Conservate, siropuri si bauturi racoritoare

    • Sorteaza dupa:

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Ingrediente:

apa, izolat proteic din soia nemodificat genetic, ulei de floarea-soarelui, amidon din cartofi, sare, condiment, extracte vegetale

!!! NU CONTINE: glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare (gelifianti si gume), acidifianti, coloranti sintetici, stabilizatori

Ingrediente:

apa, izolat proteic din soia nemodificat genetic, ulei de floarea-soarelui, amidon din cartofi, sare, condimente (ciuperci, hribi), extracte vegetale

!!! NU CONTINE: glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare (gelifianti si gume), acidifianti, coloranti sintetici, stabilizatori

Ingrediente:

apa, izolat proteic din soia nemodificat genetic, ulei de floarea-soarelui, amidon din cartofi, sare, condiment (fulgi de ceapa, ceapa verde), extracte vegetale

!!! NU CONTINE: glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare (gelifianti si gume), acidifianti, coloranti sintetici, stabilizatori

Ingrediente:

apa, izolat proteic din soia nemodificat genetic, ulei de floarea-soarelui, amidon din cartofi, sare, condiment (verdeata, ardei verde), extracte vegetale

!!! NU CONTINE: glutamat monosodic, conservanti, agenti de ingrosare (gelifianti si gume), acidifianti, coloranti sintetici, stabilizatori

Apa naturală ALCALINIA provine dintr-un zăcământ de apă plată hidrogen-carbonatată, sodică şi oligominerală (slab mineralizată) şi cu un pH de 9,2 la sursă.

Apa alcalina - are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide pentru a putea fi eliminate din organism.

Probleme generale

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Din cauza arderilor deficitare, hrana se transforma in reziduuri acide, pe care corpul le elimina, in parte, prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si in tesuturi.

Surplusul de grasime e unul din cele mai comune moduri de stocare a acizilor. O cura de slabire trebuie intotdeauna sa inceapa cu procesul de alcalinizare.

Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza deasemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute de Sang Whang, autorul cartii "Inversarea procesului de imbatrinire", pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 32 pahare de apa obisnuita (masuratoarea a fost făcuta cu apa de la robinet din Florida).

Pentru a-si pastra alcalinitatea, organismul face un compromis nedorit, prin care converteste reziduurile acide lichide in reziduuri acide solide. Acestea din urma sunt stocate sub forma de grasime.

Cauze care conduc la acidoza: alimentatie neadecvata, consum insuficient de apa, stres, sedentarism.

Cateva simptome ale acidozei includ: lipsa de energie, constipatie, probleme digestive cum ar fi indigestia si balonarile, guta, dureri ale incheieturilor, alergii, hipertensiune, urticarie, cresterea in greutate, slabirea sistemului imunitar.

Proprietati de hidratare

Moleculele de H2O adera una la cealalta, formind ciorchini (clusteri) de molecule. In timp ce in apa obisnuita un ciorchine este format din 12-18 molecule, apa alcalina are ciorchini hexagonali, formati din doar 6 molecule. Aceasta structura mai mica patrunde in celule mult mai usor decit apa „normala” si creste capacitatea de hidratare a apei de pina la sase ori, deoarece apa este absorbita, patrunde in celule si este utilizata de organism mult mai usor.

Proprietati antioxidante

Apa alcalina are doua calitati antioxidante – este incarcata negativ si contine ioni de OH- deci protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.Deteriorarea indusa celulelor de radicalii liberi este o mare parte din ecuatia imbatrinirii.

Sursa numarul unu de radicali liberi este aerul pe care il respiram si apa pe care o bem.

"Consumul apei alcaline va da energie. Apa alcalina proaspata poseda o abundenta de ioni hidroxil, care distrug radicalii liberi oferind astfel corpului mai mult oxigen.

Tratamentul cu apa alcalina a fost considerat de succes de catre societatile medicale japoneze pentru urmatoarele boli: dureri de cap, artrita, afectiuni ale aparatului circulator, aritmii functionale ale inimii, epilepsie, dislipidemii, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli ale ficatului si rinichilor, stari de voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, cancer la organele genitale, dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gitului.

- Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4 x 160 ml apa alcalina pH 8.5~9 (aproximativ o jumatate de litru in total). Apa alcalina trebuie sa fie calda.
- Spalati-va pe dinti, dar nu mincati şi nu beti nimic 45 de minute.
- Dupa 45 de minute puteti bea şi minca normal.
Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse.

Ingrediente:

suc de struguri rosii*

Ingrediente:

apa, proteina din soia texturata nemodificata genetic, ulei vegetal, fulgi de ovaz, condiment, sare neiodata

Produs prajit in ulei. Nu contine aditivi alimentari si sintetici.

BIO FASOLE VERDE   -Clearspring - 340G

Ingrediente: fasole verde*,apa,sare de mare
* ingrediente ecologice, NL -BIO-01

Tara provenienta: Olanda
A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
ferit de razele soarelui.
Dupa deschidere se pastreaza la frigider
Producator: Clearspring Ltd.London W3 7QE,UK

Ingrediente:

porumb dulce*, apa, sare de mare

Ingrediente:

ceai hibiscus* 62%, suc concentrat de struguri*, suc de zmeura*, socata*, suc de lamaie*

Ingrediente:

linte*, apa, sare de mare

Ingrediente:

fasole kidney*(22%), faslole neagra*(16%), fasole pinto*(14%), fasole alba*(11%), naut*(10%), linte verde*(9%), linte maro*(7%), apa, sare de mare

Ingrediente:

apa, seminte de mustar*, otet de vin ars*, sare de mare, zahar de trestie*, ierburi*, condimente*

Ingrediente:

ciuperci 22%, proteina din soia texturata nemodificata genetic, orez, ulei vegetal, condimente, sare neiodata

Nu contine aditivi alimentar sintetici.

Ingrediente:

naut*, apa, sare de mare

Ingrediente:

suc de mere* 39%, apa, piure banane*, concentrat de ananas*, suc de lamaie*

Ingrediente:

mazare verde*, apa, sare de mare

  Produsul a fost adaugat in cos