Gris

  • Produsele 1-4 (din 4)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente: GRÂU *
conține următoarele ingrediente alergene: gluten

Utilizare: grâu potrivit pentru toate feluri de mâncare de produse alimentare, cum ar fi deserturi, găluște, caserole sau ca ingredient de coacere.

Informații nutriționale per 100g
Energie kJ / kcal: 1275 kJ / 305 kcal
Grăsime: 1.8g
din care saturează: 0,3g
Hidrati de carbon: 59,6 g
din care zaharuri: 0,7g
Fibre dietetice: 13,3g
Proteine: 11,4g
Sare: 0,02 g
Informații legate de alergii
Gluten: inclus
Fructe cu coajă: posibilele urme
Susan: posibile urme
Soia: posibile urme
Grâu: inclus
mai multe note dietetice
calitatea produselor alimentare crude: da
vegetariană: da
Vegetarian: da

Graul spelta BIO reuneste in mod ideal avantajele unei hraniri integrale: un continut ridicat de fibre si cantitati mari de vitamine A, E, B1, B2 si PP iar continutul de acizi grasi esentiali si de minerale este mai ridicat decat la alte cereale.

Graul spelta(Triticum spelta) este cea mai veche dintre cereale si stramosul graului comun.

Spre deosebire de graul comun, graul spelta are un gust deosebit, amintind de cel de nuca.

Dupa origine si gust, se poate spune ca graul spelta este, fata de graul comun, ca fragutele fata de capsuni.

I

· Grisul de ovaz este un produs macinat din aproape toate componentele a bobului de ovaz, inclusiv germenul.

· Doar invelisul exterior, care acopera bobul este inlaturat.

· Datorita continutului ridicat in substante nutritive, ovazul aduce multiple beneficii organismului.

· De exemplu, ovazul joaca un rol major in scaderea colesterolului, in controlul nivelului de zahar din sange si are proprietati anticancerigene.

· Mai mult, ovazul este recomandat femeilor aflate in postmenopauza, care intampina probleme cu colesterolul, hipertensiunea arteriala sau alte semne care anunta o problema de natura cardiaca.

· Un pachet contine 500 de grame de ovaz, produs certificat ecologic de Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH, DE-ÖKO-001.

· Ingrediente: ovaz*

· *=agricultura ecologica

· Contine urmatoarele ingrediente alergene: gluten

· Valori nutritionale / 100g

· Valoare energetica: 1491 kj / 355 kcal, grasimi 8,2 g (din care acizi grasi saturati 1,6 g), glucide 47,6 g (din care zaharuri 1,8 g), fibre 12 g, proteine 16,6 g, sare 0,01 g.

· Grisul de ovaz este gustos si usor de digerat.

· Se foloseste pentru musli si patiserii.

· Este important sa beti suficienta apa cand consumati gris de ovaz.

Ingrediente:

gris alb de grau dur*, rosii*, sare marina, ceapa*, patrunjel*, menta*, morcovi*

  • Produsele 1-4 (din 4)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos