Fermenti lactici

  • Produsele 1-1 (din 1)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Culturi lactice de microorganisme vii pentru prepararea produsului lactat fermentat.

Ingrediente:

Tulpini de bacterii lactice:
1.L.acidophilus - LA-5® (1x106 FCU/g)
2.Bifidobacterium - BB-12® (1x106 FCU/g)
3.Streptococcus thermophilus

FCU= unitati formatoare de colonii

Se poate folosi atat pentru inseminarea laptelui de origine animala (dar fara continut de antibiotic!!!) cat si a laptelui de origine vegetala (soia, etc.). Ca atare poate fi folosita si de catre vegani !!

Cantitatea dintr-un plic este suficienta pentru obtinerea de 1 litru de iaurt.

Mod de preparare (cu aparat de facut iaurt):

Aveti nevoie de 1 litru de lapte animal sau vegetal si 1 plic de cultura BIO RICH®

Rupeti plicul de cultura si varsati continutul in lapte. Amestecati pana la completa dizolvare a culturii, dupa care umpleti recipientele din sticla ale aparatului de facut iaurt. Puneti capacele. Dispuneti paharele in aparat, acoperiti-le cu capacul si bagati in priza stecherul aparatului. Procesul de incubare dureaza 5h; in cazul in care va place iaurtul mai acrisor, puteti prelungi termenul de fermentare cu inca 2-3h. Dupa ce iaurtul s-a coagulat, opriti aparatul, scoateti capacul si puneti borcanele in frigider. Dupa ce s-a racit poate fi consumat. Iaurtul obtinut are valabilitate 7 zile.

Atentie:

Produsul:
•nu contine conservanti;
•nu contine gluten;
•nu este o sursa semnificativa de calorii, carbohidrati, proteine, grasimi totale, grasimi saturate, grasimi trans, fibre si sodiu.

Producator:

Produs in Danemarca de catre CHR Hansen A/S liderul in domeniu.

Ambalat de Grand Pack.

Mod de pastrare:

Pastrati plicurile de cultura intr-un loc racoros si uscat.

  • Produsele 1-1 (din 1)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos