Produsul a fost adaugat in cos

CARTE EDUCATIA PARINTILOR PARTEA A PATRA

CARTE EDUCATIA PARINTILOR PARTEA A PATRA

40.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  Greutate/Ambalaj: 230 pag
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

La ce om poate să apară cancerul? Prin ce se deosebeşte el de ceilalţi?

— Tumoarea apare la cel care gândeşte ca o celulă canceroasă, am răspuns eu. La cel care renunţă la dragoste. Omul este trup, spirit şi suflet. Dacă el nu se închină lui Dumnezeu, atunci el se va închina uneia dintre aceste trei componente.

Acesta şi este păcatul: dezicerea de Dumnezeu de dragul valorilor trupului, spiritului şi sufletului. Păcatul, care constă în închinarea în faţa trupului, se manifestă prin lăcomie. Păcatul închinării în faţa spiritului este mânia. Păcatul manifestat sub forma închinării în faţa sufletului se numeşte poftă neînfrânată.

Închinarea naşte ataşament, ataşamentul naşte agresivitate, agresivitatea se acumulează şi se transformă în autodistrugere. Acesta şi este acel mediu, acel teren pe care se dezvoltă tumoarea canceroasă.

Egoismul interior, care se manifestă prin pierderea iubirii de Dumnezeu şi închinarea în fata „eu-lui” uman, duce inevitabil la reducerea energiei subtile, şi drept urmare, la slăbirea imunităţii…

Ceea ce noi numim capitalism, poate fi considerat o tumoare canceroasă în corpul umanităţii…

Prin dragostea faţă de Dumnezeu, prin întoarcerea la Creator, prin schimbarea interioară profundă, omul îşi reface energia sufletului şi se salvează de multe boli…

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos