Dulciuri raw vegan

  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente: curmale*, caise uscate* (26%), samburi de caise*, nuci braziliene*, migdale*

Toate ingredientele sunt bio si procesate la temperaturi de pana la 42 de grade.

Un produs 100%:
-vegan
-fara gluten
-fara zahar
-certificat bio
-raw
-fara lactoza

Ingrediente: curmale*, caju*, migdale*, nuca de cocos*, cacao*(10%)

Toate ingredientele sunt bio si procesate la temperaturi de pana la 42 de grade.

Un produs 100%:
-vegan
-fara gluten
-fara zahar
-certificat bio
-raw
-fara lactoza

Ingrediente: curmale*, nuci braziliene (25%), migdale*, alune tigrate*, nuca de cocos*, ulei de cocos preset la rece*

Toate ingredientele sunt bio si procesate la temperaturi de pana la 42 de grade.

Un produs 100%:
-vegan
-fara gluten
-fara zahar
-certificat bio
-raw
-fara lactoza

Ingrediente: curmale*, nuca de cocos* (17%), caju*, migdale*, ulei de cocos preset la rece*

Toate ingredientele sunt bio si procesate la temperaturi de pana la 42 de grade.

Un produs 100%:
-vegan
-fara gluten
-fara zahar
-certificat bio
-raw
-fara lactoza

Ingrediente: curmale*, cirese deshidratate* (25%), caju*, migdale*

Toate ingredientele sunt bio si procesate la temperaturi de pana la 42 de grade.

Un produs 100%:
-vegan
-fara gluten
-fara zahar
-certificat bio
-raw
-fara lactoza

Ingrediente:

zahar brut*, unt cacao*, ulei esential de lamaie* 1%, extract de vanilie*, cardamom*2%

Cacao: 58%

Ingriediente:

zahar brut de trestie*, masa de cacao*, unt de cacao*, emulgator de lecitina de soia(non GM), ulei de cocos*2%, zmeura* 4%, extract de vanilie*

Continut minim de cacao: 66%

Ingrediente:

zahar brut de trestie*, unt de cacao*, ulei esential de lavanda* 0,1%, extract de vanilie*

Continut minim de cacao: 72%

· Curmalele, care se mai numesc ‘painea desertului’, provin din oaza Bahariya in partea de vest a desertului din Egipt.

· Recolta curmalelor face parte din proiectul SEKEM, un demers care se orienteaza dupa conceptele de sustenabilitate a antropozofului Rudolf Steiner.

· Ele sunt recoltate de mana, spalate si uscate.

· Dupa uscarea lor urmeaza etapa de indepartare a samburilor.

· Fructele sunt apoi tocate in bucatele mici, amestecate cu sirop de curmale si framantate pana devin bilute rotunde.

· Ele devin praline gustoase dupa ce se mai adauga bucati mici de mango.

· Curmalele sunt foarte satioase datorita continutului ridicat de zahar natural de pana la 70%.

· De asemenea curmalele contin o cantitate ridicata de carbohidrati, fier, potasiu si fier.

· Consumul lor este indicat in caz de astm, gripa, durere de stomac, tuse, etc.

· Un pachet contine 120 de grame de praline de curmale cu mango, produs certificat ecologic de Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH, DE-ÖKO-001.

· Ingrediente : curmale uscate* & sirop de curmale* 81%, bucati de mango uscate** 15%, suc de mango concentrat** 3%, ulei de palmier**.

· * = din agricultura ecologica dinamica

· ** = din agricultura ecologica

· Contine urmatoarele ingrediente alergene: fructoza.

· Se pot gasi urme de: fructe cu coaja lemnoasa.

· Valori nutritionale / 100g

· Valoare energetica: 1237 kj / 293 kcal, grasimi 2,2 g (din care acizi grasi saturati 1 g), glucide 63 g (din care zaharuri 62 g), fibre 7,6 g, proteine 1,9 g, sare 0,08 g.

· Pralinele de curmale de la DAVERT reprezinta o gustare delicioasa si sunt potrivite ca si cadou pentru momente speciale.

  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos