă comună, lemongrass, pere, gutui, busuioc şi petale de trandafiri; 2 X CEAI SUFLET LINIŞTIT (ELEMENT APĂ): frunze de mur, mere, scorţişoară, gălbenele, hamei şi pătlăgină; 2 X CEAI ÎNCREDERE DEPLINĂ (ELEMENT PĂMÂNT): frunze de mur, iarba mâţei, creţişoară, salvie, coada şoricelului, cimbru de cultură şi levănţică; 2 X CEAI VOINŢĂ PUTERNICĂ (ELEMENT FOC): ovăz verde, frunze de mur, ghimbir, urzică, fenicul, galangal şi muntele grecesc; 2 X CEAI RELAXANT: roiniţă, levănţică, salvie, fenicul, pătrunjel şi gălbenele; 2 X CEAI DE POST: flori de soc, salvie, frunze de mur, coada şoricelului, boabe de ienupăr, cimbrişor, ciuboţica cucului şi muşeţel; 2 X CEAI RESPIRAŢIE UŞOARĂ: frunze de mur, cimbrişor, fenicul, flori de soc, isop, salvie, mentă creaţă, boabe de ienupăr şi nalbă; 2 X CEAI ENERGIZANT: isop, mentă creaţă, fenicul, măceşe şi muşeţel; 2 X CEAI ÎNCĂLZITOR: frunze de mur, cimbrişor, salvie, fenicul, pelin negru, gălbenele şi galangal; 1 X CEAIUL ARMONIEI: roiniţă, fenicul, măceşe, anason, lemn dulce, coriandru, gutui, galangal şi cuişoare; 1 X CEAI MIRODENII FEMEI: coriandru, coajă de portocale, scorţişoară, ghimbir, fenicul, roiniţă, pelin negru, petale de trandafiri şi extract de vanilie.

100% ceai verde

Originar din Asia, ceaiul verde este deja cunoscut in intreaga lume pentru proprietatile sale diuretice, antioxidante si pentru continutul crescut de vitamine. Este deja folosit cu succes in numeroase regimuri si diete si numeroase creme de fata impotriva imbatranirii il au printre ingrediente.
Anumiti specialisti sustin ca ceaiul verde reduce riscul cancerului, in special pe cel al cancerului de stomac si colon.

Proprietati
Ceaiul verde se prepara diferit de celelalte ceaiuri, ale caror frunze sunt lasate sa fermenteze. Dupa culegere, frunzele de ceai verde sunt uscate imediat, obtinandu-se astfel un continut mai scazut de teina. Prin urmare, datorita continutului sau scazut de teina, ceaiul verde este mult mai putin excitant decat ceaiul negru.

O alta consecinta a uscarii frunzelor de ceai culese, este faptul ca ceaiul verde are un continut ridicat de vitamine. Ceaiul verde contine in abundenta vitaminele A, B, E, C, precum si minerale ca fier, calciu, fosfor si potasiu.

Actiunile binefacatoare ale ceaiului verde
Combate efectele imbatranirii -  Din acest motiv, el este unul dintre ingredientele principale in compozitia celor mai noi creme de fata impotriva ridurilor si lotiuni pentru corp. Ceaiul verde ajuta pielea sa se apere de factorii nocivi din mediu, de excesul de raze solare si lupta in acelasi timp impotriva radicalilor liberi.

Are efect diuretic si detoxifiant - De aceea, ceaiul verde este utilizat cu succes in curele de slabire. Atunci cand este baut cu regularitate, ceaiul verde mentine nivelul scazut al trigliceridelor si al colesterolului.

Scade riscul aparitiei cariilor - O alta substanta continuta de ceaiul verde este fluorina, care ajuta la mentinerea sanatatii dintilor. Daca bem zilnic o ceasca de ceai verde, riscul aparitiei cariilor este injumatatit.

Regleaza digestia - Un alt efect binecunoscut al ceaiului verde este efectul laxativ. Ceaiul verde este recomandat de medici in constipatia cronica.

Are efect energizant - Desi are un continut mult mai scazut de teina decat ceaiul negru, ceaiul verde are efect energizant si este utilizat in tratarea oboselii cronice. Este mai de efect decat cafeaua si se pare ca are ca efect si cresterea capacitatii de concentrare.

Mod de preparare:
Se toarna apa fierbinte peste o lingurita de ceai si se lasa acoperit 2-3 minute

99% ceai verde si 1% iasomie

Ceaiul verde este ceai negru nefermentat, care conţine toate mineralele, vitaminele şi microelementele în formă neschimbată. Atunci când ceaiul este corect preparat, aceste componente îşi păstrează toate calităţile. Ceaiul verde detoxifică şi purifică corpul şi are un efect în general pozitiv. Atunci când este consumat cu regularitate, ajuta la prevenirea formării cariilor (împreună, desigur cu o igienă corespunzătoare).

La fel ca si ceaiul verde (cunoscut pentru efectele sale benefice) si ceaiul de iasomie a aparut tot in China. Daca ceaiul verde era consumat in general primavara si vara, ceaiul de iasomie tinea de anotimpurile reci.
Unele persoane combina aceste ceaiuri pentru un efect mai puternic asupra metabolismului, insa astfel se pot pierde o parte din proprietatile energizante ale ceaiului verde.

Ceaiul de iasomie este recomandat persoanelor care vor sa slabeasca deoarece ajuta la accelerarea metabolismul.
Printre alte calitati ale iasomiei se numara urmatoarele:
- regleaza producerea de sebuum si are efect antiseptic, iasomia fiind utila in tratarea acneii si pentru ingrijirea tenului gras;
- alunga stresul, avand efecte pozitive in inlaturarea depresiei;
- relaxeaza si reda increderea in fortele proprii;
- are efecte benefice asupra sistemului nervos;
- ajuta la stimularea creativitatii;
- trateaza migrenele si tusea spastica;
- ajuta in tratarea reumatismului;
- avand un efect relaxant, ceaiul de iasomie calmeaza crampele menstruale.

Ingrediente organice: 99% ceai verde, 1% flori de iasomie.

  • Produsele 1-18 (din 20)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos