Produse congelate

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Murele tind sa fie de culoare rosie in perioada "verde" (necoapte), ceea ce duce la o expresie veche: "murele sunt rosii, atunci cand sunt verzi".
Fructele sunt notabile pentru continutul lor ridicat de fibre dietetice, vitamina C, K, acid folic - vitamina B, si minerale esentiale.
Fructul moale este utilizat in deserturi, gemuri, jeleuri fara samburi si uneori vin.

Hribi

Boletus edulis

Este o ciuperca impunatoare, de dimensiuni mari, a caror carpozom poate atinge 25 cm in diametru si 1 kg in greutate.
Caracteristici: suprafața neteda sau incretita, de la uscata la sub-vascoasa in vreme umeda, culoarea variind de la galben-brun, brun-galbui la rosu-brun; pulpa alba, groasa si neschimbatoare; miros si gust usor.

Catina este multifunctionala, comestibila si hranitoare, desi foarte acida si astringenta, neplacuta cand este servita cruda, cu exceptie cand este inghetata pentru a reduce astringenta, si / sau amestecata cu substante dulci, cum ar fi sucul de mere sau sucul de struguri.
Fructele au un continut ridicat de vitamina C - intre 114 - 1550 mg per 100 grame cu un continut mediu (695 mg la 100 grame) de aproximativ 12 de ori mai mare decat 50 mg de vitamina C la 100 de grame regasite in portocale - ceea ce plaseaza catina printre cele mai bogate surse vegetale de vitamina C.
Inafara de a fi hranitor, sucul are punctul de inghet la -22 grade Celsius, permitandu-i sa ramana lichid chiar la temperaturi sub zero grade.
Catina poate fi folosita in placinte, gemuri, lotiuni si lichioruri.

Fructul este o falsa boaba de 5-16 mm in diametru, cu o "coroana" evazata la capat; ele sunt un verzui palid la inceput, apoi rosu-purpuriu si in cele din urma indigo la maturare. Coapte au un gust dulce, cu aciditate variabila.
Afinele sunt vandute in stare proaspata sau prelucrate, fructe individuale congelate rapid (IQF), piure, suc sau uscate - pentru a fi folosite într-o varietate de bunuri de consum, cum ar fi jeleuri, gemuri, placinte, briose, gustari si cereale.
Pentru a congela afinele proaspat culese, se aseaza intr-un singur strat pe o foaie de copt in congelator. Cel mai bine este sa clatiti inainte de a utiliza, dar nu inainte de congelare.

Contine: mix de fructe de padure ecologice congelate, afine negre, afine rosii,catina,mure(in proportii variabile)

Contine: afina rosie ecologica congelata.

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos