Legume uscate

Legumele si zarzavatul uscat sunt o modalitate ideala de a fi conservate pentru iarna. Pot fi folosite in supe si mancaruri. Amestecul de zarzavaturi uscate reprezinta un condiment delicios si natural pentru orice mancare.

  • Produsele 1-3 (din 3)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Rosiile sunt o adevarata colectie de vitamine(A,B, C, E si K), minerale (potasiu, fosfor, fier, calciu, magneziu si seleniu), enzime, acizi organici si alte elemente importante pentru organism , cum ar fi licopenul, unul din cei mai puternici antioxidanti naturali.

Dar toate acestea sunt valabile doar pentru rosiile crescute in conditii naturale.

Rosiile deshidratate constituie o delicatesa, in orice mancare ati pune-o. Nu indepartati coaja, acolo se afla pretiosul licopen.

· Acest amestec de leguminoase cu adevarat colorat reprezinta o combinatie  atent selectionata de ingrediente provenite 100% din culturi certificate ecologic, bogate in proteine, vitamine, minerale și nutrienti.

· Acest produs se preteaza excelent pentru tocane.

· Lintea este bogata si in fier, fibre, acid folic, magneziu (important pentru muschi si oase) si vitamina B6 (descompune zaharurile din sange).

· Fasolea alba este o sursa importanta de fibre si proteine si are un indice glicemic scazut.

· Mazarea este bogata in proteine, minerale, vitamine si fibre esentiale pentru organism.

· Un pachet contine 500 de grame de leguminoase colorate.

· Acest produs este certificat ecologic de Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH, DE-ÖKO-001.

· Ingrediente:  fasole rosie Kidney*, fasole neagra*, fasole alba*, fasole Mung*, linte maro*, linte verde*, naut*, linte rosie*, ulei de floarea soarelui*

· *=agricultura ecologica

· Valoare energetica: valoare energetica 1356 kj / 322 kcal, grasimi 2,4 g (din care acizi grasi saturati 0,3 g), glucide 44 g (din care zaharuri 2,8 g), fibre 17 g, proteine 23 g, sare < 0,01 g.

· Pentru o garnitura de 2 persoane se curata bine 100 g de boabe de leguminoase colorate si apoi se lasa la inmuiat aprox. 12 ore in apa suficienta.

· Apoi se fierbe timp de 60-90 de minute in apa proaspata.

· Puneti o priza de sare doar la sfarsit.

Ingrediente: rosii, sare

Producator: Biosamos, Grecia

  • Produsele 1-3 (din 3)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos