Sos, otet, vin pentru gatit

  • Produsele 1-10 (din 10)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente: prune ume* 80%, ,sare de mare
* din culturi ecologice.
nu continr gluten
Certificat ecologic de Soil Association.
A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
la temperaturi de 10°C-25°C, ferit de razele soarelui.
Tara de provenienta: Japonia
Producator: Clearspring Ltd.London W3 7QE,UK

Otet de orez integral

Descriere:

Produsul este de o rafinata calitate, fiind obtinut prin procedee traditionale de fermentare si maturare lenta in oale de ceramica partial ingropate, din orez integral ecologic. Are o aroma bogata si intensa, usor dulce, fara aciditatea dura a multor produse similare de pe piata.

Produs vegan fara conservanti, produs intr-o intreprindere ce prelucreaza simultan si sosuri cu grau, certificat ecologic de Ecoinspect SRL RO-ECO-008.

Tara de provenienta: Japonia.

Ingrediente:

Apa, orez brun integral de cultura* (koji) 34%.

* din culturi ecologice.

Koji - boabe de orez si/sau soia fierte/aburite, la care sa adaugat o cultura de fermentare numita Aspergillus oryzae, folosita pentru prepararea alimentelor traditionale fermentate, precum sosul de soia, miso, mirin sau sake.

Valori nutritionale/100g:

Energie 16 kcal / 66 kj, proteine 0.5 g, carbohidrati 0.2 g, lipide 0 g, sodiu 0.004 g, acid acetic 4.4 g, cenusa 0.1 g.

Mod de intrebuintare:

Acest otet de orez integral ofera un contrast de arome reconfortant ce trezeste la viata aproape orice preparat, fiind un ingredient de baza in salate, muraturi, preparate marinate si insufletind preparatele de legume, sosurile si pastele pentru sanvisuri.

Atentie:
•Necontinand conservanti se pot dezvolta in timp elemente solide inofensive.

•A se pastra intr-un loc intunecat si racoros, la o temperatura de 10°C - 25°C. Se resigileaza dupa deschidere.

Condiment pentru Sushi si Tempura.

Acest sos special se pregateste dupa o rețetă tradițională japoneză, care combină aroma bogata a sosului de soia Clearspring cu dulceața moale a unuia dintre cele mai fine condimente japoneze ecologice mirin de orez dulce.

Ingrediente: sos de soia* (apa, boabe de soia întregi*, grâu integral, sare de mare, alcool de cereale * (pentru a păstra prospețimea)), apă, sare de mare, mirin* (orez dulce*, apa, orez de cultură*), oțet de orez brun* (apa, orez brun*). *cultivat ecologic

Recomandari: ideal pentru sosuri de sushi, tempura sau pentru a stropi legumele in vederea condimentarii pe parcursul pregatirii lor prin metoda „stir-frying” sau la gratar.

Sushi este un fel de mancare specifica bucatariei japoneze, din orez acrit cu oțet si combinat cu diverse alte ingrediente, gatite sau in stare cruda (cel mai adesea peste crud).
Tempura este un fel de mâncare japoneză din fructe de mare sau legume prăjite in ulei mult, dupa ce au fost in prealabil unse cu un amestec din apa rece (uneori minerala) si faina de grau moale, la care se pot adauga si oua, bicarbonat de sodiu sau praf de copt, amidon, ulei, si/sau condimente.
Stir-frying este o metoda de preparare a ingredientelor intr-un timp scurt, pentru ca acestea sa-si pastreze aromele si calitatile nutritive. Legumele si carnea se taie bucati mici si se prajesc intr-o tigaie mai mare, de obicei in wok, in foarte putin ulei, la foc iute. Se pot combina diverse legume si carne, dupa preferinte.

Produs/Cultivat in Marea Britanie.
Tara de provenienta: Anglia.

Condiment dulce, siropos, din orez dulce

Descriere:

“Rice Mirin” este produs printr-o metoda traditionala de fermentare a koji si imbatranire atenta timp de noua luni. Orezul dulce este folosit pentru a inlocui amidonul mai ieftin regasit ca ingredient in alte produse de pe piata.

Fermentarea cu ajutorul culturii de koji creste biodisponibilitatea nurientilor din alimente (raportul dintre cantitatea de substanță activă și viteza cu care aceasta este cedată, absorbită în organism, ajunge la locul de acțiune și iși manifestă efectul biologic).

Produsul nu contine zahar sau conservanti, fiind preparat doar din orez, cu putina sare adaugata la final.

Produs in Japonia.

Mirin este unul dintre cele mai importante ingrediente ale bucatariei japoneze, preparat din orez glutinos aburit si amestecat cu koji si shochu.

Koji - boabe de orez sau soia fierte si inoculate cu o cultura de fermentare numita Aspergillus oryzae, folosite pentru prepararea alimentelor traditionale fermentate precum sosul de soia, miso, mirin sau sake.

Orez glutinos - cu continut mare de amilopectina, componenta a amidonului care in timpul prepararii termice este eliberata din bobul de orez, facand ca acesta sa devina lipicios.

Shochu - o bautura alcoolica japoneza de baza, alaturi de sake, preparata din orez, cereale sau cartofi dulci, cu un continut de alcool de aproximativ 30%-40%, ingredient cheie pentru mirin.

Ingrediente:

Orez dulce 35%, apa, cultura de orez (koji), sare.

Mod de intrebuintare:

Mirin este folosit pentru a indulci si a da profunzime aromei diverselor preparate culinare.


Contine: sos soia*(apa,boabe de soia*,faina integrala*,sare mare,alcool*),
sirop din malt de  porumb(porumb*,orz germinat*,apa),otet de vin alb*,mirin*
(orez dulce*,apa,orez*)alcool din cereale*,piure de usturoi*,sare de mare,
concentrat din suc de mere*,piper negru macinat* piper alb macinat*,apa

*din culturi ecologice
Produs in Japonia.
Tara de provenienta: Marea Britanie
Alergeni: contine soia,gluten din grau.
A se consuma inainte de: vezi ambalajul
A se pastra la loc uscat, racoros si ferit de razele soarelui.
Produs de: Clearspring Ltd, London W3 7QE, UK

Ingrediente: faina de hrisca *(89%), apa* ingrediente ecologice
poate contine urme de soia si gluten
Valori nutritionale la 100g: energie 365kcal / 1528 kj, proteine13g,carbohidrati 72g,
fibre 5.9g, lipide 3g, sare 0g

A se consuma inainte de: vezi ambalajul.A se pastra intr-un loc uscat si racoros,
ferit de razele soarelui.
Tara de provenienta: Japonia

Ingrediente:

 

 

otet din orez brun*(apa, orez brun*), sos soia*( apa, boabe de soia integrala*, grau integral*), sare de mare, alcool de cereale*, apa, sare de mare, mirin* (orez dulce*, apa, orez de cultura*)

Pentru prepararea sushi-ului adaugati cca o lingurita de otet la fiecare 230 gr orez gatit, dupa ce s-a racit usor in prealabil. De asemenea il puteti folosi ca dressing peste salate sau pentru marinat.

 

 

Sos bio de soia, preparat dupa metoda traditionala japoneza, premiat la Organic Foods Awards 2001

Descriere:

Este produs prin metoda traditionala japoneza si lasat la maturat in butoaie timp de 2 veri.

Contine soia, gluten din grau.

Produs certificat ecologic de Soil Association.

Produs in Japonia.

Tara de provenienta: Marea Britanie

Ingrediente:

Apa, boabe de soia integrale* 21%, grau integral*, sare marina.

*din culturi ecologice

Mod de intrebuintare:

Folositi doar cateva picaturi pentru aromatizare.

Atentie:

Se pot dezvolta drojdii albe inofensive, la suprafata, daca dupa deschidere este lasat in contact cu aerul. Indepartati-le usor.

Descriere:


Acest produs este organic si vegan. Mirin, ingredientul secret in bucataria japoneza, adauga savoare si echilibreaza gustul mancarurilor. Se foloseste la prepararea mancarurilor la wok, sosurilor, marinatelor si supelor cu taitei. Se serveste cu mancaruri pe baza de orez si este ideal pentru sushi.


Ingrediente:

 

orez dulce* 52%, apa, orez fermentat*.

* ingrediente provenite din agricultura ecologica

 

Informatii aditionale:

A se pastra intr-un loc ferit de caldura si umiditate. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. Ambalajul contine o imagine cu sugestie de prezentare.

Producator:

Clearspring Ltd, Marea Britanie

Tara de origine:Japonia

Otet de orez integral

Descriere:

Produsul este de o rafinata calitate, fiind obtinut prin procedee traditionale de fermentare si maturare lenta in oale de ceramica partial ingropate, din orez integral ecologic. Are o aroma bogata si intensa, usor dulce, fara aciditatea dura a multor produse similare de pe piata.

Produs vegan fara conservanti, produs intr-o intreprindere ce prelucreaza simultan si sosuri cu grau, certificat ecologic de Ecoinspect SRL RO-ECO-008.

Tara de provenienta: Japonia.

Ingrediente:

Apa, orez brun integral de cultura* (koji) 34%.

* din culturi ecologice.

Koji - boabe de orez si/sau soia fierte/aburite, la care sa adaugat o cultura de fermentare numita Aspergillus oryzae, folosita pentru prepararea alimentelor traditionale fermentate, precum sosul de soia, miso, mirin sau sake.

Valori nutritionale/100g:

Energie 16 kcal / 66 kj, proteine 0.5 g, carbohidrati 0.2 g, lipide 0 g, sodiu 0.004 g, acid acetic 4.4 g, cenusa 0.1 g.

Mod de intrebuintare:

Acest otet de orez integral ofera un contrast de arome reconfortant ce trezeste la viata aproape orice preparat, fiind un ingredient de baza in salate, muraturi, preparate marinate si insufletind preparatele de legume, sosurile si pastele pentru sanvisuri.

Atentie:
•Necontinand conservanti se pot dezvolta in timp elemente solide inofensive.

•A se pastra intr-un loc intunecat si racoros, la o temperatura de 10°C - 25°C. Se resigileaza dupa deschidere.

  • Produsele 1-10 (din 10)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos