Mazare

Au un continut important in proteine de buna calitate si usor asimilabile, glucide, vitaminele B si E , fier, zinc, magneziu.

Daca le fierbem in oala sub presiune, timpul de preparare se reduce mult. Pentru a evita disconfortul digestiv, la fierbere putem adauga chimen, ghimbir, marar, dafin, alge marine

  • Produsele 1-3 (din 3)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

· Mazarea fina se cultiva in Germania dupa standarde de calitate foarte mari.

· Boabele au o culoare mai inchisa.

· Mazarea este bogata in proteine, minerale, vitamine si fibre esentiale pentru organism.

· Este o sursa esentiala de vitamina K, care activeaza calciul din organism care este mai rapid asimilat de oase.

· Mazarea este si o sursa importanta de acid folic si vitamina B6, substante importante pentru combaterea osteoporozei si arterosclerozei.

· Un pachet contine 500 de grame de mazare.

· Acest produs este certificat ecologic de Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH, DE-ÖKO-001.

· Ingrediente:  mazare*

· Se pot gasi urme de: gluten, susan, fructe cu coaja lemnoasa.

· Valori nutritionale / 100g

· Valoare energetica: 1260 kj / 300 kcal, grasimi 1,9 g (din care acizi grasi saturati 0,5 g), glucide 35,6 g (din care zaharuri 2,9 g), fibre 26,2 g, proteine 22,1 g, sare < 0,01 g.

· 100 g de mazare fina se inmoaie aprox. 12 ore in apa.

· Apoi se fierbe 20-30 de minute in apa proaspata.

· La sfarsit se pune o priza de sare.

· Boabele de mazare injumatatite nu mai trebuiesc inmuiate in apa.

· Ele se fierb dupa doar o jumatate de ora.

· Se preteaza excelent pentru supe, ciorbe sau pireuri.

 

· Mazarea este bogata in proteine, minerale, vitamine si fibre esentiale pentru organism.

· Este o sursa esentiala de vitamina K, care activeaza calciul din organism care este mai rapid asimilat de oase.

· Mazarea este si o sursa importanta de acid folic si vitamina B6, substante importante pentru combaterea osteoporozei si arterosclerozei.

· Un pachet contine 500 de grame de mazare.

· Acest produs este certificat ecologic de Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH, DE-ÖKO-001.

· Ingrediente:  mazare*

· Se pot gasi urme de: gluten, susan, fructe cu coaja lemnoasa.

· Valori nutritionale / 100g

· Valoare energetica: 1289 kj / 306 kcal, grasimi 1,4 g (din care acizi grasi saturati 0,3 g), glucide 41 g (din care zaharuri 3,3 g), fibre 17 g, proteine 23 g, sare 0,06 g.

· Pentru o garnitura de 2 persoane fierbeti 100 g de mazare injumatatita 60-90 de minute in apa suficienta.

· Puneti o priza de sare doar la sfarsit.

· Mazarea galbena se gaseste des in bucataria germana din Berlin.

· Acolo mazarea galbena este baza pentru supe, ghivecuri, tocane si salate.

· Mazarea este bogata in proteine, minerale, vitamine si fibre esentiale pentru organism.

· Este o sursa esentiala de vitamina K, care activeaza calciul din organism care este mai rapid asimilat de oase.

· Mazarea este si o sursa importanta de acid folic si vitamina B6, substante importante pentru combaterea osteoporozei si arterosclerozei.

· Un pachet contine 500 de grame de mazare galbena injumatatita.

· Acest produs este certificat ecologic de Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH, DE-ÖKO-001.

· Ingrediente:  mazare galbena*

· Se pot gasi urme de: gluten, susan, fructe cu coaja lemnoasa.

· Valori nutritionale / 100g

· Valoare energetica: 1248 kj / 297 kcal, grasimi 1,9 g (din care acizi grasi saturati 0,2 g), glucide 36 g (din care zaharuri 3 g), fibre 23 g, proteine 23 g, sare < 0,01 g.

· Fierbeti 150 g de mazare galbena fara inmuiare prealabila 30 - 40 de minute.

· Puneti o priza de sare doar la sfarsit.

 

  • Produsele 1-3 (din 3)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos