Pastura

  • Produsele 1-1 (din 1)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Polenul proaspat recoltat de albine este depus in celulele fagurilor , tasat cu capul (astfel creaza conditii anaerobe de fermentatie) ,ii adauga miere si enzime din secretiile salivare. In conditiile de temperatura si umiditate ale stupului, are loc o fermentatie lactica si va rezulta pastura. Albina o va folosi la hrana larvelor.

Pastura proaspata este un aliment probiotic, bogat in fermenti lactici, din punct de vedere nutritiv si al proprietatilor antibiotice este mult mai valoroasa decat polenul .

Pastura proaspata din punct de vedere curativ este mai activa decat pastura uscata. Pastura proaspata isi pastreaza proprietatile antibiotice timp de 17 ani, daca este pastrata in conditii igienice corecte, temeratura 0 grade C si ferita de lumina.

"Painea albinelor" cum i se mai spune are rol hepatoreparator, imunostimulator si prin consumarea ei obtinem rezultate foarte bune in afectiuni din zona tubului digestiv (stomac, ficat).

Tratamentele cu pastura se fac individualizat pe pacient in functie de stadiul afectiunii.

Exista studii de caz prin care cura 1 kg de pastura proaspata da rezultate in tratarea virusului hepatic.

  • Produsele 1-1 (din 1)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos