Produse de panificatie

  • Produsele 1-16 (din 16)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente: drojdie pe baza de cereale amidon de cartof.Ingredientele provin 100% din agricultura biologicaTara de origine: Germania.Gust natural de drojdie. Intrebuintare: pentru coacerea de paine prajitura si patiserie.1 plic la 500g faina

Ingrediente: drojdie obtinuta din agricultura organica

Fara gluten, lactoza.

 

Ingrediente:

bicarbonate de sodiu

 

Ingrediente: faina integrala de secara obtinuta din agricultura organica

Praf organic de copt cu crema tartar, fara fosfati.

Tartarul se produce in mod natural in timpul obtinerii vinului asa ca nu are nevoie de fosfati. Se foloseste la prepararea cozonacilor sua a oricaror alte produse de panificatie. Praful de copt face aluatul usor si delicious.

Ingrediente:

drojdie uscata

FARA gluten, lactoza, emulgatori. Continutul pliculetului se amesteca direct cu faina.

Se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie si deasemenea pentru a favoriza gatirea legumelor, reducerea timpului de gatire a legumelor verzi, neutralizarea aciditatii tomatelor

Ingrediente: bicarbonat de sodiu E500
Utilizare: bicarbonatul de sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 °C), in prezenta unui ingredient acid (cacao, miere, produse lactate, zahar , fructe ... )  Folositi 1 lingurita obisnuita de praf de copt la un sfert de lingurita de bicarbonat ( sau ½ lingurita de bicarbonat lae 200 g de faina ) .
Recomandare: nu puneti prea mult , pentru ca asta ar putea da preparatului un gust prea sarat si o culoare usor maronie. Bicarbonat de sodiu se adauga de preferinta la sfarsitul preparaării.
Origine: Agricultura: Franta
Alergeni:
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.

Ingrediente: crema tartar (43%), agent de coacere: bicarbonat de sodiu (28.50%), anticoagulant: amidon porumb (28.50%).

O cantitate mica va ajunge mult timp, de exemplu pentru 5 albusuri este necesar doar un sfert de lingurita de bitartrat de potasiu. Bezelele dumneavoastra vor fi crocante , blaturile de bezea vor iesi perfecte, nu se vor mai inmuia sau lasa in timpul coacerii.

Se foloseste in retete pentru patiserie si cofetarie, pentru cresterea volumului, pentru afanare si pentru scaderea pH-ului. Se foloseste si pentru stabilizarea albusului batut spuma sau pentru zahar suflat in diferite forme. Intensifica gustul de fructe. Inhiba dezvoltarea bacteriilor.

Ingrediente:

drojdie uscata

Utilizare: la fel ca drojdia proaspata: 1 lingura drojdie la 500gr faina

Continut: drojdie de bere uscata inactiva

Bogata in vitamine B1: 1,2 mg, B@ 1,8 mg, B6 0,4 mg, acid folic: 0,37 mg, niacina: 9,2 mg

Utilizare: in supe, sosuri, sandwichuri, paste, orez, musli, mancaruri.

Amestecata cu ulei presat la rece obtinem o crema pentru painea prajita.

Contribuie la marirea vitalitatii, imunitatii, previne caderea parului, confera sanatate unghiilor si pielii.

Continut: drojdie de bere uscata inactiva

Bogata in vitamine B1: 1,2 mg, B@ 1,8 mg, B6 0,4 mg, acid folic: 0,37 mg, niacina: 9,2 mg

Utilizare: in supe, sosuri, sandwichuri, paste, orez, musli, mancaruri.

Amestecata cu ulei presat la rece obtinem o crema pentru painea prajita.

Contribuie la marirea vitalitatii, imunitatii, previne caderea parului, confera sanatate unghiilor si pielii

Drojdie de bere inactivă cu vitamina B12

Un aliment vegan cu gust usor de nuci.

Valori nutrițional / 100 grame:
Energie 1439Kj / 344Kcal
Grăsimi 4g
din care saturate 12.4g
Carbohidrați 36.9g
din care zaharuri 12.4g
Fibre 22g
Proteine 51g
Sare 0.2g
Vitamina B1 45mg
Vitamina B2 18mg
Vitamina B3 341mg
Vitamina B6 34mg
Acid Folic 4400pg
Vitamina B12 44mcg 
Vitamina B5 140mg
Fier 5mg
Zinc 120mg

Hartie de copt ecologica IF YOU CARE nu contine clor.

Este gata pentru copt, rezista la grasimi si la temperaturi de pana la 220 grade Celsius.

Gelatină vegetală folosită la fabricarea dulciurilor, bomboanelor si a jeleurilor, a cremelor, budincilor etc.

Descriere:

Agar-agarul se obţine din 8 varietăţi diferite de alge rosii, este preparat iarna si implica un proces foarte lung, din acest motiv fiind si destul de scump.

El se prezinta sub forma de pulbere, fulgi sau baton in ordinea crescatoare a eficacitatii sale. De exemplu varianta fulgi poate avea un efect dublu fata de pulbere.

Compoziţie chimică:

Este bogat in fier si calciu, nu contine grasimi sau calorii

Efecte farmaceutice:

Efectul agar agar-ului este de a dizolva colesterolul. Cand trece prin intestine, retine rezidurile vechi si le curata. Este foarte bun pentru tratarea constipatiei si este indispensabil pentru frumusete si sanatate.

Mod de utilizare:

Se poate utiliza pentru a obtine legume in aspic, fiind nevoie de 15 g de agar-agar la 1 l de lichid, pentru a obtine un aspic sau un jeleu ferm.

Reteta - jeleu din suc de mere, cu mere

Pentru 8 cuburi sunt necesare:
•1/2 litru suc de mere
•2 linguri de agar agar
•Un varf de lingurită de sare
•1/2 lingura de suc de ghimbir
•Doua mere, taiate cuburi mici

Se aduce la fiert sucul de mere cu sarea, se adauga fulgii de agar agar si se fierbe la foc mic, amestecand continuu pana ce acestia se dizolva complet (circa 10 minute). Se adauga cuburile de mere si se mai fierbe compozitia 2 minute. Se adauga sucul de ghimbir, se toarna intr-un vas plat si se lasa la racit. Se taie sub forma de cuburi.

Amidon din Kuzu(Pueraria Lobata).

Utilizare: se amesteca 1-2 lingurite de faina amidon in apa rece, apoi se adauga in sosuri sau mancare, amestecand pana la ingrosare.

Coaja de portocala ecologica rasa, obtinuta prin liofilizare (proces de conservare a produselor prin congelare rapida, in stare proaspata, urmata de deshidratare intr-un utilaj special, astfel incat gheata se sublimeaza fara sa se topeasca), pentru pastrarea aromei naturale.
Produs vegan fara gluten, lactoza sau organisme modificate genetic, certificat ecologic DE-ÖKO-006.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Ingrediente: Coaja rasa de portocale 97% si ulei de portocale 3%, ambalate in atmosfera protectoare.
Informatii nutritionale/100g:

Mod de intrebuintare:
Poate fi folosita pentru a da gust prajiturilor, torturilor, sosurilor sau a sucurilor. Se presara continutul peste restul ingredientelor si se amesteca.
Continutul unui pliculet se adauga peste 500 g de faina sau 0.5 l de lichid, continand coaja rasa de la 2 portocale.

  • Produsele 1-16 (din 16)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos