Uleiuri

Uleiurile obtinute prin presare la rece au importante proprietati terapeutice.
Sunt bogate in acizi grasi esentiali ce nu pot fi sintetizati de catre organism, dar sunt deosebit de importanti, ei intra in structura membranelor tuturor celulelor.
Consumul lor moderat si cat mai variat ne ajuta in preventia bolilor cardio-vasculare, a diabetului zaharat, bolilor reumatice, afectiunilor neurodegenerative.
Sunt nerafinate si au un gust caracteristic, pregnant.
Intotdeauna se adauga in mancaruri la final, nu se fierb.

  • Produsele 1-18 (din 49)
  • « 1 2 3 »
    • Sorteaza dupa:

Uleiul obtinut din seminte neprajite de dovleac, este un produs 100% natural, extravirgin, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate si sanatoase.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).
 Cum il identificam?
Uleiul de dovleac este diochromatic ceea ce înseamnă că are două culori în acelaşi timp: roşu(rubin) şi verde. Culoarea verde este data de clorofila in timp ce culoarea rubinie este data de caroten, ambele continute in seminte.
Uleiul din obtinut din seminte crude de dovleac este bogat în substante nutritive, are un gust placut de seminte crude de dovleac, vâscozitate si o aroma aparte.
 Ce contine?
Uleiul de dovleac conţine, deasemenea vitaminele A (beta-caroten), vitamina E, B1, B2, vitamina C, si niacina. Este bogat in Omega 3, 6 şi 9, grasimi sanatoase, si foarte sarac in grasimi saturate. Acesta are un continut ridicat de fier, fluor, iod, potasiu, calciu, cupru, magneziu, mangan, sodiu, fosfor, seleniu, sulf, zinc, fiind recunoscut inca din 1773 pentru beneficiile terapeutice pe care le are.
 Beneficii terapeutice
Uleiul din seminte de dovleac ajuta la eliminarea parazitilor intestinali, desfunda venele, regleaza colesterolul si stimuleaza activitatea rinichilor, reface elasticitatea prostatei, fiind eficient in cresterea potentei la barbati. De asemenea, au si efect echilibrant pentru glande si sistemul nervos. Uleiul de seminte de dovleac este bogat in vitamina E si contine anumite substante cu efect hormonal care favorizeaza procrearea.
Utilizarea uleiului de dovleac pentru tratarea anumitor afectiuni se face cu recomandarea medicului.
Uleiul din seminte de dovleac se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic.
 Conditii de pastrare:
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C
Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare.

Este un produs natural, extras - asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrareagustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

 Cum il identificam?

Uleiul de floarea-soarelui presat la rece are o culoare galben-aurie, are un gust placut, ,vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea-soarelui.

 Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

 Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

 Recomandari de utilizare
Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
 Conditii de pastrare
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare..

Este un produs natural, extras - asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrareagustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

 Cum il identificam?

Uleiul de floarea-soarelui presat la rece are o culoare galben-aurie, are un gust placut, ,vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea-soarelui.

 Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

 Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

 Recomandari de utilizare
Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
 Conditii de pastrare
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare..

Uleiul din seminte de canepa este cunoscut ca si “uleiul perfect echilibrat al naturii” deoarece are un continut ridicat de acizi grasi nesaturati in raportul ideal intre Omega 6 si Omega 3 ( 3:1).

Recomandari de utilizare:

Uleiul de canepa se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste si alte mancaruri nepreparate termic.
Doza zilnica recomnadata este de 15 g. Utilizarea uleiului de canepa pentru tratarea anumitor afectiuni se face cu recomandarea medicului.

Conditii de pastrare

Temperatura optima de pastrare: se recomanda a se pastra la loc racoros, ferit de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere se recomanda a se pastra la temperaturi sub 15 grade C ( chiar la frigider ) si a se consuma intr-un interval de 60 de zile.

Uleiul de in obtinut prin presarea la rece a semintelor de in brun, certificate eco, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).
 Cum il recunoastem?
Uleiul din seminţe de in presat la rece se caracterizează printr-o culoare galben-aurie, un parfum uşor picant care aminteşte de mirosul de fân şi iarbă proaspăt cosită.

 Ce contine uleiul de in

Specialistii sunt de parere ca semintele de in si uleiul de in reprezinta cele mai importante surse de acizigrasi omega 3 din natura. Sunt insa si o sursa importanta de fibre, proteine, mangan, acid folic, vitaminaB6 ,magneziu, fosfor, lecitina, zinc si cupru.


 Beneficiile uleiului de in

Uleiul de in este benefic pentru intreg organismul uman, de la sistemul nervos, cardiovascular, reproducator, pana la sistemul circulator sisstemul imunitar.

Uleiul de in este bogat si in fibre care curate colonul de substantele toxice si stimuleaza digestia. Proteinele din uleiul de in sunt usor digerate de organism si contin animoacizi de care organismul are nevoie.

De asemenea, in componenta uleiului de in intra si lignanii, substante cu puternice proprietati antioxidante, anticancerigene, antivirale si antibacteriene. Lignanii previn si lupta impotriva a numeroase tipuri de cancer, printre care si cancerul de san si colon.

 Efectele secundare ale uleiului de in . Printre efectele secundare ale consumului de ulei de in se numara balonarea si gazele intestinale, simptome care apar de obicei la inceputul dietei cu acest ulei.

 Recomandari de utilizare:

Uleiul din seminte de in se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic.
Tratamentul cu ulei de in trebuiesa fie unul individualizat si in functie de recomandarea medicului.

Precautii! Femeile insarcinate trebuie sa evite consumul de ulei de in, deoarece acesta poate cauza nasteri premature si schimbari de metabolism. Si femeile care alapteaza trebuie sa evite uleiul de in.

 Conditii de pastrarea:
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare

Uleiul de dovleac obtinut prin presare la rece din seminte crude LunaSolai.

Uleiul de dovleac contine, de asemenea vitaminele A (beta-caroten), vitamina E, B1, B2, vitamina C, si niacina. Este bogat in Omega 3, 6 si 9, grasimi sanatoase, si foarte sarac in grasimi saturate. Acesta are un continut ridicat de fier, fluor, iod, potasiu, calciu, cupru, magneziu, mangan, sodiu, fosfor, seleniu, sulf, zinc, fiind recunoscut pentru beneficiile terapeutice pe care le are.

Beneficii terapeutice

Uleiul din seminte de dovleac ajuta la eliminarea parazitilor intestinali, desfunda venele, regleaza colesterolul si stimuleaza activitatea rinichilor, reface elasticitatea prostatei, fiind eficient in cresterea potentei la barbati. De asemenea, au si efect echilibrant pentru glande si sistemul nervos. Uleiul de seminte de dovleac este bogat in vitamina E si contine anumite substante cu efect hormonal care favorizeaza procrearea.

Utilizarea uleiului de dovleac pentru tratarea anumitor afectiuni se face cu recomandarea medicului.

Uleiul din seminte de dovleac se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic.

Conditii de pastrare

Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C, ferit de actiunea directa a razelor solare.
Dupa deschidere se recomanda a se pastra la temperaturi sub 15 grade C si a se consuma intr-un interval de 45 de zile. .

Uleiurile presate la rece din seminte neprajite de floarea soarelui, sunt produse 100% naturale, extravirgine, nerafinate chimic, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate si santoase. Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte.

Crescand consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, se face profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si eliminarea problemelor gastrice

Are un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati, activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, stimulatoare ale activitatii hormonale, regenerative.

Se foloseste in stare cruda la salate, dar si la alte preparate culinare, caci chiar daca prin incingere isi mai pierde o parte din vitamine, el ramane totusi superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.

Fără mirosuri străine, fără gust amar sau iute, cu o bogăţie de acizi graşi polinesaturaţi aflaţi într-un echilibru perfect, gustul acestui ulei este desăvârşit şi îl defineşte. Este un valoros aliment, tolerat chiar şi de către cei sensibili. Folosit cu pricepe în gospodărie el vă va încânta prin gustul deosebit al mâncărurilor.

Este un produs natural, extras - asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrareagustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

 Cum il identificam?

Uleiul de floarea-soarelui presat la rece are o culoare galben-aurie, are un gust placut, ,vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea-soarelui.

 Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

 Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

 Recomandari de utilizare
Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
 Conditii de pastrare
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare..

Este un produs natural, extras - asa cum o arata si numele – fara procedee termice, din semintele de floarea-soarelui, asa incat sa isi pastreze nealterate proprietatile terapeutice.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrareagustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).

 Cum il identificam?

Uleiul de floarea-soarelui presat la rece are o culoare galben-aurie, are un gust placut, ,vascozitate si aroma aparte, specifica semintelor de floarea-soarelui.

 Ce contine?

Aceste uleiuri sunt bogate în substante nutritive, au un gust placut, culoare, vâscozitate si o aroma aparte. Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati , activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.

 Beneficii terapeutice

Consumul de uleiuri presate la rece in locul celor rafinate, contribuie la profilaxia imbatranirii precoce, scaderea colesterolului, a hipertensiunii arteriale, a riscului de accident vascular, dar si la eliminarea problemelor gastrice.

 Recomandari de utilizare
Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
 Conditii de pastrare
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare..

Uleiul de in obtinut prin presarea la rece a semintelor de in brun, certificate eco, este un ulei 100% natural cu multiple beneficii asupra organismului.
Tehnologia pe care noi o aplicam ( cea a presarii la rece ) ajuta la pastrarea gustului natural, specific semintelor, permite extragerea intr-o proportie mai mare a nutrientilor, antioxidantilor, vitaminelor, mineralelor etc., comparativ cu celelalte procedee ( presare la cald sau rafinare ).
 Cum il recunoastem?
Uleiul din seminţe de in presat la rece se caracterizează printr-o culoare galben-aurie, un parfum uşor picant care aminteşte de mirosul de fân şi iarbă proaspăt cosită.

 Ce contine uleiul de in

Specialistii sunt de parere ca semintele de in si uleiul de in reprezinta cele mai importante surse de acizigrasi omega 3 din natura. Sunt insa si o sursa importanta de fibre, proteine, mangan, acid folic, vitaminaB6 ,magneziu, fosfor, lecitina, zinc si cupru.


 Beneficiile uleiului de in

Uleiul de in este benefic pentru intreg organismul uman, de la sistemul nervos, cardiovascular, reproducator, pana la sistemul circulator sisstemul imunitar.

Uleiul de in este bogat si in fibre care curate colonul de substantele toxice si stimuleaza digestia. Proteinele din uleiul de in sunt usor digerate de organism si contin animoacizi de care organismul are nevoie.

De asemenea, in componenta uleiului de in intra si lignanii, substante cu puternice proprietati antioxidante, anticancerigene, antivirale si antibacteriene. Lignanii previn si lupta impotriva a numeroase tipuri de cancer, printre care si cancerul de san si colon.

 Efectele secundare ale uleiului de in . Printre efectele secundare ale consumului de ulei de in se numara balonarea si gazele intestinale, simptome care apar de obicei la inceputul dietei cu acest ulei.

 Recomandari de utilizare:

Uleiul din seminte de in se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic.
Tratamentul cu ulei de in trebuiesa fie unul individualizat si in functie de recomandarea medicului.

Precautii! Femeile insarcinate trebuie sa evite consumul de ulei de in, deoarece acesta poate cauza nasteri premature si schimbari de metabolism. Si femeile care alapteaza trebuie sa evite uleiul de in.

 Conditii de pastrarea:
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C. Dupa deschidere, uleiul poate fi consumat timp de 12 luni daca se pastreaza la loc racoros, ferit de actiunea razelor solare

Uleiul de rapita este obtinut, exclusiv, prin procedee fizice: o singura presare si filtrare.

Acest ulei are un continut echilibrat de acizi grasi monosaturati (acid oleic 28%) si polisaturati (acizi linoleici 53%), capabili de a modifica pozitiv raportul dintre colesterolul bun si colesterolul rau.

Are un continut ridicat de vitamina E, cunoscuta ca antioxidant natural si o cantitate mare de potasiu, esentiala pentru mentinerea presiunii osmotice a fluidelor si a tesuturilor, pentru mentinerea echilibrului acid-baza, pentru stabilizarea pH-ului, pentru activarea anumitor enzime, care catalizeaza importante reactii metabolice, pentru transmiterea impulsului nervos si pentru reducerea iritabilitatii celulare. Ajută la reducerea hipertensiunii şi la scăderea nivelului de colesterol, prevenind formarea cheagurilor de sânge pe artere şi diminuând riscul apariţiei unor boli cardio-vasculare. Consumat în mod regulat, uleiul de rapiţă are efect antiinflamator asupra vaselor de sânge, care nu se mai sparg atât de uşor. Are un rol important în buna funcţionare a creierului, datorită acizilor graşi pe care îi conţine şi care intervin în prevenirea depresiilor, a unor crize de demenţă şi chiar a maladiei Alzheimer. Conţinutul de acizi graşi de tip Omega 3 recomandă uleiul de rapiţă drept un tratament eficient al disfuncţiilor erectile.

Utilizare - Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamin. Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.

BIO ULEI DE CANEPA 250ml CLEARSPRING
Ingredient: 100% ulei de canepa*
*din cultura ecologica
Este făcută din semințe de cânepă cultivate in Europa, organice de cea mai înaltă calitate
Acestea sunt presate la rece fără substanțe chimice, pentru a intensifica aroma.
În mod natural ridicat in , omega 3 acizi grași , care contribuie la menținerea nivelurilor
normale ale colesterolului din sânge
Informatii nutritionale: /100ml: Energie3404kj/828kcal, grasimi: 92g,
proteine 0g,carbohidrati 0g,fibre 0g, omega 3  17g
Se poate consuma ca atare 15 ml pe zi ca o parte din dieta echilibrata si un stil de
viață sănătos sau pe salate
Distribuit de Clearspring Ltd, London W3 7QE, UK      Produs in UK
Imbuteliat de  SABO Italia SRL.
A se consuma inainte de : vezi ambalaj
A se pastra la loc racoros,ferit de razele solare

Ingredient: 100% ulei de soia*
*din cultura ecologica
Nerafinat, nehidrogenat cu o culoare puternic aurie, ulei foarte popular si versatil in arta culinara.
Sursa de vitamina E, acizi grasi omega 3, ideal pentru salate de cereale si paste precum si supe si tocanite
Informatii nutritionale: /100ml: Energie3404kj/828kcal, grasimi: 92g,proteine 0g,carbohidrati 0g,fibre 0g,  Vitamina E: 9mg, omega 3 5g
Temperatura maxima de incalzire 100grade
Distribuit de Clearspring Ltd, London W3 7QE, UK      Produs in UK
Imbuteliat de  SABO Italia SRL.
Alergeni:soia,
A se consuma inainte de : vezi ambalaj
A se pastra la loc racoros,ferit de razele solare

Ulei extravirgin din masline toscane, obtinut prin stoarcere mecanica fara nici o manipulare chimica. Un ulei obtinut prin metode mecanice trebuie sa aiba un gust perfect, adica sa conserve aroma maslinelor de provenienta. Aciditatea nu trebuie sa depaseasca limita maxima de 1%. Uleiul nostru nu depaseste niciodata 0,2.

Calitatea produsului este influentata si de operatiile la care e supus, unde operatorii trebuie sa acorde maxima atentie: prevenirea atacurilor bioctice,culesul si corecta maturare(maslinul toscan este foarte jos ,cantitatea maslinelor mic(din 100 kg masline se obtin 10-15 litri ulei), clima unica, culesul manual, stocarea si metoadele culesului pentru a nu dauna produsuuil.Maslinele trebuie sa ajunga la faza de produs integre,pentru a evita inceperea proceselor de oxidare si fermentare a pulpei care are efecte negative prin cresterea aciditatii uleiului, deci, automat scade calitatea.

Sanatate
Bogat in acizi grasi nesaturati, uleiul de masline extravirgin are o actiune benefica in metabolismul lipidelor, are un rol de prevenire a bolilor cardiovasculare. Partea grasa este usor de digerat, de aceea este indicat persoanelor cu probleme digestive. Specialistii il recomanda ca fiind optim in alimentatia copiilor si in mai multe tipuri de tratamente pentru boli de piele.

Romanii preparau tot felul de compozitii de ierburi inmuiate in ulei extravergin pentru vindecarea ranilor si arsurilor, in sterilitatea feminina si in traumatologie.
Azi, avind o compozitie echilibrata in acizi grasi saturati, mononesaturati si polinesaturati, este pretios pentru organismul uman prin prezenta de tocoferoli si polifenoli, importanti in activitatea anti-oxidanta si anti-radicala, limitind imbatrinirea celulelor.

12 motive pt a prefera uleiul extravirgin
1.Protejeaza fata de riscul arteriosclerozei
2.Stimuleaza secretia biliara
3.Favorizeaza absorbtia vitaminelor liposolubile(A,E,D,K)
4.Furnizeaza acidul linoleic in cantitati optime
5.Elimina toxinele
6.Protejeaza functionalitatea ficatului
7.Stimuleaza metabolismul
8.Favorizeaza digestia
9.Reduce colesterolul
10.Previne deshidratarea pielii si intirzie procesul de imbatrinire imbunatatind mineralizarea oaselor si limiteaza pierderile de calciu care implica imbatrinirea
11.Copii-mineralizarea si cresterea oaselor,dezvoltarea creierului la bebelusi,acidul oleic rezultat prin acizii grasi mononesaturati este rapid in arderea la nivelul muscular si in acelasi timp foarte digerabil la adolescenti
12.Combate constipatia

I.G.P.-Recunoasterea uleiului toscan la nivel national si international. Garantia cumpararii unui ulei cu o origine certa,impiedicind falsificarea si apropierea de o marca a acelor care nu au drept,care vor sa profite de numele unui produs reusind sa faca un fals pe munca si spinarea altora.(Indicatie Geografica Protejata)
-Maslinele sunt produse in zona geografica bine indicata cu maslini declarati si urmariti
-Cultivarea cu caracteristici traditionale,culesul se face in zona indicata
-Transformarea si confectionarea se face in fabricile autorizate in zona indicata
-Analizele efectuate garanteaza calitatea organoleptica si chimico-fizica,tipice maslinei respective
-Organismul de certificare este autorizat de Minister

Ingredient: 100% ulei de avocado*
*din cultura ecologica
Nerafinat, obtinut prin presare la rece, din prima presa

Informatii nutritionale: /100ml: Energie3404kj/828kcal, lipide 92g,
proteine 0g,carbohidrati 0g,fibre 0g,
Temperatura maxima de incalzire recomandata :190 grade C
Produs de: Clearspring Ltd, London W3 7QE, UK
Produs in UK
Ambalat de SABO Italia SRL.

A se consuma inainte de : vezi ambalaj
A se pastra la loc racoros,ferit de razele solare

Ingredient: 100% ulei de susan*
*din cultura ecologica
Nerafinat, obtinut prin presare la rece, din prima presa

Informatii nutritionale: /100ml: Energie: 3404kj/828kcal, grasimi: 92g,
proteine 0g,carbohidrati 0g,fibre 0g, omega 9: 36g, Omega 3: 1 g
Omega 6 : 37g,
Temperatura maxima de incalzire recomandata : 180 grade C
Produs de: Clearspring Ltd, London W3 7QE, UK      Tara de provenienta: UK
Alergeni: poate contine urme de:nuci, arahide,soia,

Ulei de masline de categorie superioara obtinut din masline si exclusiv prin procedee mecanice.

Valoare energetica sau nutrient per 100 ml: valoarea energetica 8400 kJ/2000 kcal; Grasime totala 92 g; Acizi grasi saturati 14 g; Glucide 0 g; Zaharuri 0 g; Proteine 0 g; Sare 0 g.

  • Produsele 1-18 (din 49)
  • « 1 2 3 »
  Produsul a fost adaugat in cos