Produsul a fost adaugat in cos

ECO TEMPEH 175 GR/400 GR

ECO TEMPEH 175 GR/400 GR

25.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: Fără stoc
    Greutate/Ambalaj: 400 gr
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

Ingrediente:

boabe de soia*80%, apa, culturi de rhizopus

* din agricultura ecologica

Tempeh este rezultatul fermentarii boabelor de soia fierte si al ciupercilor din clasa Zygomycota. Este originar din Indonezia si a devenit indispensabil in bucataria vegana/vegetariana. Pe langa Tofu si Seitan, Tempeh este  folosit ca inlocuitor de carne deoarece, datorita fermentarii naturale, este mai bine tolerat decat alte produse din soia.

Gustul este placut, cu tonuri de alune de padure si ciuperci si se aronizeaza cu aproape orice alt gust. Textura specifica ii permite sa fie marinat, prajit sau fript, transformandu-l intr-un deliciu culinar. Se consuma atat rece cat si cald, in gustari, antreuri, salate si supe.

Are un continut ridicat de proteine, similar cu al fripturii de vita, dar fiind mult mai sarac in acizi grasi saturati.

Tempeh contine din abundenta acizi grasi polinesaturati si nu contine colesterol. Deasemenea, contine multe vitamine, cum ar fi B6 si B2.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos