Lotus, ridiche alba, ciuperci shiitake

  • Produsele 1-3 (din 3)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Aceasta radacina de lotus este ideal ,pentru mancaruri cu legume,
fripturi,in combinatie cu alge marine.   
Se pune la inmuiat 15 minute.

Producator:Clearspring Ltd,Londra W3 7QE ,UK

A se consuma inainte de: vezi ambalaj
Produs in Japonia

Ridiche alba japoneza (Raphanus sativus) murata

Descriere:

Daikon este un aliment extrem de sanatos si adaptabil, fiind una dintre legumele chintesenta in dieta japoneza. Atat Ridichea Alba Clearspring Uscata cat si cea Murata sunt facute fara nici un colorant sau aditiv, prin metodele traditionale rurale.

Ridichea alba murata, numita "Takuan" in japoneza, dupa preotul budist care a inventat-o, este pur si simplu radacina alba murata in tarate de orez. Cunoscuta ca avand continut bogat in vitamine din complexul B si lactobacilli, este de obicei preparata in casele rurale japoneze in fiecare toamna si mancata iarna. Ridichea Alba Murata Clearspring este obtinuta prin aceste metode traditionale utilizate in fermele rurale de secole.

Produs vegetarian, vegan, fara OMG, adaus de zahar, aditivi artificiali, fara ulei de palmier si uleiuri hidrogenate.

Tara de provenienta: Japonia.

Ridichea alba japoneza (daikon):

Daikon este o ridiche alba gigant, numita Raphanus sativus in Latina si cunoscuta uneori in Ocident sub numele sau indian, mooli. "Daikon" inseamna radacina mare in japoneza, fiind o descriere adecvata pentru forma sa de morcov cu dimensiunile mult mai mari decat acesta. Ridichea alba japoneza are un gust aspru, piperat, apropiat de cel al hreanului, dar mai fin si mai slab.

In dieta japoneza este des intalnita alaturi de alimentele grase si este o parte integranta din medicina populara japoneza de mult timp.

Indicatii terapeutice:
•este o sursa delicioasa de vitamina C, calciu si fier;
•este, de asemenea, cunoscuta ca un ajutor specific in digestia alimentelor grase, datorita enzimelor continute (spre exemplu diastaza) care ajuta la dizolvarea grasimilor acumulate si a depozitelor de mucus;

Ingrediente:

Ridiche alba japoneza (Raphanus sativus), sare de mare, tarate de orez.

Valori nutritionale pentru 100 g:

Energie 175 kj/42 kcal, proteine 1 g, carbohidrati 9 g, lipide 0.2 g, sodiu 2.9 g, cenusa 7.9 g.

Mod de intrebuintare:

Ridichea daikon murata este de obicei servita taiata in felii, alaturi de supa miso, orez sau in rulouri Nori-Maki. O puteti servi si in sanvisuri, in loc de castraveciori murati sau cu mancaruri grase, asa cum este folosita in Japonia, pentru a contrabalansa alimentele grase.

Nori-Maki sunt rulouri de orez in foi de alge, cu diverse umpluturi.

Pentru intrebuintare clatiti-o pentru indepartarea taratelor si taiati-o in felii.

Atentie:
•A se pastra in spatii reci si uscate, ferite de razele soarelui, la temperaturi intre 10°C si 25°C.
•Dupa desigilare se pastreaza in frigider, consumandu-se in cel mult 5 zile.

Ingrediente: ciuperci shiitake*
* din culturi ecologice.
Mod de folosire: se inmoaie in apa 15 min, dupa care se pune la fiert
Valori nutritionale la 100g: energie 252 kcal / 1045 kj, proteine 0.7 g,carbohidrati 36.1g,
lipide 0.9g, fibre 48.2 g, sare 0.1g
Certificat ecologic de Soil Association. NL-BIO-01
A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
ferit de razele soarelui.
Tara de provenienta: Japonia

  • Produsele 1-3 (din 3)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos