Specialitati cu miere

  • Produsele 1-10 (din 10)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Fagurii cu miere au o calitate deosebita, datorata absentei contactului mierii cu mediul extern (praf, subst. chimice, depozitare conditii necorespunzatoare, etc). Capacelele de ceara contin propolis si substante volatile, cu efect benefic asupra gatului, plamanilor si aparatului digestiv.
Dupa mestecare, ceara se poate inghiti sau arunca.

Halva cu miere Bio excelent desert grecesc preparat din pasta de susan tahini  53% si miere 47% dupa o reteta a familiei Papayannis.

Este un dulce bun!

Valori nutritionale per 100gr: Proteine 15.3gr, Carbohidrati 40gr, Grasimi:35.1

A se pastra la loc uscat si racoros!

Ingrediente – seminte de susan macinate*(52%), miere*(48%),
* ingrediente ecologice
Valori nutritionale / 100g:
Energie: 2219kj/533kcal          Proteine: 13.8g
Grasimi: 34.0g                   Carbohidrati: 40.0g   din care zahar 34.0g
Fibre:  5.8g                        Sare: 0.01g
A se folosi de preferabil inainte de: vezi ambalaj

Ingrediente: seminte de susan macinate(44%), miere(41%), migdale(15%).

Ingrediente:

miere, susan

Nuca in miere constituie un aliment energizant si hranitor mai ales pentru creier.

Halva cu miere Bio excelent desert grecesc preparat din pasta de susan tahini 53% si miere 47% dupa o reteta a familiei Papayannis.

Este un dulce bun!

Valori nutritionale per 100gr: Proteine 15.3gr, Carbohidrati 40gr, Grasimi:35.1

A se pastra la loc uscat si racoros!

Ingrediente:

93,10% miere, 6,22% pastura, 0,62% laptisor de matca, vanilie naturala

Mod de administrare: 1 lingurita/zi dimineata

 

Miere de cimbrisor din regiunea Kissamos. Fara adaos de zahar si cu un gust delicios.

Miere de roşcove, colectată în în zonele montane virgine din sudul Cretei. Miere rară foarte intensă, cu aromă specială și un gust distinctiv, cu toţi nutrienţii din roşcovă. Are proprietăţi antibacteriene şi antimicrobiene.

  • Produsele 1-10 (din 10)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos