Lactate, oua

  • Produsele 1-11 (din 11)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Fabricată după o reţetă tradiţională franceză, brânza La Colline este un produs premium obţinut din lapte de capră, fermenţi lactici, cheag de ied şi sare de mare la care se adaugă, în unele reţete, condimente sau trufe atent selecţionate.

Nu contine conservanti, aditivi sau organisme modificate genetic.

Fabricată după o reţetă tradiţională franceză, brânza La Colline este un produs premium obţinut din lapte de capră, fermenţi lactici, cheag de ied şi sare de mare la care se adaugă, în unele reţete, condimente sau trufe atent selecţionate.

Nu contine conservanti, aditivi sau organisme modificate genetic.

Fabricată după o reţetă tradiţională franceză, brânza La Colline este un produs premium obţinut din lapte de capră, fermenţi lactici, cheag de ied şi sare de mare la care se adaugă, în unele reţete, condimente (piper alb, rosu, verde, negru).

Nu contine conservanti, aditivi sau organisme modificate genetic.

Fabricată după o reţetă tradiţională franceză, brânza La Colline este un produs premium obţinut din lapte de capră, fermenţi lactici, cheag de ied şi sare de mare la care se adaugă, în unele reţete, condimente: maghiran, salvie, rozmarin, busuioc, oregano, cimbru, cimbrisor si menta.

Nu contine conservanti, aditivi sau organisme modificate genetic.

Laptele de capra este considerat (datorita compozitiei) foarte hranitor, fiind cel mai apropiat de laptele uman si un leac pentru foarte multe afectiuni raspandite in vremurile noastre. Eficienta lui se observa in fortificarea sistemului imunitar , anemiei, lipsa poftei de mancare, a starilor depresive, a bolilor de plamani in special TBC-ul, atrofii muscular, osteoporoza, migrene. Reduce efectele neplacute ale sindromului premenstrual. Echilibreaza tensiunea arteriala si atenueaza durerile musculare si articulare. Echilibreaza nivelul insulinei in organism si previne diabetul de tip 2 si incetinirea metabolismului, care apare o data cu inaintarea in varsta. Protejeaza sistemul cardiovascular si previne atacul cerebral, infarctul si afectiunile inimii, stabilizand tensiunea arteriala. Previne ateroscleroza. Ajuta la regenerarea celulelor. Exista rapoarte care sugereaza faptul ca un consum regulat de lapte de capra reduce cu 45%-65% riscul aparitiei cancerului mamar. In astfel de suferinte laptele de capra nu se comporta neaparat ca un medicament si nu poate lupta singur contra bolilor insa reuseste sa inlature slabiciunea organismului si sa il revigoreze pentru a lupta cu boala. În numai cîteva zile, o să se faca simtite efectele terapeutice. Veţi fi mai fortifiaţi, mai cu poftă de viaţă. Administrarea preventivă îi face pe cei bolnăvicioşi din fire să devină mai rezistenţi la virozele de sezon sau să suporte mai uşor eventualele îmbolnăviri contagioase, îi fereşte pe adolescenţi de epuizare fizică şi îi ajută pe copiii distrofici să se dezvolte normal. Laptele de capra este alegerea ideala pentru persoanele care au intoleranta la cel de vaca (balonari, indigestii, diaree). Datorita compusilor antiinflamatori, laptele de capra este mai usor de digerat, iar vitaminele si mineralele pe care le contine se asimileaza mai usor. Daca ai un copil, trebuie sa stii ca este mai bine sa ii dai lapte de capra decat de vaca. Laptele de capra are o compozitie foarte asemanatoare cu cel al mamei si il va feri de boli.

Laptele de capra este considerat (datorita compozitiei) foarte hranitor, fiind cel mai apropiat de laptele uman si un leac pentru foarte multe afectiuni raspandite in vremurile noastre. Eficienta lui se observa in fortificarea sistemului imunitar , anemiei, lipsa poftei de mancare, a starilor depresive, a bolilor de plamani in special TBC-ul, atrofii muscular, osteoporoza, migrene. Reduce efectele neplacute ale sindromului premenstrual. Echilibreaza tensiunea arteriala si atenueaza durerile musculare si articulare. Echilibreaza nivelul insulinei in organism si previne diabetul de tip 2 si incetinirea metabolismului, care apare o data cu inaintarea in varsta. Protejeaza sistemul cardiovascular si previne atacul cerebral, infarctul si afectiunile inimii, stabilizand tensiunea arteriala. Previne ateroscleroza. Ajuta la regenerarea celulelor. Exista rapoarte care sugereaza faptul ca un consum regulat de lapte de capra reduce cu 45%-65% riscul aparitiei cancerului mamar. In astfel de suferinte laptele de capra nu se comporta neaparat ca un medicament si nu poate lupta singur contra bolilor insa reuseste sa inlature slabiciunea organismului si sa il revigoreze pentru a lupta cu boala. În numai cîteva zile, o să se faca simtite efectele terapeutice. Veţi fi mai fortifiaţi, mai cu poftă de viaţă. Administrarea preventivă îi face pe cei bolnăvicioşi din fire să devină mai rezistenţi la virozele de sezon sau să suporte mai uşor eventualele îmbolnăviri contagioase, îi fereşte pe adolescenţi de epuizare fizică şi îi ajută pe copiii distrofici să se dezvolte normal. Laptele de capra este alegerea ideala pentru persoanele care au intoleranta la cel de vaca (balonari, indigestii, diaree). Datorita compusilor antiinflamatori, laptele de capra este mai usor de digerat, iar vitaminele si mineralele pe care le contine se asimileaza mai usor. Daca ai un copil, trebuie sa stii ca este mai bine sa ii dai lapte de capra decat de vaca. Laptele de capra are o compozitie foarte asemanatoare cu cel al mamei si il va feri de boli.

Fabricată după o reţetă tradiţională franceză, brânza La Colline este un produs premium obţinut din lapte de capră, fermenţi lactici, cheag de ied şi sare de mare la care se adaugă, în unele reţete, condimente sau trufe atent selecţionate.

Nu contine conservanti, aditivi sau organisme modificate genetic.

Ingrediente:

smantana* 10% grasime

Laptele de capra este considerat (datorita compozitiei) foarte hranitor, fiind cel mai apropiat de laptele uman si un leac pentru foarte multe afectiuni raspandite in vremurile noastre. Eficienta lui se observa in fortificarea sistemului imunitar , anemiei, lipsa poftei de mancare, a starilor depresive, a bolilor de plamani in special TBC-ul, atrofii muscular, osteoporoza, migrene. Reduce efectele neplacute ale sindromului premenstrual. Echilibreaza tensiunea arteriala si atenueaza durerile musculare si articulare. Echilibreaza nivelul insulinei in organism si previne diabetul de tip 2 si incetinirea metabolismului, care apare o data cu inaintarea in varsta. Protejeaza sistemul cardiovascular si previne atacul cerebral, infarctul si afectiunile inimii, stabilizand tensiunea arteriala. Previne ateroscleroza. Ajuta la regenerarea celulelor. Exista rapoarte care sugereaza faptul ca un consum regulat de lapte de capra reduce cu 45%-65% riscul aparitiei cancerului mamar. In astfel de suferinte laptele de capra nu se comporta neaparat ca un medicament si nu poate lupta singur contra bolilor insa reuseste sa inlature slabiciunea organismului si sa il revigoreze pentru a lupta cu boala. În numai cîteva zile, o să se faca simtite efectele terapeutice. Veţi fi mai fortifiaţi, mai cu poftă de viaţă. Administrarea preventivă îi face pe cei bolnăvicioşi din fire să devină mai rezistenţi la virozele de sezon sau să suporte mai uşor eventualele îmbolnăviri contagioase, îi fereşte pe adolescenţi de epuizare fizică şi îi ajută pe copiii distrofici să se dezvolte normal. Laptele de capra este alegerea ideala pentru persoanele care au intoleranta la cel de vaca (balonari, indigestii, diaree). Datorita compusilor antiinflamatori, laptele de capra este mai usor de digerat, iar vitaminele si mineralele pe care le contine se asimileaza mai usor. Daca ai un copil, trebuie sa stii ca este mai bine sa ii dai lapte de capra decat de vaca. Laptele de capra are o compozitie foarte asemanatoare cu cel al mamei si il va feri de boli.

Aceste oua provin de la gaini crescute in libertate in timpul zilei, pe terenuri netratate cu fertilizatori chimici. Ele sunt hranite fara pesticide sau hormoni.

Ouale ecologice sunt bogate in: vitaminele B2, B6, B9, B12; A, D, E, in minerale (fier, potasiu, calciu), proteine valoroase ce contin toti aminoacizii esentiali, colesterol, lecitina si acizi grasi indispensabil, colina (nutrient important pentru dezvoltarea creierului).
Nutritionisti recomanda consumul a nu mai mult de 4 oua pe saptamana.

Ingrediente:

100% unt clarifiat

Gheea este un unt terapeutic preparat intr-un anumit mod care il face sa aiba multiple calitati terapeutice.

  • Produsele 1-11 (din 11)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos