Paste, paine si produse de panificatie

  • Produsele 1-18 (din 62)
  • « 1 2 3 4 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente: drojdie pe baza de cereale amidon de cartof.Ingredientele provin 100% din agricultura biologicaTara de origine: Germania.Gust natural de drojdie. Intrebuintare: pentru coacerea de paine prajitura si patiserie.1 plic la 500g faina

Acest sort de paine se face in fiecare zi de luni a saptamanii.

Ingrediente:

faina integrala Spelta, plamadeala, apa, sare

Acest sort de paine se face in fiecare zi de luni a saptamanii.

Ingrediente:

faina integrala Spelta, cartofi, drojdie, apa, sare

Acest sort de paine se face in fiecare zi de luni a saptamanii.

Ingrediente:

faina integrala spelta, seminte (in, floarea-soarelui, susan), cartofi, drojdie, apa

Acest sort de paine se face in fiecare zi de luni a saptamanii.

Ingrediente:

faina integrala spelta, seminte de dovleac, cartofi, drojdie, apa, sare

Fara gluten, lactoza.

 

Ingrediente:

bicarbonate de sodiu

 

Ingrediente: drojdie obtinuta din agricultura organica

Ingrediente: faina integrala de secara obtinuta din agricultura organica

Ingrediente:

gris de grau* dur

Praf organic de copt cu crema tartar, fara fosfati.

Tartarul se produce in mod natural in timpul obtinerii vinului asa ca nu are nevoie de fosfati. Se foloseste la prepararea cozonacilor sua a oricaror alte produse de panificatie. Praful de copt face aluatul usor si delicious.

Ingrediente:

grau spelta integral*, apa

Ingrediente:

drojdie uscata

FARA gluten, lactoza, emulgatori. Continutul pliculetului se amesteca direct cu faina.

Ingrediente:

faina integrala din spelta*, apa

Timp de fierbere: 3-6 minute

Ingrediente:

gris de grau dur integral*, fara ou, apa

Ingrediente:

gris de grau dur*, pudra de rosii*, pudra de sfecla rosie*, pudra de spanac*

Timp de fierbere: 5 minute

Se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie si deasemenea pentru a favoriza gatirea legumelor, reducerea timpului de gatire a legumelor verzi, neutralizarea aciditatii tomatelor

Ingrediente: bicarbonat de sodiu E500
Utilizare: bicarbonatul de sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 °C), in prezenta unui ingredient acid (cacao, miere, produse lactate, zahar , fructe ... )  Folositi 1 lingurita obisnuita de praf de copt la un sfert de lingurita de bicarbonat ( sau ½ lingurita de bicarbonat lae 200 g de faina ) .
Recomandare: nu puneti prea mult , pentru ca asta ar putea da preparatului un gust prea sarat si o culoare usor maronie. Bicarbonat de sodiu se adauga de preferinta la sfarsitul preparaării.
Origine: Agricultura: Franta
Alergeni:
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.

Aceste paste fainoase sunt facute din spelta ( den. lat. Triticum spelta ), o specie de cereala primitiva nemodificata de 8.000 de ani. Celtii si vechii egipteni au cultivat spelta si au laudat-o pentru calitatile ei. Spre deosebire de grau aceasta ramane dupa recoltare protejata de palee si are un gust mai intens, amintind de cel de nuca.

Ingrediente:gris din grau dur*
* - produse obtinute din agricultura organica
Mod de preparare:se fierbe  10 minute in apa cu sare

Valori nutritive / 100g:
Valoare energetica: 1528kJ; 360 kcal       
Proteine:  12 g      ; Carbohidrati:73g
Grasimi:  1.5g       ; Saruri:0.02  g ; Fibre:  g

  • Produsele 1-18 (din 62)
  • « 1 2 3 4 »
  Produsul a fost adaugat in cos