Purificatoare de aer

  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

DESCRIERE:

Cu combinatia celor trei tehnologii de curatare aprobate in intreaga lume, acest aparat asigura curatenia maxima: descompune praful, si praful fin, elimina bacteriile , mirosurile neplacute si polenul.

- Aparatul indeplineste o functie eficace de generator de ioni. Genereaza ioni negativi care distrug virusii si bacteriile pana la 30 Bn.

- Generator oxygen activ cu unde de electroni: undele de electroni impart moleculele de oxygen in atomi care se mai numesc oxigen activ. Oxigenul activ curata aerul, elimina fumul si neutralizeaza mirosurile neplacute. Procesul de curatare a aerului este marit prin folosirea unui colector dublu de praf., DCC (Double dust collector).

- AIRBUTLER JORDAN: distruge bacteriile, mirosurile, elimina praful si improspateaza aerul. Intotdeauna veti simiti aerul curat si placut.!

- AIRBUTLER JORDAN: nu face zgomot daca este bine intretinut.

- AIRBUTLER JORDAN: este conceput pentru autovehicule, asigurati-va instalarea aparatului la locul oportun pentru Dvs.

INSTALAREA:

Deschideti compartimentul pentru baterii si adaugati 4 baterii de AA ( nu sunt incluse in pachet ), dupa care prin cablul de 12V al aparatului il conectati la bricheta masinii. Fixati aparatul de bordul autovehiculului cu ajutorul adezivilor innainte de a fi alimentat aparatul.

Apasati butonul “POWER” pentru a deschide sau a opri aparatul. Beculetele verzi indica functionarea normala a aparatului. Bateriile se descarca in momentul in care beculetele incep sa palpaie. Beculetele devin rosii in momentul in care masina se opreste mai mult decat cateva secunde. Simuleaza un sistem de alarma.

INTRETINEREA:

Dupa 40 de ore de functionare aparatul AIRBUTLER JORDAN trebuie curatat. Apasati butonul lateral pentru a putea fi scos din suport si prin apasarea a doua butoane aflate pe partea de jos puteti sa inlaturati partea de sus care se va rabata in sus. Cu o carpa umezita cu spirt sanitar curatati piesele aparatului.

Important:

- Nu introduceti obiecte metalice in aparat ; acesta trebuie tinut departe de obiecte inflamabile si explozibile.

- Sa nu aiba contact cu apa si umezeala.

- preveniti supraincalzirea prin amplasarea lui departe de sursa de incalzirea a masinii.

- pentru curatarea exterioara nu folositi solutii pe baza de alcool, pentru a nu-l deteriora

Date tehnice:

- 12V, baterii de tip AA x4 ( neincluse )

- puterea consumata 2W

- emisie ioni negativi >6x105/cm3

- oxygen activ: <=0.04 ppm

- dimensiuni: 120x100x50 mm

- volumul de aer curat: 5m3/h

- greutate: 175 g

Accesorii:

- cablu de alimentare 12V la bricheta masinii;

- puncte de fixare cu adezivi pentru fixarea pe bordul masinii

- suport pentru fixare

- suport portabil

Prefiltru pentru Purificatorul de aer Oxygen, prefiltreaza aerul pentru a proteja filtru Hepa combinat cu carbon activ.  Acest filtru se schimba in momentul in care vizib se vede incarcatura de praf, par de animal, ....

 

Descriere:

- aparat pentru sterilizarea, decontaminarea si depoluarea ( purificarea aerului )
- distruge toti microbii
- praful si polenul filtrat cu filtru HEPA
- lampa UV distruge microorganismele
- gazele nocive sunt neutralizate cu fotokatalizator
- ionizatorul improspateaza aerul
- recomandat pana la 120 mc aer
- dimensiuni 60 * 40 * 25 cm

Descriere detaliata:

1. Prefiltrare: filtrul primar are rolul de a filtra particulele cu diametru mai mare si astfel sa prelungeasca durata de viata a filtrului HEPA
2. Filtrul HEPA: capabil sa filtreze particule pana la diametrul de 0.3 microni, astfel elimina din aer polenul, fumul, parul de animale si pulberea de mucegai
3. Lampa UV: razele ultraviolete distrug microorganismele din aer si elimina eficient mirosurile neplacute
4. Filtru nano-fotocatalitic: impreuna cu lampile UV descompune gazele periculoase (eficienta este de 300 ori a filtrului cu carbune activ). Poate descompune 114 feluri de gaze nocive si poluante fara a genera poluare secundara. Acest filtru are o proprietate speciala de regenerare prin procedeul de autopurificare, de aceea practic nu este necesara schimbarea lui.
5. Generator de ioni negativi: produce o cantitate semnificativa de ioni negativi, prin acest procedeu aerul ramane intotdeauna curat.

Descriere:

- aparat pentru sterilizarea, decontaminarea si depoluarea ( purificarea aerului )
- distruge toti microbii
- praful si polenul filtrat cu filtru HEPA
- lampa UV distruge microorganismele
- se autoprogrameaza in functie de gradul de poluare al incaperii
- NanoFotocatalizator si filtru de carbon activ pentru neutralizarea gazelor nocive
- ionizatorul improspateaza aerul
- 2 senzori de prezenta care determina gradul de poluare al aerului
- dimensiuni:44 lx54Lx20 i
- consum maxim 123W

Descriere detaliata:

1. Prefiltrare: Rolul prefiltrului consta in faptul că filtrează particulele de dimensiuni mai mari prelungind astfel durata de viaţă a filtrului HEPA.
2. Filtrul combinat: Se compune din două straturi de filtrare: primul este un filtru HEPA iar celălalt este un filtru de carbon activ.Filtrul HEPA este capabil pentru eliminarea din aer a particulelor până la 0.3 microni. Asa dimensiune mica are polenul, fumul, părul de animal, praful de mucegai si praful care pluteşte in aer. Filtrul de carbon activ elimina mirosurile neplacute din aer.
3. Lampi UV: Radiatia UVC a lampilor are efect destructiv asupra bacteriilor si virusilor din aer.
4. Filtru nano-fotocatalitic: Acest filtru descompune eficient gazele toxice si viruşii, de 300 ori mai eficient decat filtrul de carbon standard. Se regenereaza şi se curaţă singur, necesită o atenţie minimă
5. Generator de ioni negativi: Generatorul de ioni produce o cantitate mare de ioni negativi care au rolul de a capta mirosurile, a echilibra aerul in jurul nostru asigurandu-ne un mediu corect benefic organismului nostru. In prezenta ionilor negativi, chiar si mintea functioneaza la capacitate mai mare.
6. Senzor de praf si senzor de gaz: Cei doi senzori detecteaza calitatea aerului afişând gradul de poluare pe panou. În mod automat purificatorul regleaza gradul de ventilare în funcţie de gradul de poluare astfel încât să reducă mai repede acest nivel.

  • 1299.00 Lei
  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos