Produsul a fost adaugat in cos

CARTE- EDUCATIA PARINTILOR.PRIMA PARTE- VOL.2

CARTE- EDUCATIA PARINTILOR.PRIMA PARTE- VOL.2

40.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  Greutate/Ambalaj: 198 pag
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Fiecare persoană doreşte să fie fericită, şi cât mai repede posibil. Astfel, pentru mulţi dintre noi, fericirea reprezintă pur şi simplu absenţa emoţiilor negative. Cu cât o persoană resimte mai multe emoţii pozitive, cu atât este mai fericită - aceasta este convingerea majorităţii oamenilor. Mulţi dintre noi nu se gândesc la faptul că fericirea presupune nu doar împlinirea dorinţelor, ci şi renunţarea la acestea. Iar fericirea reprezintă deci iubire ce se manifestă sub forma a două contraste!

Un aspect important al fiecărei religii este acela de a şti cum să simţim fără a devaloriza Divinitatea în interiorul sufletului. De îndată ce sufletul pierde unitatea cu Creatorul, el se privează astfel de energia viitorului şi materialul din care este alcătuită familia, relaţiile umane, viitorii copii începe să se distrugă, fiind sortit pieirii. Pentru a da naştere unor copii sănătoşi şi armonioşi, aceştia trebuie să aibă părinţi sănătoşi şi armonios dezvoltaţi. Şi în primul rând, părinţii trebuie să fie sănătoşi din punct de vedere spiritual şi sufletesc. Cărţile sfinte ne îndrumă în ceea ce priveşte educaţia sufletului. Religiile mondiale fac apel la respectarea legilor superioare ale existenţei, care permit oamenilor să primească energia necesară apariţiei unor relaţii armonioase, familiei şi în general pentru supravieţuirea în viitor.

Înţeleg că toată lumea doreşte sfaturi concrete şi rezultate rapide, de aceea voi începe cu principala recomandare. Învăţaţi-vă să faceţi mereu ordine în suflet! Şi mai bine să nu vă bazaţi pe rezultate rapide. Aşteptarea unui rezultat rapid presupune închinarea şi subordonarea în faţa viitorului. Chiar dacă în cazul dumneavoastră totul este în regulă în ceea ce priveşte sănătatea, destinul şi relaţiile interpersonale, nu trebuie să neglijaţi sufletul şi dezvoltarea acestuia.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos