Produsul a fost adaugat in cos

CARTE- MEDICINA CU SUSUL IN JOS,EVOLUTIV

CARTE- MEDICINA CU SUSUL IN JOS,EVOLUTIV

45.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: In stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI
  08:00 - 20:00

  SAMBATA
  09:00 - 14:00

Descriere

Aplaudat de către bolnavi, detestat de Ordinul Medicilor, Doctorul Hamer colecţionează diplome de onoare universitare din partea Facultăţilor de Medicină în unele ţări şi procese în altele.
Oncolog şi cercetător, numele său este suficient pentru a naşte strigăte de protest în lumea medicală… însă numărul vindecărilor sale în patologia degenerativă este atât de impresionant încât ar putea clătina edificiul Medicinei oficiale…

În cele din urmă, sistemul Doctorului Hamer nu provoacă atâtea reacţii oficiale din cauza faptului că lezează interesele holdingurilor farmaceutice?

Cum se poate ca o boală atât de gravă cum este cancerul să fie o tentativă de „refacere” (deci, de vindecare) aplicată de către creier vizavi de un şoc emoţional, de o traumă subită trăită de noi? Nu este incredibil faptul că este suficientă identificarea acestui şoc emoţional şi „rezolvarea” lui pentru ca creierul să stopeze, la rândul său, fabricarea de celule canceroase?
Cum putem identifica rapid acest şoc emoţional?

Autorii au studiat ani la rând metoda lui Hamer, explicând-o în această carte excelentă, singura de acest gen din România, care are meritul de a fi comprehensibilă pentru toţi, fiind completată cu desene clare şi pline de umor

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos