Fasole

Au un continut important in proteine de buna calitate si usor asimilabile, glucide, vitaminele B si E , fier, zinc, magneziu.

Daca le fierbem in oala sub presiune, timpul de preparare se reduce mult. Pentru a evita disconfortul digestiv, la fierbere putem adauga chimen, ghimbir, marar, dafin, alge marine

  • Produsele 1-10 (din 10)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:
Fasole neagra.

Descriere:
aromata, crocanta.

Întrebuintare:
Pentru mâncaruri de porumb si mei, pentru salate, fierturi de legume si se preteaza în special pentru bucataria mexicana.

Stiati ca fasolea neagra este un aliment sarac in calorii. Daca nu, este bine de stiut ca fasolea neagra are un continut bogat in fier, scade colesterolul, intensifica arderile si creste imunitatea organismului.

Fasolea neagra ofera reale beneficii pentru sanatate, asta datorita in primul rand continutului impresionant de antioxidanti pe care ii contine. Specialistii au demonstrate ca antioxidantii intarzie procesul de imbatranire, accelereaza refacerea celulelor, ajuta sistemul imunitar si asigura un ten frumos si sanatos.

Mai mult decat atat, fasolea neagra este un aliment extreme de bogat in fibre solubile. Aceste fibre ajuta la scaderea colesterolului, stimuleaza digestia si stabilizeaza nivelul zaharului in sange.

Un aliat in lupta impotriva kilogramelor este fasolea neagra. Acest aliment este unul sarac in grasimi, el figurand in multe diete.

Beneficiile fasolei negre nu se opresc aici. Fasolea neagra este recomandata si in alimentatia pe timpul sarcinii, pentru ca acest aliment contine cantitati importante de folati, dar si de vitamina B6

Ingrediente: fosole albă*

* din culturi certificate ecologic.

 

Preparare: se lasă la înmuiat peste noapte (cca 12 ore) în apă rece după care se fierbe cca 50 minute.

 

Valori nutriţionale: Cantitate servită: 100 g

Valoare energetică: 1004 KJ/ 237 Kcal

Proteine: 21 g,

Grăsimi: 1,3 g,

din care: grăsimi saturate: 0,1g,

Carbohidraţi: 35 g,

din care zaharuri: 2,7 g

Sare: 0,01 g

Fasole alba Cannellini

 

100% agricultura ecologica/bio/organica

Consumul de fasole alba ofera multiple beneficii organismului uman. Aceasta este bogata in antioxidanti si contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere. Fasolea alba este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut. De asemenea, fasolea alba este bogata in minerale, cum ar fi acidul folic, magneziu si fier.

· Fasolea alba mare are un gust fainos placut datorita amidonului din interior.

· In Italia si Grecia sunt foarte populare ca aperitiv.

· Fasolea alba este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut.

· Aceasta produce inhibitori de alfa-amilaza care ajuta la reglarea depozitelor de grasime din organism dar contine si magneziu, un mineral esential pentru mentinerea unei stari optime de sanatate.

· Un pachet contine 500 de grame de fasole alba mare.

· Acest produs este certificat ecologic de Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH, DE-ÖKO-001.

· Ingrediente:  fasole alba mare*

· *=agricultura ecologica

· Se pot gasi urme de: soia, susan, fructe cu coaja lemnoasa.

· Valori nutritionale / 100g

· Valoare energetica: 1008 kj / 241 kcal, grasimi 1,6 g (din care acizi grasi saturati 0,2 g), glucide 34,7 g (din care zaharuri 2 g), fibre 23,2 g, proteine 20,9 g, sare 0,01 g.

· Pentru o garnitura de 2 persoane se inmoaie 100 g de fasole alba mare aprox. 12 ore in apa suficienta.

· Apoi se fierbe timp de 60 de minute in apa proaspata.

· Puneti o priza de sare doar la sfarsit.

Produs ambalat in atmosfera protectoare.  A se pastra intr-un loc uscat ferit de soare.

Producator: Nestora, Grecia

Produs ambalat in atmosfera protectoare.  A se pastra intr-un loc uscat ferit de soare.

Consumul de fasole alba ofera multiple beneficii organismului uman. Aceasta este bogata in antioxidanti si contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere. Fasolea alba este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut. De asemenea, fasolea alba este bogata in minerale, cum ar fi acidul folic, magneziu si fier.

Descriere

• Fasolea colorata are un aspect vizual foarte interesant, intrecut doar de gustul boabelor.

• Boabele sunt foarte mari si au o culoare rosie si neagra.

• Sunt delicioase si se preteaza excelent pentru tocane si ciorbe.

Proprietati

• Glucidele continute de fasolea cu boabe colorate fac parte din categoria zaharurilor bune, care nu influenteaza in mod negativ valorile glicemiei, asa cum se intampla in cazul altor alimente bogate in carbohidrati.

• Fasolea colorata contine fibre de cea mai buna calitate.

• Doua lingurite de fasole colorata va ofera de patru ori mai multe fibre decat o felie de paine integrala.

Continut

• Un pachet contine 500 de grame de fasole colorata mare.

• Acest produs este certificat ecologic de Kiwa BCS Oko-Garantie GmbH, DE-OKO-001.

• Ingrediente: fasole colorata mare*; *=agricultura ecologica.

• Se pot gasi urme de: soia, susan, fructe cu coaja lemnoasa.

• Valori nutritionale / 100g: Valoare energetica: 1184 kj / 282kcal, grasimi 2,3 g (din care acizi grasi saturati 0,6 g), glucide 32,2 g (din care zaharuri 4 g), fibre 26,1 g, proteine 20,2 g, sare < 0,01 g.

Consum

• Pentru o garnitura de 2 persoane se inmoaie 100 g de fasole colorata pentru 12 ore in apa suficienta.

• Apoi se fierbe timp de 60 de minute in apa proaspata.

  • Produsele 1-10 (din 10)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos