Imunitate

  • Produsele 1-12 (din 12)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Catina aduce un aport important de vitamine, este stimulent imunitar,  un antiinflamator gastric, antiinflamator pulmonar eficient, antioxidant si antitumoral.

Poate fi administrata inclusiv copiilor cu apetit scazut. Eficienta în astenie fizica si psihica. Datorita efectului anticoagulant si antiaterosclerotic este indicata în afectiuni cardiovasculare, în special hipertensiune arteriala, ateroscleroza, sindrom Raynaud, arteriopatie obliteranta.

Indicatii:
Complex de minerale şi vitamine care asigură creşterea rezistenţei organismului la infecţii prin stimularea capacităţii de apărare a acestuia.

Sucul de Echinacea purpurea este imunostimulator natural, acţiune demonstrată experimental şi clinic.

Vitamina C este implicată în aproape toate procesele imunitare, fiind o vitamină indispensabilă organismului. Prin aportul suplimentar de vitamina C, pe parcursul perioadei cu risc crescut de îmbolnăvire se poate reduce cu până la 50% incidenţa îmbolnăvirilor.
Vitamina C naturală - din fructe de Măceş - asigură o absorbţie şi asimilare eficientă în organism, (comparativ cu vitaminele obţinute în urma proceselor tehnologice, care se asimilează într-un procent mai scăzut).

Zincul este denumit mineralul imunităţii, fiind răspunzător de stimularea proliferării majorităţii celulelor responsabile de activitatea de apărare a organismului. Reduce efectul nociv al poluanţilor asupra organismului.
Este un oligoelement esenţial, absolut necesar pentru susţinerea vieţii, al doilea ca abundenţă în organism după Fier.

Pudra de macese este un antioxidant puternic. Contine mari cantitati de vitamina C. Este de 4-5 ori mai eficienta decat ceaiul de macese.
Amestecati 1 lingurita de pulbere de macese la micul dejun cu cerealele preferate, sau amestecati cu bautura preferata. Deosebit de eficienta in sezonul rece pentru prevenirea racelii si a gripei.

O super reteta: amestecati pulberea de macese cu miere de albine (in cantitati egale), si consumati in sezonul rece 1-2 lingurite pe zi.

Ingrediente: 100% pulbere bio din pulpa de macese, fara samburi.

Un super aliment de exceptie.

Compoziţie:
Suc standardizat de Echinacea purpurea, extract de ginseng siberian (Eleutherococcus), extract de Umckaloabo (Pelargonium sisoides) şi extract de Eupatorium perfoliatum.

Recomandări:
Creşte rezistenţa organismului la boală şi revigorează organismul slăbit, având efect antiastenic. Se recomandă ca adjuvant în infecţii de tip viral sau bacterian ale căilor respiratorii; se administrează de la primele semne ale stărilor febrile de tip gripal: curbatură musculară, dureri osoase, cefalee, globi oculari dureroşi, rinită, coriză.

Mod de administrare:
- copii peste 7 ani – câte 1 ml, de 3 ori pe zi, în puţină apă;
- adulţi – câte 2 ml, de 3 ori pe zi, în puţină apă.

Este recomandat ca administrarea să continue şi după îmbunătăţirea stării generale, timp de 3-4 zile.

Compozitie :

100 gr contin extracte vegetale din : echinaceea (suc standardizat) - 20 gr, muguri proaspeti de coacaz negru (macerat glicerinic) - 6.67 gr, eupatorium perfoliatum 0.33 gr, pelargonium sidoides - 4 gr, fructe proaspete de maces - 25 gr, sirop din zahar invertit.

Administrare :
- copii 1-2 ani : 3 ml x 2 ori / zi
- copii 2 - 4 ani : 3 ml x 3 ori / zi
- copii 5 - 7 ani : 5 ml x 3 ori / zi
- copii peste 7 ani : 5 - 6 ml x 4 - 5 ori / zi.

Se poate administra si diluat in putina apa, in capacul dozator. Se continua administrarea si dupa imbunatatirea starii generale, timp de 3 - 4 zile.

Indicatii : Adjuvant in raceala si gripa. Se administreaza de la primele semne ale starilor febrile de tip gripal : curbatura musculara, dureri osoase, dureri de cap asociate cu globi oculari durerosi, inflamatii ale mucoasei nazale.

Scurteaza ciclul evolutiv al bolii, revigoreaza organismul slabit si creste rezistenta organismului la boala.

Fructele GOJI sunt menţionate încă din anul 475 în medicina tradiţională ca remediu pentru ficat, rinichi, ochi, inimă, ce îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ajută vederea, întăreste muşchii şi sistemul osos, protejeaza ADN-ul celular.

Este puternic antioxidant, întăreşte inima şi sistemul imunitar, reduce efectele procesului de îmbătrânire.

Eficient în cure de slăbire şi combaterea celulitei. Fitosterolii au un rol important în menţinerea nivelului colesterolului la un nivel cât mai mic, inhibând absorbţia lui intestinală.

Conţinutul de geranium creşte abilitatea corpului să producă g-interferon. Interferonul este un element important de care corpul are nevoie în lupta contra cancerului.

Stimulează producerea şi reproducerea celulelor sângelui precum şi regenerarea şi vindecarea mai rapidă a rănilor.

Este folosit de femei pentru tonifierea organismului după perioada ciclului menstrual, pentru combaterea greţurilor asociate cu primele 3 luni de sarcină şi pentru ameliorarea neplăcerilor legate de menopauză.

Stimulează nivelul energetic şi buna dispoziţie.

Ajută la îmbunătăţirea performanţei sexuale şi a fertilităţii

Este o sursă naturală de energie pentru corpul uman şi pe termen lung ajută la creşterea longevităţii.

Fructele goji comercializate de noi provin din munţii Himalaya din Tibet. Sunt cultivate organic, atestate prin certificate bio, nu conţin pesticide sau alte chimicale şi sunt culese în perioada cea mai prielnică.

Consumul zilnic recomandat este de cca.10-30 g, dar se poate consuma oricât fără să apară efecte negative. Fructele de goji se pot consuma ca atare sau sub formă de suc ori ceai.

1. Continutul de vitamine:

- vitamina C - este o sursa de 500 ori mai bogata in vitamina C decat citricele

- vitaminele B1, B2, B6

- vitamina E - apare rar in fructe si are un binecunoscut efect antioxidant

- vitamina A - efect antioxidant si rol in procesul biochimic al vederii

2. Continutul de proteine si aminoacizi:

- are in compozitie 19 aminoacizi, dintre care 8 esentiali, adica nu pot fi sintetizati de catre organism, trebuie procurati din hrana si sunt indispensabili pentru viata

- contine mai multe proteine decat cerealele integrale - 13%

3. Continutul de hidrati de carbon si polizaharide - LBH

4. Continutul de acizi grasi esentiali

- contine acizi grasi esentiali cu rol in functionarea sistemului nervos central si periferic, precum si in sinteza de hormoni necesari organismului

5. Continutul de minerale

- contine 21 de minerale cum ar fi fier, magneziu, potasiu, cupru, calciu, seleniu, fosfor si germaniu- ultimul fiind un agent anticancerigen rar intalnit in alimente

6. Alte substante importante

- contine o gama larga de carotenoizi, cu efect puternic antioxidant, printre care beta-carotina(fiind o sursa mai bogata decat morcovii) si zeaxantina(cu efect protector asupra retinei)

- are un continut ridicat de beta-sistosterol, cu efect antiinflamator, hipocolesterolemiant, eficient si in tratamentul impotentei si a afectiunilor prostatei

- are in componenta ciperona care are un efect benefic asupra inimii si tensiunii arteriale, precum si asupra tulburarilor de menstruatie. Este folosit in tratamentul cancerului de col uterin

- prin continutul de solavetivona are un efect puternic antifungic si antibacterian

- contine fisalina - un compus natural folosit in tratamentul leucemiilor, intareste sistemul imunitar, efect antiviral si este folosit un tratamentul hepatitei B

- prin betaina continuta actioneaza benefic in caz de tulburari nervoase, imbunatateste memoria.

- contine si luteina cu efect regenerator al ADN-ului si a celuleor in general

100% suc de Aronia* ecologic obtinut prin presare la rece din fructe atent selectionate.

Doza zilnica recomandata: 30 ml suc diluat cu apa sau suc de fructe

Aronia are un continut foarte mare in antioxidanti, mult mai mare decat afinele, merisorul sau rodiile.

-Au un continut mare de proantocianine (care se gasesc si in semintele de struguri) si acid chinic (de 10 ori mai mare decat merisorul)!

-Continutul in vitamina P al fructului de aronie este mai ridicat decat in orice alt fruct (vitamina P ajuta la fixarea vitaminei C in organism).

-Fructul de aronia contine de 5 ori mai multa vitamina P decat strugurii.

-Datorita proprietatilor ei, aronia a facut parte din dieta astronautilor rusi.

-Cantitatea de vitamina P (flavonoizi) din suc este de cel putin 300mg/100ml!

-Fructele de aronia fac parte din categoria superfructe, la fel ca goji,
acai, datorita continutului mare de antioxidanti, vitamine, minerale.

- apara organismul de radiatii, fiind indicate celor care folosesc mult calculatorul, telefonul mobil.

-Au proprietati antiseptice si sunt benefice in multe alergii.

-Sunt bogate in vitamine si minerale (oamenii de stiinta rusi le-au
plasat pe locul I intre fructele bogate in vitamine).

- Contin vitamina P, care ajuta la fixarea vitaminei C in organism,
mai mult de 5 ori decat strugurii sau grapefruitul!

- Contin flavonoizi,catehine si antocianine pentru care nu exista
inlocuitori artificiali.

- Contin potasiu, calciu, fosfor, magneziu, fier (1.2 mg%), iod etc..

- Continutul in vitamina P este 300 mg/100ml (doza zilnica
recomandata de vitamina P este de 50-100mg).

- Este foarte bogat in vitamine: C, B1, B2, PP etc.

-Fructele reprezinta partea “productiva” a arbustului. Fructele negre au un continut mai bogat in vitamine, antioxidanti si saruri minerale, de aceea produsele obtinute din ele au proprietati terapeutice.

-Utilizari:
-Fructul proaspat are un gust puternic astringent si amar. Tinand cont ca este o “bomba” de vitamine, gustul nu este determinant, prin continutul sau ridicat de antioxidanti este in categoria celor opt
“superfructe” ale lumii.

-Efecte terapeutice:
-Produsele din aronia au un puternic continut de vitamina C,
antioxidanti, flavonoide, foarte bogate in vitaminele B2, B6, P si
saruri minerale.

-Ele pot fi utilizate de catre bolnavii de diabet fiind un hipoglicemiant
natural, au proprietati astringente si diuretice foarte puternice,
sunt tonice cardiace, regleaza tensiunea arteriala si glucoza in
sange, sunt indicate in tratarea varicelor si a hemoroizilor.

-Pot fi consumate de catre suferinzii de maladia Alzheimer, ameliorand simptomele si incetinind procesele de imbatranire.

-De asemenea studiile efectuate au aratat ca au efect hepatoprotector si datorita continutului mare in iod, sunt eficiente in hipertiroidism.

Acai, fructul unui palmier care creste doar in zona amazoniana, si-a castigat pe buna dreptate locul printre superfructele lumii, el fiind prezent de mii de ani in dieta sud-americanilor, atat ca aliment cat si ca remediu. Cantitatile mari de antioxidanti pe care le contine fructul de acai sunt motivul pentru care si-a primit statusul de superalimet, desi el este foarte bogat si in vitamine (incluzand vitamina A, complexul B, C si E) si substante minerale (magneziu, potasiu, calciu, cupru si zinc). Fructele de acai mai contin proteine si aminoacizi (intretin sistemul muscular), acizi grasi esentiali si fibre. Acesti nutrienti pot reduce riscul de boli de inima, cancer, diabet si multe alte boli. Acizii grasi esentiali sunt reprezentati de omega-3, omega-6 si omega-9, atat de necesari pentru inima si creier si care mentin colesterolul la un nivel optim. Acizi grasi esentiali pe care-i contine fructul de acai ajuta la absorbtia vitaminelor necesare precum, vitamina A, D, E si K si totodata ajuta la arderea grasimilor din organism prin marirea activitatii metabolice. Continutul crescut de fibre ( aproximativ 40%) contribuie la buna functionare a sistemului digestive, ajuta la scaderea zaharului din sange si deci a grasimii din corp. De asemenea, se pare ca fructele de acai favorizeaza dezvoltarea florei intestinale benefice. International Dairy Journal a publicat recent studiile unei echipe de cercetatori din Brazilia asupra iaurtului probiotic, demonstrand că in iaurturile cu pulpa din fructul de acai s-a evidenţiat o creştere a populaţiilor microbiene de Lactobacillus şi Bifidobacteria, bacterii cu rol dovedit probiotic, după o pastrare in con¬diţii de refrigerare, chiar si după pa¬tru saptamani de depozitare.
Asemanator strugurelui rosu, fructul de acai are proprietati antioxidante remarcabile, datorita nivelului ridicat de antociani de doua ori mai mult decat in afine si rodii si de circa 10 ori mai mult decat in struguri, ajutand la regenerarea organismului si prevenirea imbatranirii. Este un antiinfectios puternic ce previne si lupta impotriva infectiilor si accelereaza activitatea metabolismului fiind de mare ajutor in curele de slabire (ajuta la arderea grasimilor, la diminuarea apetitului si a senzatiei de foame dintre mese). Daca este consumat in mod regulat, fructul de acai mareste energia si rezistenta la efort, scade tensiune arterial, indeparteaza toxinele din organism si intareste sistemul imunitar pana in punctul in care organismul se apara singur de infectii si de boli. Minimalizand efectul radicalilor liberi asupra celulelor, antioxidantii previn efectul imbatranirii cauzat de stres sau factori externi cum ar fi: radiatii ultraviolete, ionizante, nucleare, razele X, microunde, metale toxice, aditivi alimentari chimici, fum de tigara, poluare, pesticidele, uleiurile vegetale hidrogenate, expunerea exagerata la soare, etc. Pe langa faptul ca da energie si vitalitate, Acai este considerat de multe persoane un tonic sexual. Ajuta de asemenea la sanatatea inimii, care are un rol important in conditia libidoului. Faptul ca echilibreaza colesterolul din sange, ajuta la producerea de testosteron si estrogen. in acelasi timp, s-a observat ca vederea pe timp de noapte s-a imbunatatit.
Fructul de acai este indicat a fi folosit in terapii complementare antitumorale, dislipidemii, ateroscleroza, boli cardio si cerebro-vasculare, retinopatii, disfunctii erectile, artrita, poliartrita, osteoartrita, boli autoimune, diabet zaharat tip I si II, terapiile de reintinerire, cure de slabire.

Doza zilnica: 1-4 gr/zi

Fructele coapte Graviola sunt recoltate manual, curățate și însămânțate. Rezultatul este o pastă groasă. Sucul de Graviola este de 100% celuloză, fără adăugare de apă, prin aceasta un suc destul de gros.

Numita si cireasa portoricana sau visina de Barbados este o mica cireasa salbatica extrem de concentrata in vitamina C dar si in alte vitamine, enzime si bioflavonoide. Indienii din bazinul amazonian o considerau o veritabila comoara. Vitamina C pe care o conţine şi proprietăţile sale tonifiante îi ajută să lupte împotriva oboselii şi le stimulează sistemul imunitar. Proprietăţile sale antiinfecţioase le permit să lupte împotriva bolilor de iarnă şi a diareii iar virtuţile sale nutritive şi remineralizante ajută la lupta eficace împotriva frigului. In medicina populara din Brazilia, aceste fructe au fost utilizate ca hemostatic si intaritor al inimii.

Acerola contine o cantitate impresionanta de vitamina C de calitate avand functie de dezintoxicare a organismului si totodata cu efect antioxidant. Acerola contine de peste 30 de ori mai multa vitamina C decat lamaile si portocalele.
Vitamina C este un antioxidant de exceptie ce elimina radicalii liberi, contribuie activ la incetinirea proceselor degenerative din organism si este de mare ajutor in procesele de detoxifiere.
Acerola contine si bioflavonoide care influenteaza procesul de oxidare a celulelor. Asimilarea vitaminei C in combinatie cu flavonoidele reprezinta un avantaj si se poate realiza intr-un mod natural, de exemplu prin fructe.

Fructul de acerola mai contine si alte substante active cum ar fi: provitamina A, vitaminele B1 si B2, acid pantotenic(vitamina B5), niacin(vitamina B3), In plus contine si o cantitate mare de potasiu, magneziu, fosfor, calciu si fier. Aceste elemente îi conferă o valoare nutritivă ridicată şi nişte factori oxidanţi importanţi, conferindu-i proprietati tonifiante, antiinfecţioase, remineralizante si antioxidante.
Este indicată în cazul în care doriţi să vă încărcaţi bateriile sau doriţi să combateţi o stare de oboseală extremă. Având proprietăţi remineralizante acerola este indicată pentru a reface plinul de nutrienţi. Se recomandă deci, în cazul unor boli care provoacă o scădere rapidă în greutate: diaree, dizenterie, anorexie... Datorită virtuţilor sale antiinfecţioase și antiinflamatorii acerola, permite prevenirea bolilor hepatice iar antioxidanţii împiedică oxidarea şi distrugerea celulelor, veghind la buna funcţionare şi conservare a organismului. Pe lângă acţiunea lor antiîmbătrânire, aceștia permit și tratarea accidentelor vasculare cerebrale şi a bolilor neurodegenerative.
Stimulează apărarea naturala a organismului; întărește rezistența la boli. Se recomandă în surmenaj, convalescențe, în perioada graviditatii, lactației, pentru profilaxia și tratamentul maladiilor provocate de virusuri, dislipidemii, afecțiuni cardiovasculare și oncologice, boli reumatice, infectii respiratorii si din sfera ORL în tratamentul disfuncțiilor sistemelor de reproducere masculine și feminine. Încetineste îmbatrânirea, protejeaza vasele de sânge si inima, asigura un plus de vitamine, crește apărarea organismului față de infecții respiratorii, favorizează absorbția calciului și a fierului în organism. hipercolesterolemie, carențe de calciu, convalescențe, anemii, litiază renală, îmbătrânirea precoce a pielii, eforturi fizice și psiho-emoționale.
Acerola este perfectă pentru stimularea producţiei de colagen şi detoxifierea cutanată, pentru furnizarea de vitamine și minerale pielii. Sunt folosite foarte mult în cosmetic datorită proprietăților antioxidante remarcabile, tonifiante, cicatrizante, restructurante cutanate, remineralizante.

Ingrediente:

     100% suc de Goji (Lycium Barbarum) presat din fructe proaspete la cel mult 6 ore dupa recoltare

Fructele GOJI sunt menţionate încă din anul 475 în medicina tradiţională ca remediu pentru ficat, rinichi, ochi, inimă, ce îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ajută vederea, întăreste muşchii şi sistemul osos, protejeaza ADN-ul celular.

Este puternic antioxidant, întăreşte inima şi sistemul imunitar, reduce efectele procesului de îmbătrânire.

Eficient în cure de slăbire şi combaterea celulitei. Fitosterolii au un rol important în menţinerea nivelului colesterolului la un nivel cât mai mic, inhibând absorbţia lui intestinală.

Conţinutul de geranium creşte abilitatea corpului să producă g-interferon. Interferonul este un element important de care corpul are nevoie în lupta contra cancerului.

Stimulează producerea şi reproducerea celulelor sângelui precum şi regenerarea şi vindecarea mai rapidă a rănilor.

Este folosit de femei pentru tonifierea organismului după perioada ciclului menstrual, pentru combaterea greţurilor asociate cu primele 3 luni de sarcină şi pentru ameliorarea neplăcerilor legate de menopauză.

Stimulează nivelul energetic şi buna dispoziţie.

Ajută la îmbunătăţirea performanţei sexuale şi a fertilităţii

Este o sursă naturală de energie pentru corpul uman şi pe termen lung ajută la creşterea longevităţii.

Fructele goji comercializate de noi provin din munţii Himalaya din Tibet. Sunt cultivate organic, atestate prin certificate bio, nu conţin pesticide sau alte chimicale şi sunt culese în perioada cea mai prielnică.

Consumul zilnic recomandat este de cca.10-30 g, dar se poate consuma oricât fără să apară efecte negative. Fructele de goji se pot consuma ca atare sau sub formă de suc ori ceai.

1. Continutul de vitamine:

- vitamina C - este o sursa de 500 ori mai bogata in vitamina C decat citricele

- vitaminele B1, B2, B6

- vitamina E - apare rar in fructe si are un binecunoscut efect antioxidant

- vitamina A - efect antioxidant si rol in procesul biochimic al vederii

2. Continutul de proteine si aminoacizi:

- are in compozitie 19 aminoacizi, dintre care 8 esentiali, adica nu pot fi sintetizati de catre organism, trebuie procurati din hrana si sunt indispensabili pentru viata

- contine mai multe proteine decat cerealele integrale - 13%

3. Continutul de hidrati de carbon si polizaharide - LBH

4. Continutul de acizi grasi esentiali

- contine acizi grasi esentiali cu rol in functionarea sistemului nervos central si periferic, precum si in sinteza de hormoni necesari organismului

5. Continutul de minerale

- contine 21 de minerale cum ar fi fier, magneziu, potasiu, cupru, calciu, seleniu, fosfor si germaniu- ultimul fiind un agent anticancerigen rar intalnit in alimente

6. Alte substante importante

- contine o gama larga de carotenoizi, cu efect puternic antioxidant, printre care beta-carotina(fiind o sursa mai bogata decat morcovii) si zeaxantina(cu efect protector asupra retinei)

- are un continut ridicat de beta-sistosterol, cu efect antiinflamator, hipocolesterolemiant, eficient si in tratamentul impotentei si a afectiunilor prostatei

- are in componenta ciperona care are un efect benefic asupra inimii si tensiunii arteriale, precum si asupra tulburarilor de menstruatie. Este folosit in tratamentul cancerului de col uterin

- prin continutul de solavetivona are un efect puternic antifungic si antibacterian

- contine fisalina - un compus natural folosit in tratamentul leucemiilor, intareste sistemul imunitar, efect antiviral si este folosit un tratamentul hepatitei B

- prin betaina continuta actioneaza benefic in caz de tulburari nervoase, imbunatateste memoria.

- contine si luteina cu efect regenerator al ADN-ului si a celuleor in general

Doza zilnica: 30 ml

Acerola este unul din fructele cele mai bogate in vitamina C din lume.
Continut bogat in vitamina C
Previne caderea parului
Asigura sanatatea dintilor si a gingiilor
Protejeaza pielea si organele de imbatranire prematura
Asigura un puternic sistem imunitar si previne frecventele raceli si infectii
Usureaza durerea cu cauza neexplicata si umflarea articulatiilor
Previne sangerarile frecvente si ranirile ce se produc cu usurinta

Ingrediente: Pudra din fruct ecologic Acerola uscat prin inghetare.
Efecte benefice asupra sanatatii:
· Primul si cel mai important, Acerola este o sursa bogata de vitamina C care favorizeaza cresterea imunitatii sistemice a organismului. Ea ajuta la proliferarea de celule T si previne suprasolicitarea sistemului imunitar. Ca atare, fructele de Acerola ajuta la prevenirea si vindecarea organismului in caz de infectii si boli.
· Tot datorita continutul sau bogat in vitamina C, Acerola ajuta la prevenirea si tratarea problemelor dentale si ale cavitatii bucale, cum ar fi caderea dintilor, durerea si inflamatiile gingiilor si ale cavitatii bucale.
· Extractul este cunoscut ca prevenind si tratand diviziunea celulara severa si proliferarea celulara. Ca atare, Acerola reduce formarea de celule oncogene sau cancerigene.
· Previne si caderea parului, intarind totodata textura acestuia.
· Este, de asemenea, o sursa de flavonoide si de carotenoide, care intarzie procesul de imbatranire. Stimuleaza, in baza acestor proprietati, regenerarea celulara si reduce semnele vizibile ale imbatranirii cum ar fi liniile fine pe piele, ridurile, pielea patata, punctele de colorare si scaderile de tonus ale tenului.
· Ajuta la cresterea numarului globulelor rosii din sange, ajutand astfel la tratarea anemiilor.
Planta este cunoscuta si ca factor de protectie a ficatului si sistemului renal.
Favorizeaza cirgulatia sanguina, ajutand astfel la distribuirea in mod egal atat a nutrientilor cat si a oxigenului. Ca atare, hraneste corpul si, de asemenea, ajuta la mentinerea per total a fiziologiei lui.

  • Produsele 1-12 (din 12)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos