Siropuri

  • Produsele 1-15 (din 15)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrdiente:

fructe 100%

Produs pasteurizat. Nu contine conservanti sau indulcitori.

· Portocala, lucuma dulce, tarate de seminte galben-aurii si pops-uri de quinoa pufoase fac din Superfruit Topping-ul de la Davert o experienta creativa mai ales cand le combinam cu iaurturi sau smoothie-uri.

· Semintele de in sunt o sursa buna de fibre dietetice si acizi grasi esentiali Omega 3.

· Fibrele din semintele de in se gasesc in principal in invelisul semintelor si imbunatatesc sanatatea digestiva prin ameliorarea constipatiei si reglarea tranzitului intestinal.

· Un pachet contine 200 de grame de Superfruit Topping de portocale si lucuma, produs certificat ecologic de Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH, DE-ÖKO-001.

· Ingrediente: tarate de seminte de in galben-aurii* 48%, floricele de quinoa*, mango*, seminte de chia alba (salvia hispanica)* 10%, pudra de coaja de portocala* 6%, pudra de lucuma* 5%, ulei de floarea soarelui*.

· *=agricultura ecologica

· Se pot gasi urme de: gluten, susan, fructe cu coaja lemnoasa.

· Valori nutritionale / 100g

· Valoare energetica: 1883 kj / 453 kcal, grasimi 27 g (din care acizi grasi saturati 3,5 g), glucide 28 g (din care zaharuri 18 g), fibre 22 g, proteine 14 g, sare 0,05 g.

· Inainte de consum agitati produsul pentru omogenizare.

· Adaugati topping-ul: 2 linguri (10 g) de topping pentru un mic dejun delicios.

· Faceti un piure din: 1 mar (curatat de samburi), 2 linguri Superfruit Topping (aprox. 10 g) si aprox. 250 ml apa.

· Rasfatati-va cu un mic dejun absolut special.

 

Siropul de agave este un zahar natural obtinut prin concentrarea sevei din miezul agavei, un cactus originar din Mexic.Priméal a ales pentru acest sirop de agave, varietatea "agave bleu Weber", ce are origine controlata (AOC ), fiind renumita pentru continutul ridicat de fructoza. Puterea mare de indulcire si gustul sau neutru fac ca siropul de agave sa fie o alternativa echilibrata a zaharului.
Utilizare: datorita fluiditatii si capacitatii marite de dizolvare in lichide reci sau calde siropul de agave Primeal faciliteaza utilizarea sa atat in bauturi cat si in asezonarea mancarurilor sarate sau dulci, fara ca aceasta sa denatureze gustul lor.
Ingrediente: Suc concentrat de agave* (cactus originar din Mexic)
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Alergeni: 0
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Mexic

· Portocala, lucuma dulce, tarate de seminte galben-aurii si pops-uri de quinoa pufoase fac din Superfruit Topping-ul de la Davert o experienta creativa mai ales cand le combinam cu iaurturi sau smoothie-uri.

· Semintele de in sunt o sursa buna de fibre dietetice si acizi grasi esentiali Omega 3.

· Fibrele din semintele de in se gasesc in principal in invelisul semintelor si imbunatatesc sanatatea digestiva prin ameliorarea constipatiei si reglarea tranzitului intestinal.

· Un pachet contine 100 de grame de Superfruit Topping de portocale si lucuma, produs certificat ecologic de Kiwa BCS Öko-Garantie GmbH, DE-ÖKO-001.

· Ingrediente: tarate de seminte de in galben-aurii* 48%, floricele de quinoa*, mango*, seminte de chia alba (salvia hispanica)* 10%, pudra de coaja de portocala* 6%, pudra de lucuma* 5%, ulei de floarea soarelui*.

· *=agricultura ecologica

· Se pot gasi urme de: gluten, susan, fructe cu coaja lemnoasa.

· Valori nutritionale / 100g

· Valoare energetica: 1883 kj / 453 kcal, grasimi 27 g (din care acizi grasi saturati 3,5 g), glucide 28 g (din care zaharuri 18 g), fibre 22 g, proteine 14 g, sare 0,05 g.

· Inainte de consum agitati produsul pentru omogenizare.

· Adaugati topping-ul: 2 linguri (10 g) de topping pentru un mic dejun delicios.

· Faceti un piure din: 1 mar (curatat de samburi), 2 linguri Superfruit Topping (aprox. 10 g) si aprox. 250 ml apa.

· Rasfatati-va cu un mic dejun absolut special.

 

Compozitie: 70% extract din muguri de brad, miere de salcam

Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale mugurilor de brad (in special continutul de vitamina C, care este foarte usor de distrus la fierbere).
Excelent antiseptic si tonic pulmonar, combate tusea si este foarte eficient in caz de traheobronsite, viroza respiratorie, faringo-amigdalite.
Datorita continutului bogat de vitamina C, se recomanda pentru combaterea asteniei si a starilor de stres. Are proprietati diuretice blande si antireumatice.

Contraindicatii: diabet zaharat.
Produsul contine particule de muguri de brad in suspensie sau depuneri care nu constituie defect de calitate.

Mod de administrare:
- copii: 1 lingurita de 3 ori/zi, cu apa plata;
- adulti: 1 lingura de 3 ori/zi, cu apa plata.

Compozitie: extract de coacaze negre 70%, miere de salcam 25%

Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale fructelor de coacaz negru (in special continutul de vitamina C, care este foarte usor de distrus prin fierbere).
Coacazele negre sunt foarte bogate in vitaminele C si A, in saruri de potasiu si de calciu.
Se recomanda ca adjuvant in caz de:

- astenie, stari de stres, oboseala

-  tulburari de vedere, fragilitate capilara, varice, hemoroizi, infectii urinare si hipertensiune arteriala, avand proprietati diuretice

Contraindicatii: diabet zaharat.

Mod de administrare:

1  lingura de 3 ori pe zi sau dupa gust in apa sau ceai ( sub 40 de grade Celsius).

Ingrediente:

Infuzie din ghimbir*, lemn dulce*, lemongrass*piper negru*, petale de lamai*, menta*, hibiscus* si suc de mere*

Ingrediente:

extract de merisoare 70%, miere de salcam eco 25%

Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale fructelor de afin (in special continutul de vitamina C, care este foarte usor distrusa prin fierbere).

Fructele de merișor sunt bogate în proteine, provitamina A, vitaminele B1, B2 și C, taninuri, săruri minerale. Sunt excelente pentru menţinerea stării de sănătate a aparatului urinar datorită proprietăților antiseptice.

Contraindicatii: diabet zaharat.

Mod de administrare:

adulti: 1  lingura de 3 ori pe zi sau dupa gust in apa sau ceai ( sub 40 de grade Celsius).

copii>7 ani: 2 lingurite de 2 ori/zi


copii <7 ani : 1-2 lingurite/zi

Compozitie: 70% extract de radacina de ghimbir, 30% miere de salcam

Produsul este obtinut prin macerare la rece si pastreaza integral proprietatile curative ale radacinii de ghimbir.

Indicatii:

Fiind un puternic dinamizant al funcţiei sexuale, ghimbirul este comparabil cu o adevărată «Viagra» de origine vegetală, tonifică întregul organism, făcându-l capabil să reziste la efort fizic prelungit. Eficient în caz de infecţii virale ale aparatului respirator, faringo-amigdalita, gripa, ajuta la eliminarea secretiilor bronsice si scade febra de intensitate moderata. Stimuleaza secretiile digestive si creste pofta de mancare.

Contraindicatii:

Nu va fi utilizat de către persoanele care suferă de diabet zaharat.

Administrare:

O lingura de 3 ori pe zi sau dupa gust in apa sau ceai (sub 40 de grade).

Produsul contine radacina de ghimbir in suspensie sau depuneri care nu constituie defect de calitate.

Siropul de smochine este facut dupa o reteta veche. Insoteste cu succes otetul balsamic in salate. Este perfect ca dressing pe branzeturi, carne de pui sau carne de porc. De asemenea, folosit ca topping, scoate in evidenta aroma de inghetată alba, se potriveste cu iaurt sau orez cu lapte.

Beneficii: Poate fi consumat cu apa fiind un tonic pentru organism, un remediu foarte bun pentru calmarea tusei si de ajutor in tratarea infectiilor respiratorii.

Ingrediente: apa, sirop de smochine. Fara adaos de zahar.

Indicatie

Acest produs se poate cristaliza. Cristalizarea este un  fenomen  natural ce nu altereaza calitatile nutritive si terapeutice ale siropului de struguri. Pentru ca produsul sa revina la starea initiala, recomandam cel mai cunoscut procedeu "bain marie", agitand sticla din cand in cand, pana cand siropul revine la starea lichida.

Producator E. Vassiliou - O. Mouseti G.P., Grecia

Continut:

suc de merisoare* 25%, suc de mere* 75%

Continut:

infuzie din flori de soc*, suc de mere*

Ingrediente:

suc de zmeura* 25%, suc de mere* 75%

Siropul de zmeura BIO este bogat in vitamine si are proprietati remineralizate deosebite.

Siropul de artar este un produs unic deoarece gustul si culoarea sa variaza pe parcursul sezoanelor. Pe masura ce sezonul avanseaza continutul de fructoza si de glucoza al siropului de artar creste, in timp ce continutul de zaharoza se diminueaza usor.Ca si zaharurile, si celelalte componente naturale prezente in seva de artar se modfica si ele pe parcursul sezoanelor (aminoacizii, mineralele). Aceste transformari in compozitia sevei de artar antreneaza o schimbare a culorii si a gustului siropului de artar. La inceputul sezonului siropul este in general clar si gustul usor dulce (sirop de clasa Extra-Clara, Clara sau Medium – AA, A sau B). Pe masura ce sezonul avanseaza, pe atat el devine mai inchis la culoare si caramelizat (sirop de clasa Ambra sau Inchis – C sau D). Acesta este momentul in care oligo-elementele sunt prezente in cea mai mare masura in sirop. Gustul sau este mai tare si mai pregnant. Acest sirop are o savoare delicate, foarte personalizata.

PRIMEAL a selectionat un sirop de grad C pur (adica pe cel de la finalul recoltarii, mai concentrat in minerale). Este bogat in trei elemente esentiale cum ar fi: calciul, fierul si vitamina B1. El contine un surplus de magneziu, de fosfor si de vitamine din care mai ales de vitamina B2. Este un sirop natural (obtinut printr-un proces de transformare non chimic), nu este rafinat si de aceea este bogat in minerale si are un gust usor dulce.

Ingrediente: 100% seva de artar* din Québec, extrasa traditional si concentrata prin evaporare.
*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.
Utilizare: Siropul de artar se utilizeaza foarte usor ca indulcitor in diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt.
Se asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite.
Se poate folosi si pentru indulcirea cafelei.
Datorita calitatilor sale energetice si revigorante este, de asemenea, folosit in cure de slabire si de epurare a organismului de primavara, asa cum ar fi, de exemplu, cura de lamaii.

  • Produsele 1-15 (din 15)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos