Laptisor de matca, apilarnil

Laptisorul de matca romanesc este cel mai activ in primele 6 Luni de la recoltare si am dori sa subliniem ca laptisorul de matca nu este doar un medicament  ci un aliment natural, avand un continut ridicat de proteine(~15%) si vitamine.

Laptisorul de matca romanesc este produs in zona Clujului in cantitati mici.

Stiati ca matca este hranita toata viata, de albinele doici, doar cu laptisor de matca si traieste 5-6 ani, in timp ce larvele de albina lucratoare sunt hranite doar primele 3 zile cu laptisor apoi cu nectar, polen si pastura si traiesc pana la 42 zile?

Oare hrana sa fie diferenta? Daca da, atunci laptisorul de matca este alimentul la drum lung? Se pare ca da!

Haideti sa fim vesnic tineri!

  • Produsele 1-4 (din 4)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Are o structura extrem de complexa, neelucidata in totalitate inca. Contine apa, 18 aminoacizi diferiti, vitamine (complexul B), minerale, numerosi acizi organici, acetilcolina, substante cu actiune antibiotica.

Cea mai buna absorbtie este sublinguala, doza de intretinere fiind 0.5 grame/zi.

Atentie! Se pastreaza la frigider.

 

Conform cercetarorilor germani, larvele de matca au un puternic efect antiviral si imunostimulator, chiar mai puternic decat al laptisorului de matca. Este un produs derivat al laptisorului de matca, contine o cantitate mare de Q10 - 9,4mg/100gr (Dupa un studiu facut in China de catre Ministerul Agriculturii- Proiectul XM-bee-14017)

Efectele terapeutice sunt remarcabile! Enumeram doar cateva: bun antiviral, antibiotic, antiinflamator, tonic fizic si psihic, antianemic, antidepresiv, reintinereste, creste rezistenta la frig, reface celulele hepatice, ajuta la restabilirea echilibrului hormonal dupa renuntarea la anticonceptionale, adjuvant in tratamentul sterilitatii, imbunatateste transmiterea impulsurilor nervoase (bun beneficiu pacientilor cu Alzheimer si Parkinson).

Pentru scheme terapeutice va rugam sa urmati sfatul medicului specialist.

URMATOARE PERIOADA DE RECOLTARE INCEPE IN LUNA IUNIE 2013. PRECOMENZI LA ADRESA DE MAIL: comenzi@casabio.ro

Laptisor de matca romanesc, recoltat din botci de ceara naturala, la 72 ore de la tranzvazarea larvelor de 2 sau 3 zile, produs curat, fara adaosuri.

Continutul in 10HDA, cei 18 aminoacizi esentiali, complexul de vitamine B ii confera o valoare nutritiva de exceptie laptisorului de matca, iar faptul ca este romanesc ii da un plus de valoare!

Se pastreaza la frigider maxim 6 luni, la temperatura de 2-4 grade C si se recomanda a se consuma cat mai  rapid dupa recoltare.

  • Produsele 1-4 (din 4)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos