Produsul a fost adaugat in cos

CARTE - ABILITATI DE COMUNICARE ALLAN PEASE

CARTE - ABILITATI DE COMUNICARE ALLAN PEASE

14.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Cu toţii întâmpinăm greutăţi când vine vorba să comunicăm cu cei din jur. Unii stăpânesc bine acesta abilitate şi sunt foarte convingători cu oamenii. Alţii au nevoie de consolidarea şi perfecţionarea modului de a comunica.

De aceea, cartea “Abilităţi de comunicare” vă stă la dispoziţia de a valorifica informaţiile necesare pentru a reuşi să stabiliţi relaţii, comunicând eficient cu cei din jur. De asemenea, vă spune ce calităţi vă trebuie pentru a avea autoritate asupra celorlalţi.

Aflaţi răspunsuri şi sfaturi utile la cum să îi faceţi pe oameni să se simtă importanţi, cum să fiţi buni interlocutori şi cum să aveţi succes la prezentările de afaceri.

Această carte poate fi oricând răsfoită şi recitită pentru a reîmprospăta noţiunile atât cu exemplele concrete oferite de autori dar şi cu un mic rezumat al conţinutului, la fiecare sfârşit de capitol.

Aşa cum zic autorii, ca să devenim persoane mai atrăgătoare, mai interesante, mai influente şi care ne ajutăm semenii pentru a lua decizii corecte trebuie să exersăm zilnic fiecare abilitate până când va face parte din personalitatea noastră.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos