Ulei de masline


  • Produsele 1-10 (din 10)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ulei de masline extravirgin de categorie superioara, obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice. Extras la rece. Aciditate max: 0.5%

Informatii nutritionale: Valori tipice/100g: energie 896Kcal/3700Kj, proteine 0g, carbohidrati 0g, acizi grasi 100g din care saturati 15g, mononesaturati 78g, polinesaturati 7g, colesterol 0g, fibre dietetice 0g, sodiu 0g.

A se pastra intr-un loc racoros, uscat si ferit de lumina.

Producator Elea Creta, Grecia

Ulei de masline extravirgin BIO calitate PREMIUM.

Antioxidant natural cu gust unic de Zakynthos, cu o aroma untoasa si parfum delicat de iarba proaspat taiata

Cu ce este diferit fata de alte uleiuri de masline?

In primul rand, NU ESTE UN AMESTEC din mai multe uleiuri.

Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica,  din care se obtine cel mai complet ulei de masline – standard mondial in obtinerea uleiul de masline

De unde provine?

Din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula Ionica, zona geografica protejata.

Din masline recoltate cu mana. Maslina cu maslina.

Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului

Este presat la rece? Evident.

Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27°C in maxim 3 zile de la recolatare

Cum este ambalat?

In cutii de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare. Ambalajele permit pastrarea TUTUROR calitatilor deosebite ale acestui ulei.

Este certificat?

Da. DIO, TUV Grecia, PGI -indicatie geografica protejata, AGROCERT.

Recomandat...

La salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare precum si retete cosmetice si diete alimentare. Daca vrei, il poti face chiar si cadou...

Uleiul extra virgin Kanakis Bio este un ulei organic, produs din soiul de masline "Koroneiki". Regiunea de provenienta este Messinia, supranumita de Euripides "taramul fructului bun".

Acest ulei este obtinut folosind exclusiv metode mecanice de prelucrare, prin presare la rece, aceste etape incluzand spalarea, decantarea, centrifugarea si filtrarea. Sunt respectate conditii speciale de temperatura, astfel incat proprietatile maslinelor si ale uleiului obtinut sa nu fie alterate in niciun fel.

Uleiul astfel produs pastreaza gustul si aroma delicioasa a fructului proaspat. Uleiul Bio este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra organismului uman. Gratie continutului bogat in grasimi, in special acid oleic, o grasime mononesaturata, este o sursa sanatoasa si rapida de energie. Fiind un ulei extra virgin, aciditatea sa are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,3%.

Uleiul extra virgin Kanakis Bio poate fi folosit impreuna cu  salate, paste, carne, risotto, carpaccio, branzeturi sau oua.

Acesta este un ulei certificat Bio si premiat cu Medalia de Aur BIOL 2014

Producator: Kanakis, Grecia

Ulei de masline de categorie superioara obtinut din masline si exclusiv prin procedee mecanice.

Valoare energetica sau nutrient per 100 ml: valoarea energetica 8400 kJ/2000 kcal; Grasime totala 92 g; Acizi grasi saturati 14 g; Glucide 0 g; Zaharuri 0 g; Proteine 0 g; Sare 0 g.

Ulei extravirgin din masline toscane, obtinut prin stoarcere mecanica fara nici o manipulare chimica. Un ulei obtinut prin metode mecanice trebuie sa aiba un gust perfect, adica sa conserve aroma maslinelor de provenienta. Aciditatea nu trebuie sa depaseasca limita maxima de 1%. Uleiul nostru nu depaseste niciodata 0,2.

Calitatea produsului este influentata si de operatiile la care e supus, unde operatorii trebuie sa acorde maxima atentie: prevenirea atacurilor bioctice,culesul si corecta maturare(maslinul toscan este foarte jos ,cantitatea maslinelor mic(din 100 kg masline se obtin 10-15 litri ulei), clima unica, culesul manual, stocarea si metoadele culesului pentru a nu dauna produsuuil.Maslinele trebuie sa ajunga la faza de produs integre,pentru a evita inceperea proceselor de oxidare si fermentare a pulpei care are efecte negative prin cresterea aciditatii uleiului, deci, automat scade calitatea.

Sanatate
Bogat in acizi grasi nesaturati, uleiul de masline extravirgin are o actiune benefica in metabolismul lipidelor, are un rol de prevenire a bolilor cardiovasculare. Partea grasa este usor de digerat, de aceea este indicat persoanelor cu probleme digestive. Specialistii il recomanda ca fiind optim in alimentatia copiilor si in mai multe tipuri de tratamente pentru boli de piele.

Romanii preparau tot felul de compozitii de ierburi inmuiate in ulei extravergin pentru vindecarea ranilor si arsurilor, in sterilitatea feminina si in traumatologie.
Azi, avind o compozitie echilibrata in acizi grasi saturati, mononesaturati si polinesaturati, este pretios pentru organismul uman prin prezenta de tocoferoli si polifenoli, importanti in activitatea anti-oxidanta si anti-radicala, limitind imbatrinirea celulelor.

12 motive pt a prefera uleiul extravirgin
1.Protejeaza fata de riscul arteriosclerozei
2.Stimuleaza secretia biliara
3.Favorizeaza absorbtia vitaminelor liposolubile(A,E,D,K)
4.Furnizeaza acidul linoleic in cantitati optime
5.Elimina toxinele
6.Protejeaza functionalitatea ficatului
7.Stimuleaza metabolismul
8.Favorizeaza digestia
9.Reduce colesterolul
10.Previne deshidratarea pielii si intirzie procesul de imbatrinire imbunatatind mineralizarea oaselor si limiteaza pierderile de calciu care implica imbatrinirea
11.Copii-mineralizarea si cresterea oaselor,dezvoltarea creierului la bebelusi,acidul oleic rezultat prin acizii grasi mononesaturati este rapid in arderea la nivelul muscular si in acelasi timp foarte digerabil la adolescenti
12.Combate constipatia

I.G.P.-Recunoasterea uleiului toscan la nivel national si international. Garantia cumpararii unui ulei cu o origine certa,impiedicind falsificarea si apropierea de o marca a acelor care nu au drept,care vor sa profite de numele unui produs reusind sa faca un fals pe munca si spinarea altora.(Indicatie Geografica Protejata)
-Maslinele sunt produse in zona geografica bine indicata cu maslini declarati si urmariti
-Cultivarea cu caracteristici traditionale,culesul se face in zona indicata
-Transformarea si confectionarea se face in fabricile autorizate in zona indicata
-Analizele efectuate garanteaza calitatea organoleptica si chimico-fizica,tipice maslinei respective
-Organismul de certificare este autorizat de Minister

Ulei de masline extravirgin BIO calitate PREMIUM.

Cu ce este diferit fata de alte uleiuri de masline?

In primul rand, NU ESTE UN AMESTEC din mai multe uleiuri.

Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica,  din care se obtine cel mai complet ulei de masline – standard mondial in obtinerea uleiul de masline

De unde provine?

Din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula Ionica, zona geografica protejata.

Din masline recoltate cu mana. Maslina cu maslina.

Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului

Este presat la rece? Evident.

Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27°C in maxim 3 zile de la recolatare

Aciditate : maxim 0.8%

Cum este ambalat?

In cutii de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare. Ambalajele permit pastrarea TUTUROR calitatilor deosebite ale acestui ulei.

Este certificat?

Da. DIO, TUV Hellas, PGI -indicatie geografica protejata, AGROCERT.

Recomandat...

La salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare precum si retete cosmetice si diete alimentare. Daca vrei, il poti face chiar si cadou...

Ulei de masline de categorie superioara obtinut din masline si exclusiv prin procedee mecanice.

Valoare energetica sau nutrient per 100 ml: valoarea energetica 8400 kJ/2000 kcal; Grasime totala 92 g; Acizi grasi saturati 14 g; Glucide 0 g; Zaharuri 0 g; Proteine 0 g; Sare 0 g.

Acest ulei de masline extra virgin, de origine protejata, este produs din soiul de masline "Koroneiki", regiunea de provenienta fiind Messinia, din Peninsula Peloponez.

Uleiul de masline extra virgin este sucul natural si pur al maslinelor, fiind obtinut doar prin mijloace mecanice (zdrobire, presare la rece, centrifugare), fara a fi adaugate niciun fel de substante chimice si fara a fi folosita vreo alta metoda de procesare. 

Astfel, sunt pastrate integral gustul si aroma delicioasa a maslinelor proaspete, putand fi consumat imediat, precum orice sucuri naturale. Contine multe subtante aromatice si elemente distincte, ceea ce il face cel mai gustos dintre toate uleiurile. Culoarea sa este puternic aurie, ceea ce indica faptul ca maslinele au fost culese doar in momentul cand au fost pe deplin coapte.

Datorita continutului ridicat de polifenoli si vitamina E, acest ulei de masline are o rezistenta ridicata la alterare si oxidare. Compozitia sa chimica este ideala, fiind imbogatit cu substante anti-oxidante naturale, care au o importanta vitala asupra sanatatii. Aciditatea uleiului are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,4%.

Poate fi folosit impreuna cu legume proaspat fierte sau coapte (cartofi, ardei, dovlecei, conopida, broccoli, mustar negru si cicoare), carne fiarta, peste sau carne marinata, ierburi aromatice si verdeturi. Este indicat a fi folosit pentru prajit, mai mult decat orice alt ulei din seminte, deoarece este bogat in acizi grasi mono-saturati si substante anti-oxidante naturale, care nu isi pierd proprietatile la temperaturi de pana la 200°.

Producator: Kanakis, Grecia

Ulei de masline extravirgin BIO calitate PREMIUM.

Cu ce este diferit fata de alte uleiuri de masline?

In primul rand, NU ESTE UN AMESTEC din mai multe uleiuri.

Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica,  din care se obtine cel mai complet ulei de masline – standard mondial in obtinerea uleiul de masline

De unde provine?

Din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula Ionica, zona geografica protejata.

Din masline recoltate cu mana. Maslina cu maslina.

Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului

Este presat la rece? Evident.

Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27°C in maxim 3 zile de la recolatare

Aciditate : maxim 0.8%

Cum este ambalat?

In cutii de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare. Ambalajele permit pastrarea TUTUROR calitatilor deosebite ale acestui ulei.

Este certificat?

Da. DIO, TUV Hellas, PGI -indicatie geografica protejata, AGROCERT.

Recomandat...

La salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau consumat ca atare precum si retete cosmetice si diete alimentare. Daca vrei, il poti face chiar si cadou...

Ulei extravirgin din masline toscane, obtinut prin stoarcere mecanica fara nici o manipulare chimica. Un ulei obtinut prin metode mecanice trebuie sa aiba un gust perfect, adica sa conserve aroma maslinelor de provenienta. Aciditatea nu trebuie sa depaseasca limita maxima de 1%. Uleiul nostru nu depaseste niciodata 0,2.

Calitatea produsului este influentata si de operatiile la care e supus, unde operatorii trebuie sa acorde maxima atentie: prevenirea atacurilor bioctice,culesul si corecta maturare(maslinul toscan este foarte jos ,cantitatea maslinelor mic(din 100 kg masline se obtin 10-15 litri ulei), clima unica, culesul manual, stocarea si metoadele culesului pentru a nu dauna produsuuil.Maslinele trebuie sa ajunga la faza de produs integre,pentru a evita inceperea proceselor de oxidare si fermentare a pulpei care are efecte negative prin cresterea aciditatii uleiului, deci, automat scade calitatea.

Sanatate
Bogat in acizi grasi nesaturati, uleiul de masline extravirgin are o actiune benefica in metabolismul lipidelor, are un rol de prevenire a bolilor cardiovasculare. Partea grasa este usor de digerat, de aceea este indicat persoanelor cu probleme digestive. Specialistii il recomanda ca fiind optim in alimentatia copiilor si in mai multe tipuri de tratamente pentru boli de piele.

Romanii preparau tot felul de compozitii de ierburi inmuiate in ulei extravergin pentru vindecarea ranilor si arsurilor, in sterilitatea feminina si in traumatologie.
Azi, avind o compozitie echilibrata in acizi grasi saturati, mononesaturati si polinesaturati, este pretios pentru organismul uman prin prezenta de tocoferoli si polifenoli, importanti in activitatea anti-oxidanta si anti-radicala, limitind imbatrinirea celulelor.

12 motive pt a prefera uleiul extravirgin
1.Protejeaza fata de riscul arteriosclerozei
2.Stimuleaza secretia biliara
3.Favorizeaza absorbtia vitaminelor liposolubile(A,E,D,K)
4.Furnizeaza acidul linoleic in cantitati optime
5.Elimina toxinele
6.Protejeaza functionalitatea ficatului
7.Stimuleaza metabolismul
8.Favorizeaza digestia
9.Reduce colesterolul
10.Previne deshidratarea pielii si intirzie procesul de imbatrinire imbunatatind mineralizarea oaselor si limiteaza pierderile de calciu care implica imbatrinirea
11.Copii-mineralizarea si cresterea oaselor,dezvoltarea creierului la bebelusi,acidul oleic rezultat prin acizii grasi mononesaturati este rapid in arderea la nivelul muscular si in acelasi timp foarte digerabil la adolescenti
12.Combate constipatia

I.G.P.-Recunoasterea uleiului toscan la nivel national si international. Garantia cumpararii unui ulei cu o origine certa,impiedicind falsificarea si apropierea de o marca a acelor care nu au drept,care vor sa profite de numele unui produs reusind sa faca un fals pe munca si spinarea altora.(Indicatie Geografica Protejata)
-Maslinele sunt produse in zona geografica bine indicata cu maslini declarati si urmariti
-Cultivarea cu caracteristici traditionale,culesul se face in zona indicata
-Transformarea si confectionarea se face in fabricile autorizate in zona indicata
-Analizele efectuate garanteaza calitatea organoleptica si chimico-fizica,tipice maslinei respective
-Organismul de certificare este autorizat de Minister

  • Produsele 1-10 (din 10)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos