Ceaiuri din fructe sonnentor

Există nenumărate feluri de infuzii de fructe, aromatizate. Exotice, tropicale, Caribbiene, şi, şi, şi ... . Aproape în fiecare situaţie aroma nu ajunge la ceaşca de ceai, dispare în drum.Noi, cei de la SONNENTOR, oferim doar puţine, dar diverse, sortimente. Toate provin din cultivaţii ecologice supravegheate. Nesurprinzător acestea oferă arome pure. Numai în acest fel fructele deschid nouă o lume plină de vitamine, acizi naturali şi gusturi delicioase.Ceaiurile de fructe au un gust excepţional servit rece sau cald, amestecat cu sucuri naturale sau lichioruri speciale, condimentat cu vanilie sau cuişoare, sau în orice preparat, pe gustul fiecăruia.

  • Produsele 1-7 (din 7)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

100% MĂCEŞE - (Rosa canina)

Se dezvoltă splendid pe pantele însorite, pe marginea câmpurilor şi era cultivată în evul mediu în grădinile mănăstirilor datorită supleţei sale. Abundenţa vitaminei C, care rezistă chiar şi la fierberi de scurtă durată, ajută sistemul nostru la adaptarea fluctuaţiilor climaterice în perioadele de tranziţie ale anotimpurilor, primăvara şi toamna

Contine:

Macese, bucatele de mar, hibiscus, bucatele de portocala, scortisoara, esente ecologice noapte de iarna: portocale dulci, mandarine, cuisoare, scortisoara si levantica.

Conferă vitalitate organismului şi susţine sistemul imunitar Protejează celulele şi ţesuturile împotriva stresului oxidativ. Fructele de cătină sunt renumite pentru conţinutul lor deosebit de ridicat în vitamine, în special vitaminele A şi C.

Efect:

Vitaminizant de excepţie, tonic general, antioxidant, depurativ; cicatrizant.

Întrebuinţari principale:

Avitaminoza, anemie Alte întrebuinţari: Astenie, convalescenţă, afecţiuni hepatice, stări alergice, diverse dermatoze.

Contraindicaţii: Nu se cunosc.

Întrebuinţare:

Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi, înaintea meselor principale

Mod de preparare:

Pentru o cana de ceai, puneti o lingura de ceai de fructe in 200 ml apa rece, lasati sa fiarba 1 minut si lasati sa stea cel mult 10 minute.

Continut:

30% catina%, macese*, bucatele de mar*, levantica*, bucatele de portocala* si flori de soc*

Ingrediente:

Hibiscus Sabdariffa

Mod de preparare:
Puneti o lingura de ceai de fructe in 200 ml de apa rece, lasati sa fiarba un minut si lasati sa stea cel mult 10 minute

Visul implinit de o infuzie de fructe - intens, rosu si pur! Savureaza fructele!

Ingrediente:

macese*, bucatele de mar*, hibiscus*, bucatele de zmeura* si aroma naturala ecologica de vanilie *

O reala experienta de gust, un ceai armonios, pentru orice ocazie, pentru tineri si varstnici.

Ingrediente:

bucatele de mar*, macese*, hibiscus*, 10% bucatele de portocale* si esenta de portocale*

Ingrediente
măceşe, bucăţele de măr, hibiscus, 18% cireşe sălbatice şi essenţă de cireşe

Descriere
Un amestec tentant, bazat pe cireşe sălbatice.

  • Produsele 1-7 (din 7)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos