Tarate

taratele se obtin din coaja boabelor. Sunt bogate in fibre, vitamine, nutrienti.

Se pot adauga in aluatul de paine, la cerealele de la micul dejun, in biscuiti, in prajituri.

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Indicatii:
Taratea este indicata in cazul constipatiilor.

Compozitie:
Contin importante vitamine, minerale si fibre. 100% natural si integral. Fara aditivi si conservanti.

Administrare:
Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme, desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva.

Actiuni:
Laxativ.

Produs bogat in vitamine si minerale care se poate consuma singur sau ca adaos in mancaruri.
Compozitie
-germeni de grau si tarate de grau in cantitati egale
Prezentare 500 grame
Administrare
-minim o lingura pe zi in combinatie cu lactate sau ca adaos in mancaruri

Indicatii

-supliment 100% natural de vitamine si minerale

Taratele de grau sunt obtinute numai din propriile cerealele ecologice cultivate la ferma din Jamu Mare. Moara este mica, avand o productivitate redusa, asta reprezentand un avantaj, deoarece taratele de grau produse sunt de calitate superioara si permanent controlat.

Ingrediente tarate de grau Terra Natura:

100% tarate din grau ecologic.

Contine gluten.

Tara de origine tarate de grau Terra Natura:

Romania

Ingrediente: semințe de in galben auriu *

* Ingrediente din organice. Agricultura


fibre alimentare, minerale, acizi grași omega-3 - semințe de in kibbled vizibil, prin conținutul lor de nutrienți esențiali și pot fi consumate fără înmuiere. aromă ușoară de alune pot fi combinate versatil și ușor de integrat pentru a sprijini o dietă echilibrată în viața de zi cu zi.

Informații nutriționale per 100g
Energie kJ / kcal: 2184 kJ / 530 kcal
Grăsime: 43 g
din care saturează: 3,7g
care mononesaturați acizi grași: 8,5 g
de acizi grași polinesaturați: 26 g
Hidrati de carbon: 0.9g
din care zaharuri: 0.9g
Fibre dietetice: 31 g
Proteine: 20 g
Sare: 0,05 g
Informații legate de alergii
Gluten: posibilele urme
Fructe cu coajă: posibilele urme
Susan: posibile urme
mai multe note dietetice
calitatea produselor alimentare crude: nr
vegetariană: da
Vegetarian: da

Semințe de in, rupte. Inul pot fi consumate fără înmuiere. aromă de alune ușoară le face un produs versatil, ușor de integrat în sprijinul unei diete echilibrate în viața de zi cu zi.

Pentru amestecare: Se amestecă piureuri, sucuri de fructe, supe, cereale si sosuri.
Pentru topping: Se presară peste iaurt, brânză de vaci, pâinea și (fructe) salată.
Pur și simplu înlocuind o mică parte din făină de semințelor de in: pentru coacere.
ingrediente:
semințe de in brune certificate ecologic cultivate.
Poate conține gluten și urme de nuci și de susan.

Ingrediente

100% tărățe de psylli

Descriere

Datorită nivelului ridicat de fibre tărățele se umflă până la de 50 de ori în volum.
PREPARARE: ½ - 2 lingurițe de tărățe
Se poate lăsa circa 30 de minute în apă și se consumă cu multe lichide.
Sunt excepționale complementări la cereale, Smoothie și iaurturi.
Important: începeți pas cu pas o dietă care include tărățe de Psylli, fiind foarte bogat în fibre organismul trebuie să se obișnuiască cu acest aport mare de fibre și să se adapteze. Acordați o mare atenție hidratării suficiente.

  • Produsele 1-6 (din 6)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos