Creme si budinci

  • Produsele 1-11 (din 11)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

amidon de porumb*, pudra de cacao degresata* (20%)

Continut pentru 500 ml lapte.

Preparare:

Se dizolva pudra in 6 linguri de lapte rece si 2 linguri de zahar brun ecologic. Se incalzeste restul delapte, se ia de pe foc si se amesteca cu pudra de budinca. Se fierbe cateva minute, se divide in portii mici si apoi se pune la rece.

Ingrediente:

amidon de porumb*,  vanilie Bourbon* (1,5%)

Continut pentru 500 ml lapte.

Preparare:

Se dizolva pudra in 6 linguri de lapte rece si 2 linguri de zahar brun ecologic. Se incalzeste restul de lapte, se ia de pe foc si se amesteca cu pudra de budinca. Se fierbe cateva minute, se divide in portii mici si apoi se pune la rece.

Ingrediente:

apa, orez italian*14,4%, zahar brut*, cacao degresata*2,5%, ulei de floarea-soarelui*, ulei de rapita*,  unt de cacao*, faina de tapioca*, sare marina

Ingrediente:

apa, orez italian*15%, zahar din trestie de zahar*, ulei de floarea-soarelui presat la rece*, unt de cacao*, amidon de tapioca*, concentrat de morcovi*, aroma naturala de vanilie*, sare de mare, vanilie pudra*0,05%, agenti de ingrosare: faina din seminte de roscove*, caragenan(din alge marine)

Ingrediente:

zahar din trestie*, uleie floarea-soarelui*, pudra de cacao* degresata 20%, untura de palmier*, vanilie Bourbon*

Ingrediente:

Zahar pudra, sirop de glucoza, inulina, praf de capsuni 8.4%, agent de ingrosare – pectina, guma guar, guma xanthan, guma de carob(roscove).

Informatii nutritionale/100g:

Energie 1665 kj/392 kcal, proteine 0.74 g, carbohidrati 97 g (din care glucide 64.8 g), lipide <0.1 g (din care acizi grasi saturati <0.1 g), fibre 0.2 g, sodiu 0.01 g.

Mod de preparare:

  1. Se toarna cantitatea necesara de lichid intr-un bol inalt;
  2. Se amesteca lichidul rece cu mixerul timp de 30 de secunde, de la o viteza mica la una medie. Spuma obtinuta trebuie sa-si mareasca volumul de 4 ori. Daca nu se obtine acest volum inseamna ca lichidul este prea cald, insa daca folositi lapte de soia volumul va fi mai mic;
  3. Se toarna incet praful de inghetata peste spuma si se reincepe amestecarea, la o viteza mica spre medie, timp de 1 minut, continuand apoi la o viteza mare timp de 1 minut, pana se obtine o spuma cremoasa;
  4. Puteti adauga orice alt ingredient dorit de dumneavoastra, amestecand usor cu o lingura;
  5. Turmati continutul intr-un recipient si congelati-l tiomp de 6-8 ore, la minim 0 °C. Nu recongelati.

Ingrediente: apa, ovaz* (12%), zahar din trestie de zahar*, cacao degresata*  (25%), ulei de floarea soarelui* si ulei de sofranel* (presate la rece), unt de cacao*, amidon de tapioca*, sare de mare.

*Provine din agricultura ecologica.

Agenti de ingrosare: faina din seminte de roscove*, caragenan (din alge marine).

Informatii nutritionale / 100 g: Energie: 514 KJ / 123 kal. Proteine: 1,2 g. Carbohidrati 16 g (zaharuri 12 g). Lipide: 5,7 g (saturate: 2 g, mononesaturate: 2 g , polinesaturate: 1,7 g).

Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma an 3-4 zile.

Este gata în doar 3 minute, puteți folosi atât lapte integral cât și bauturi vegetal sau cremă de soia.

 

Ingrediente: zahăr pudră *, sirop de glucoză *, inulină *, cacao *, 6,7% ciocolata neagră * rasă (cacao: minimum 55%,  unt de cacao *, zahăr din trestie *, emulgator: lecitină de  soia*), agent de îngroșare (pectină, gumă guar *, gumă xantan, gumă din semințe de carruba *)

* din culturi certificate ecologic

Valori nutriționale medii 100g:

Energie: 1639 kJ/389Kcal

Grăsimi: 4,2 g

din care acizi grași saturați: 2,7 g

Carbohidrați: 79,5 g

din care zaharuri: 73,3 g

Fibre alimentare: 12.4 g

Proteine: 2,0 g

Sare: 0,07 g

 

Mod de preparare: 250 ml de lapte integral rece (cel puțin 3,5% grăsime.)

Pentru înghețată vegan: 150ml lapte de soia rece și 100 ml de cremă de soia rece.

Folosiți doar lichid foarte rece (circa 3 ° C până la 6 ° C).

 

  1. Se toarnă cantitatea necesară de lichid într-un bol înalt;

  2. Se amestecă lichidul rece cu mixerul timp de 1/2 minute, de la o viteză mică la una medie până devine spumă. Lichidul trebuie să fie rece, altfel nu-și v-a mări volumul. Dacă folosiți lapte de soia volumul va fi mai mic;

  3. Se toarnă încet praful de înghețată peste spumă și se reîncepe amestecarea, la o viteză mică spre medie, timp de 1 minut, continuând apoi la o viteza mare timp de 1 minut, până se obține o spumă cremoasă;

  4. Dacă doriți în funcție de preferință puteși adăuga orice alt ingredient, amestecând ușor;

  5. Turnați compoziția într-un recipient și lăsați la congelat timp de 6-8 ore, la minim -18 °C.

Ingrediente:

    zahar de trestie*, ulei de floarea-soarelui* si ulei vegetal nehidrogenat*, cacao fairtrade* 30%, emulsifiant vegetal din soia* , vanilie faitrade*

85% din ingredientesunt cultivate in system fairtrade

Produs de post!

contine: alune de padure uscate si macinate.

Ingrediente:

zahar din trestie nerafinat*, uleiuri vegetale nehidrogenate* (floarea-soarelui*, palmier*), lapte praf degresat*, alune de padure* 10%, pudra de cacao degresata fairtrade* 5%, emulgator: lecitina din soia*, vanilie fairtrade

52% din ingrediente sunt cultivate in sistem fairtrade

  • Produsele 1-11 (din 11)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos