Sare

Sarea este un condiment care trebuie folosit cu multa chibzuinta - 2gr/zi. In amestec cu plante, sarea  da o savoare deosebita hranei zilnice.

  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Sarea neagra este extrasa din regiunile vulcanice din Pakistan si India. Foarte bogata in minerale, cu un gust aparte, datorita provenientei din zonele vulcanice, aceasta sare este folosita in medicina ayurvedica pentru a trata si preveni flatulenta si arsurile la inima.

Este bogata in fier.

Conform medicilor care practica Ayurveda, aceasta sare este cea mai sanatoasa dintre toate sarurile.

100% sare de Himalaya

Sarea neagra este extrasa din regiunile vulcanice din Pakistan si India. Foarte bogata in minerale, cu un gust aparte, datorita provenientei din zonele vulcanice, aceasta sare este folosita in medicina ayurvedica pentru a trata si preveni flatulenta si arsurile la inima.

Este bogata in fier.

Conform medicilor care practica Ayurveda, aceasta sare este cea mai sanatoasa dintre toate sarurile.

100% sare de Himalaya

100% sare de mare extrasa din Oceanul Atlantic

Se obtine prin evaporarea naturala a apei din mare adunata in tavi de argila ce sa lasa la soare.
Componente principale sunt ionii de sodiu si clor (95-98%) ,restul 80 de elemente usor de asimilat (potasiu, calciu,magneziu etc). Compozitia ei e foarte dificil de reprodus in laborator. Inca o data natura ne dovedeste ca e cel mai bun chimist.
Este nerafinata, nu e tratata cu inalbitori, nu contine aditivi.
Dezechilibrele in consumul ei atrag multiple consecinte, perturbandu-se procese electrolitice: crampe musculare, osteoporoza, probleme neurologice, astenie, ameteli, tulburari de somn.
Se recomanda consumul a maxim 2 grame/zi.

Denumire: Sare cu ierburi
Ingrediente: sare de mare iodata ,telina*,praz*,morcovi*
cimbru*,frunze de leustean*,busuioc*,patrunjel*,marar*

* - produse obtinute din agricultura organica

Valori nutritive / 100g:
Valoare energetica: 187kJ;  45 kcal       
Proteine:  2.3g      ; Carbohidrati:  5.6g
Grasimi:    0.5g       ; Zahar:  4.8g :Natrium: 82g

Formata cu 250 milioane de ani in urma in domeniul Himalaya, aceasta sare cristalizata poate fi folosita pentru gatit, ca si condiment sau ca o sare de baie.

Structura sa cristalina, extrem de fina, permite tuturor elementelor sale sa fie absorbite de catre celulele corpului nostru, ceea ce este foarte benefic pentru organism. Efectele de purificare, curatare si armonizare fac din aceasta sare un real ajutor, in timpul postului si dietelor.

Descriere:

Respectand metodele practicate de romani cu peste 2000 de ani in urma, sarea de mare traditionala este recoltata in rezervatia naturala Ria Formosa, aflata pe tarmurile regiunii Algarve din Portugalia. Aceasta sare de mare are o culoare alba foarte clara, este complet nerafinata, fiind deci bogata in mineralele gasite in apa de mare (spre exemplu calciu si magneziu). Este uscata doar de vant si soare, astfel incat are o umiditate naturala, pastrandu-si toate calitatile originale.

Produs in Portugalia

Compozitie chimica:

Clorura de sodiu 96.2%, calciu 0.12%, magneziu 0.56% (conform analizelor facute in 11 aprilie 2006).

100% sare din Himalaya

Este o sare de roca neprocesata, neiodata.
Contine 84 de minerale usor asimilabile.
Armonizeaza balanta ph-lui in corp. Este singura sare care nu produce aciditate in corp.
Se recomanda un consum de maxim 2 grame/zi.
Sarea Ayurvedica este sarea extrasa de la peste 4000 de metri direct din Muntii Himalaya. Mineralele sunt neoxidate. Foarte recomandata persoanelor care au disconforturi digestive, cum ar fi gastrita.

Formata cu 250 milioane de ani in urma in domeniul Himalaya, aceasta sare cristalizata poate fi folosita pentru gatit, ca si condiment sau ca o sare de baie.

Structura sa cristalina, extrem de fina, permite tuturor elementelor sale sa fie absorbite de catre celulele corpului nostru, ceea ce este foarte benefic  pentru organism. Efectele de purificare, curatare si armonizare fac din aceasta sare un real ajutor, in timpul postului si dietelor.

Contine 84 de minerale.

Echilibreaza balanta pH-ului din corp. Este singura sare din corp care nu produce aciditate in corp.

Sarea celtica este cunoscuta si sub numele de sare gri, datorita culorii sale care o diferentiaza de alte tipuri de sare cum sunt cele de Himalaya sau sarea obisnuita de mare.

Sarea celtica este o sare de mare care se extrage din Atlantic, in Franta, pe coastele Britaniei. Ea este extrasa prin metoda celtica, adica se foloseste pentru extragere si uscare exclusiv unelte de lemn, fara metal.

  • Produsele 1-9 (din 9)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos