Fulgi din cereale integrale

Fugii de cereale integrale se obtin prin presarea cu o presa speciala pentru obtinerea fulgilor din bobul intreg de cereala.

Fulgii de cereale se pot  folosi atat la masa de dimineata inmuiati in suc de fructe proaspat si amestecati cu bucati de fructe proaspete sau uscate si nuci, cat si sub forma de desert innmuiati in lapte vegetal de caju sau migdale si un pic de miere de zmeura sau mana. Aportul de fibre, minerale si vitamine ne asigura energia de care avem nevoie peste zi.  Este un mic dejun   delicios si satios!

  • Produsele 1-18 (din 20)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Fulgii de secară ecologici pot constitui un mic dejun “curat” şi hrănitor.

Secara este o sursă importantă de vitamine – A, B, E, K, P – şi minerale – Mg, Ca, Fe, I. Secara este un aliment energizant, nutritiv şi purificator, dar şi un foarte bun fluidifiant al sângelui.

Contine:

fulgi de grau* 50%, fulgi de secara* 50%

Produs in Romania!

Brevetul de inventie (RO 11 01 13) si cele doua medalii de aur (1996 la Iasi si 1998 la Bussels) pentru metoda de fabricatie a fulgilor de cereale germinate atesta valoarea deosebita a acestui produs. Metoda unica in Romania pune in evidenta doua mari calitati si anume:

1. Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare al principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime) prezente in deosebi in coaja si germene.

Literatura de specialitate recomanda cura cu cereale germinate intr-o serie de afectiuni dintre cele mai diverse: stari de demineralizare, anemie, rahitism, sterilitate si impotenta, tulburari ale sistemului nervos, afectiuni cardio-vasculare, tromboflebita, boli de nutritie si ale aparatului digestiv, boli de piele, fixarea calciului in oase, restabilirea greutatii corporale optime, antioxidantii ce se sintetizeaza la germinare previn aparitia radicalilor liberi, a tumorilor si cancerului.

2. Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade C). Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare buna.

Consumul minim recomandat este de 100g zilnic.

Mod de preparare:
Se pot inmuia in lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau adauga in diferite mancaruri dupa ce au fost inmuiati inainte timp de 10 minute (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale, etc.)
De asemenea se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere, scortisoara, musli, etc.

RECOMANDARI;
Metoda unica in Romania pune in evidenta 2 mari calitati si anume :

Cerealele integrale germinate reprezinta cel mai eficient mod de valorificare a principiilor nutritive (proteine, glucide, lipide, elemente catalitice, saruri minerale, vitamine, enzime), prezente indeosebi in coaja si germene

Literatura de specialitate recomanda cura cu cereale germinate intr-o serie de afectiuni din cele mai diverse:
-stari de demineralizare
-anemie
-rahitism
-sterilitate
-impotenta
-tulburari ale sistemului nervos
-afectiuni cardio-vasculare
-ateroscleroza
-tromboflebita
-boli de nutritie
-boli ale aparatului digestiv
-boli de piele
-fixarea calciului in oase
-restabilirea greutatii corporale optime

Antioxidantii ce se sintetizeaza la germinare previn aparitia radicalilor liberi, a tumorilor si cancerului

Pe toata durata procesului de fabricatie nu se folosesc temperaturi care sa altereze calitatile acestor cereale (maxim 45 grade Celsius)

Materia prima este atent selectionata si are putere de germinare buna

INGREDIENTE:
-Fulgi de cereale germinate (grau 75% si secara 25%)
-Contine: vitamine, minerale, fibre
-Contine gluten

Valori nutritive medii la 100 grame:
Valoare energetica - 1312 kj (314 kcal)
-Proteine - 12 g
-Glucide - 58 g
-Lipide - 1,6 g
-Fibre - 12 g

UTILIZARE:
Consumul minim recomandat pentru a beneficia de valorile nutritive ale fulgilor de cereale germinate este de 100 grame zilnic
Astfel obtinem un corp sanatos si echilibrat
Se pot consuma in cele mai variate si gustoase meniuri: se pot inmuia in lichide calde (ceai, lapte, supe, ciorbe) sau se adauga in diferite mancaruri dupa ce au fost inmuiati inainte 10 minute (ghiveci de legume, ardei umpluti, sarmale etc.)
De asemenea se pot prepara deserturi gustoase cu lapte, fructe, alune, miere , scortisoara , Musli etc.

Bogat în proteine, vitamine, minerale și enzime, fulgii de orz sunt eficienți în funcționarea organismului fiind foarte digerabili, păstrând nealterate proprietățile terapeutice ale boabelor de orz.

Conţinutul orzului este un procent în celuloză de 8-15 % (­nedecorticat), amidon 60-70 %, proteine 11%, balast 10 %, lipide, vitamine (mai ales B) şi substanţe minerale, gluten.

Conțin o substanță care acționează ca un adevărat tonic pentru inimă. Pot fi preparați cu miere de albine și fructe.

Fulgii de ovăz integrali se remarcă prin proteinele şi grăsimi­le de bună calitate. În 100 g fulgi integrali se găseşte o cantitate apreciabilă de 3,5% fibre alimentare si carbohidraţi – 66 g/100g.

Acesti carbohidraţi se asimilează lent şi previn creşterea sau scăderea bruscă a glicemiei. Persoanele care mănâncă zilnic fulgi de ovăz la micul dejun au mult mai multă energie în timpul zilei decât cele care exclud cerealele de la masa de dimineaţă. Fulgii de ovăz integrali sunt cei mai hrănitori dintre toate cerealele, deoarece dau senzaţia de saţietate foarte rapid.

Prin conţinutul de vitamine şi minerale, fulgii de ovăz sunt un bun tonic al sistemului nervos.

Fibrele solubile din ovaz (beta-glucan) sunt benefice impotriva bolilor de inima.

Ingrediente: fulgi din ovaz integral *

* - produse obtinute din agricultura organica

Ingrediente:  fulgi ovaz *
* certificat ecologic
Atentie: poate contine urme de gluten , nuci
Valori nutritionale la 100g: energie: 1543kj/367kcal,
proteine 12.1g, carbohidrati: 56.1g, grasime: 8.4g, fibre 9.1g,sare: 0.1G
Tara de origine : UE

Ingrediente:  fulgi ovaz *
* certificat ecologic
Atentie: poate contine urme de gluten , nuci
Valori nutritionale la 100g: energie: 1543kj/367kcal,
proteine 12.1g, carbohidrati: 56.1g, grasime: 8.4g, fibre 9.1g,sare: urme.
Tara de origine : UE

Fulgii de orez integral Granovit sunt utilizati cu precadere in tratarea ulcerului gastric si duodenal, boli ale sistemului nervos, constipatie.Este un aliment naturist pentru o dieta sanatoasa.
Ingrediente: fulgi din orez integral.
Produsul nu contine gluten.

Mod de preparare:
Fulgii de orez integral se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuiesc fierti. De aceea, ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia).Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere.

Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca in compozitia care se introduce in cuptor.

-Produs 100% natural si integral

-CONTINUT:
-vitamine (B1, B2, B3, B5, E)
-minerale ( Mg, K, Ca, Fe )
-fibre

MOD DE PREPARARE GENERAL:

Fulgii de hrisca se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuie fierti
De aceea, ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia )
Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere
Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte, apoi se amesteca in compozitia care se introduce la cuptor

Ingrediente: * OVAZ
conține următoarele ingrediente alergene: gluten

* Ingrediente din organice. Agricultura


ovăz cu frunze delicate sunt fulgi de cereale integrale, deoarece acestea sunt fabricate din cereale integrale, inclusiv importante straturile exterioare și germeni. Acestea sunt deosebit de subțiri laminate și, prin urmare, deosebit de delicată.
Utilizare: Fulgi de ovăz furnizează o bază completă pentru fiecare micul dejun. Ele sunt preparate sub forma unei suspensii sau ca ingredient de coacere. Ele sunt, de asemenea, o aplicație excelentă în chiftelele de carne, clătite și caserole.


Informații nutriționale per 100g
Energie kJ / kcal: 1468 kJ / 332 kcal
Grăsime: 7,1g
din care saturează: 1,5g
Hidrati de carbon: 55.7g
din care zaharuri: 1,1g
Fibre dietetice: 9,7 g
Proteine: 10,7g
Sare: 0,02 g
Informații legate de alergii
Gluten: inclus
Ovăz: inclus
Fructe cu coajă: posibilele urme
Susan: posibile urme
Soia: posibile urme
mai multe note dietetice
calitatea produselor alimentare crude: nr
vegetariană: da
Vegetarian: da

Ingrediente:
fulgi de ovaz*, fulgi de grau*, fulgi de secara*, fulgi de orz*, fulgi de grau, spelta*

Faina de orez este ingredientul favorit fara gluten pentru copt, conferind o textura delicata si o aroma deosebita produselor coapte. Macinat din orez brun intalian bio, faina de orez brun Clearspring
contine toti nutrientii bobului intreg, avand doar o mica parte din coaja comestibila inlaturata in timpul macinarii. Fin macinat, usor si cu o multitudine de utilizari ete un ingredinet esential in orice preparat fara gluten, inlocuind cu succes faina de grau.
Valori nutirionale medii per 100gr: energie 337kcal/1411kj; grasimi 1.9gr(din care saturate 0gr)
carbohidrati 77gr(din care zahar 1,2gr); fibre 1,9gr; proteine 7,5gr; sare 0,02gr
Ingrediente: faina de orez brun* (*cultura organica)
Ambalat in atmosfera controlata.
Resigilati pachetul dupa fiecare utilizare si pastrati la loc racoros si uscat.
A se consuma inainte de: Vezi partea superioara a ambalajului
Producator: Clearspring Ltd. London W37QE, UK

Ingrediente: 55% fulgi de ovăz * , 25% fulgi de secară * , 10% fulgi de spelta * ,
5% fulgi de soia * fulgi de hrisca *.

· Datorita continutului sau ridicat de proteine valuroase, fasolea de soia mai poarta numele de ’Vaca Estului’.

· Asa cum europenii folosesc produsele lactate pentru a isi acoperi necesitatea de proteine, chinezii, japonezii si o mare parte din poporul asiatic consuma fasolea de soia pentru a beneficia de aceleasi elemente nutritive.

· Soia contine numeroase substante fitochimice benefice pentru sanatatea noastra.

· Este considerata a fi anticancerigena si antioxidanta si utila pentru faptul ca scade nivelul de colesterol si creste nivelul de energie.

· Se considera ca produsele din soia reduc riscul aparitiei cancerului de prostata si san si contribuie la prevenirea si tratarea bolilor cardiovasculare.

· Un pachet contine 500 de grame de fulgi de soia, produs certificat ecologic de Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH, DE-ÖKO-001.

· Ingrediente: soia*

· *=agricultura ecologica

· Contine urmatoarele ingrediente alergene: soia

· Valori nutritionale / 100g

· Valoare energetica: 1677 kj / 403 kcal, grasimi 21 g (din care acizi grasi saturati 3 g), glucide 3 g (din care zaharuri 3 g), fibre 19 g, proteine 41 g, sare 0,01 g.

· Fulgii de soia sunt gata de consum si se potrivesc de minune ca ingredient pentru musli, prajituri raw vegane si sufleuri.

Fulgii de hrisca se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuiesc fierti. De aceea ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia). Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, mancaruri sau in diferite deserturi cu lapte, fructe, miere. Pentru prepararea sarmalelor, ardeilor umpluti etc., se inmoaie cateva minute in apa fierbinte apoi se amesteca compozitia care se introduce in cuptor.

Fulgii de hrisca se inmoaie in apa fierbinte timp de 3 minute. Se strecoara si se amesteca cu rosiile si condimentele date prin mixer. Optional sosul obtinut se poate cali cateva minute cu ceapa si usturoi. Se consuma la pizza, paste cartofi la cuptor si alte preparate delicioase.

Ingrediente:

faina de porumb*

Administrare:
Se consuma in amestec cu lapte proaspat, iaurt, salate, etc. Se pot adauga in supe, ciorbe sau mancaruri la sfarsit.

Actiuni:
Pastreaza cea mai mare parte a proteinelor, fibrelor si vitaminelor.

Ingrediente:
Porumb * (94%), extract de malț de orz, sare de mare, emulgator, lecitina. Poate conține urme de soia și produse lactate.
* Certificat agricultura ecologică.

Informații nutriționale per 100g:
Energie: 1605 kJ / 378 kcal
Proteine: 8,5 g
Carbohidrati: 82,1 g din care zaharuri: 3,8 g
Grăsime: 1 g din care satureaza: 0,2 g
Fibre dietetice: 3,5 g
Sare 2 g

  • Produsele 1-18 (din 20)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos