Produsul a fost adaugat in cos

ECO SOS SOIA PENTRU SUSHI 150 ML

ECO SOS SOIA PENTRU SUSHI 150 ML

21.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: În stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

OrganicOrganicVegan LogoVegan

Condiment pentru Sushi si Tempura.

Acest sos special se pregateste dupa o rețetă tradițională japoneză, care combină aroma bogata a sosului de soia Clearspring cu dulceața moale a unuia dintre cele mai fine condimente japoneze ecologice mirin de orez dulce.

Ingrediente:

sos de soia* (apa, boabe de soia întregi*, grâu integral, sare de mare, alcool de cereale * (pentru a păstra prospețimea)), apă, sare de mare, mirin* (orez dulce*, apa, orez de cultură*), oțet de orez brun* (apa, orez brun*).

*cultivat ecologic

Recomandari: ideal pentru sosuri de sushi, tempura sau pentru a stropi legumele in vederea condimentarii pe parcursul pregatirii lor prin metoda „stir-frying” sau la gratar.

Sushi este un fel de mancare specifica bucatariei japoneze, din orez acrit cu oțet si combinat cu diverse alte ingrediente, gatite sau in stare cruda (cel mai adesea peste crud).
Tempura este un fel de mâncare japoneză din fructe de mare sau legume prăjite in ulei mult, dupa ce au fost in prealabil unse cu un amestec din apa rece (uneori minerala) si faina de grau moale, la care se pot adauga si oua, bicarbonat de sodiu sau praf de copt, amidon, ulei, si/sau condimente.
Stir-frying este o metoda de preparare a ingredientelor intr-un timp scurt, pentru ca acestea sa-si pastreze aromele si calitatile nutritive. Legumele si carnea se taie bucati mici si se prajesc intr-o tigaie mai mare, de obicei in wok, in foarte putin ulei, la foc iute. Se pot combina diverse legume si carne, dupa preferinte.

Produs/Cultivat in Marea Britanie.
Tara de provenienta: Anglia.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos