Paste fara gluten

  • Produsele 1-18 (din 21)
  • « 1 2 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

faina din orez alb*

Ingrediente: porumb*
* ingrediente ecologice. NU CONTINE GLUTEN!
Valori nutritionale la 100g: energie 1506kj /355 kcal, proteine:6.90g,carbohidrati:75g,
din care zaharuri: 0.5g,  fibre:2.7g, sare:0g, grasimi:2.3g
Mod de preparare:pt o portie,turnati 100ml de apa clocotita peste 65g cuscus.acoperit si
lasati 5 minute.Amestecati cu o furculita si condimentati dupa gust.
Contine3 portii.
A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
ferit de razele soarelui.
Producator: Clearspring Ltd.London W3 7QE,UK
certificat prin: IT-BIO-009

Ingredient:

faina orez brun* 99%, apa, sare de mare

Ingrediente:

faina de orez brun*(99%), apa, sare de mare

Ingrediente: 100% făină din grâu spelt integral organic, apă de izvor

Timp de preparare - 9 minute.

La 100 de grame de fusilli tricolore se adaugă 1 litru de apă. Adăugați sare după gust și amestecați din când în când.

Valori nutriționale / 100 grame:Energie 1428kj/337kcal

Proteine 12.67g

Carbohidrați 67g din care zaharuri 3,5g

Grăsimi 1.05gdin care saturate 0.2g

Fibre 4.3g

Sodiu urme

Ambalaj: pungăGramaj: 500 de grame

Țara de origine: UE

Produs cu preparare instantanee. Delicios cald, natur sau cu un platou de legume sau carne. 
Ingrediente: gris de grau dur integral* 
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Preparare: varsati un volum de apa fiarta si sarata peste 1 volum de cuscus. Acoperiti si lasati sa se umfle timp de 5 minute si apoi aerati cu furculita

Alergeni: contine gluten

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .

Tara de origine: Agricultura Italia. Produs in Franta

Certificare: FR-BIO-01

Caracteristici: produse bio, certificat fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste fara gluten din cel mai bun orez integral bio. Se gatesc perfect, sunt gustoase si usoare ce satisfac gusturile intregii familii, inclusiv nevoile speciale pentru dieta. Un produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana pentru celiachie.
Ingrediente: faina de orez integral*, apa
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0 Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-02
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Tara de origine: Agricultura Italia
Fabricat: Italia
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 9-10 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007

Ingrediente:

faina de orez brut*(97), amidon din porumb*, amidon din cartofi*

Caracteristici: produse bio, certificat fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste fara gluten din cel mai bun orez integral bio. Se gatesc perfect, sunt gustoase si usoare ce satisfac gusturile intregii familii, inclusiv nevoile speciale pentru dieta. Un produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana pentru celiachie.
Ingrediente: faina de orez integral*, apa
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0 Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-02
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Tara de origine: Agricultura Italia
Fabricat: Italia
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 9-10 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007

Caracteristici: produse bio, certificat fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: paste fara gluten din cel mai bun orez integral bio. Se gatesc perfect, sunt gustoase si usoare ce satisfac gusturile intregii familii, inclusiv nevoile speciale pentru dieta. Un produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana pentru celiachie.
Ingrediente: faina de orez integral*, apa
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0 Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-02
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Tara de origine: Agricultura Italia
Fabricat: Italia
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 9-10 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007

Ingrediente: faina integrala din orez* *din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g: Energie1539 kJ/364 kcal

Grasimi3.8g din care saturate0.9g

Carbohidrati72.0g din care zaharuri1.4g

Fibre3.5g

Proteine9.1g

Sare 0.003g

Produs certificat ecologic

Ingrediente: faina de porumb* 70%, faina de orez* 30% *din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g: Energie1523 kJ/359 kcal

Grasimi1.4g din care saturate0.6g

Carbohidrati78.1g din care zaharuri1.8g

Fibre1.6g

Proteine7.7g

Sare0.0 05g

Produs certificat ecologic

Ingrediente: faina de porumb* 70%, faina de orez* 30%.
*ingrediente din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:

Energie 1523 kJ/359 kcal
Grasimi 1.4g
din care saturate
0.6g
Carbohidrati 78.1g
din care zaharuri
1.8g
Fibre 1.6g
Proteine 7.7g
Sare 0.005g

 

Ingrediente: faina integrala de orez*. *ingrediente din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:Energie 1539 kJ/364 kcal

Grasimi 3.8g din care saturate 0.9g

Carbohidrati 72.0g din care zaharuri 1.4g

Fibre 3.5g

Proteine 9.1g

Sare 0.003g

 

 

Caracteristici: produse bio, bogat in fibre, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: fusilli din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima.
Sursa de fibre, produs bogat in vitamina E si unele vitamine din grupa B.
Probios va pune la dispozitie o gama variata de paste de hrisca bio garantate fara gluten sub diferite forme: pene, spagheti, macaroane, paste scoici, melcisori, fusilli
Ingrediente: faina de hrisca*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 5-6 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si clatiti cu apa rece. Mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Alergeni: 0
Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-02
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 18 luni
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007

Paste bio fara gluten, traditionale realizate homemade in Italia, 100% din naut, produs vegan, fara zahar, sursa de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate si continut scazut de carbohidrati comparativ cu pastele conventionale. Recomandate pentru persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru cei care tin diete sarace in carbohidrati sau pentru persoanele active care doresc un plus de proteine vegetale.

Ingrediente: faina de naut*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica.

Caracteristici: produse bio, bogat in fibre, fara gluten
Gramaj: 250g
Descriere produs: penne din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima.
Sursa de fibre, produs bogat in vitamina E si unele vitamine din grupa B.
Probios va pune la dispozitie o gama variata de paste de hrisca bio garantate fara gluten sub diferite forme: pene, spagheti, macaroane, paste scoici, melcisori, fusilli
Ingrediente: faina de hrisca*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica
Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 5-6 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si clatiti cu apa rece. Mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.
Alergeni: 0
Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie (www.celiachia.it), Certificat: IT-057-02
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Termen de valabilitate: 18 luni
Tara de origine: Agricultura UE
Fabricat: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007

Paste bio fara gluten, traditionale realizate in Italia, 100% din fasole neagra, produs vegan, fara zahar, sursa de fibre cu continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate si continut scazut de carbohidrati comparativ cu pastele conventionale. Recomandate pentru persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru cei care tin diete sarace in carbohidrati sau pentru persoanele active care doresc un plus de proteine vegetale. Toată priceperea si experienta maestrilor din „patria pastelor”a fost utilizata pentru a realiza această sursa de proteine vegetale si fibre .

Ingrediente: faina de fasole neagra*
* ingredient provenit din Agricultura Ecologica

  • Produsele 1-18 (din 21)
  • « 1 2 »
  Produsul a fost adaugat in cos