Zahar brun nerafinat

Zahar brun nerafinat

Se obtine prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestie de zahar ,fara vreun proces de rafinare.
In timpul procesarii nu se adauga conservanti.
Atentie!Nu se recomanda diabeticilor pentru ca se metabolizeaza la fel ca si zaharul rafinat.
Poate fi folosit cu succes in patiserie si cofetarie.

  • Produsele 1-4 (din 4)
  • « 1 »
    • Sorteaza dupa:

Ingrediente:

zahar brut din trestie*, praf de vanilie Bourbon*

Zahar bio brun deschis din trestie de zahar

Zaharul organic brun a fost obtinut prin metode traditionale de cultivare si prelucrare a trestiei proaspat secerata. Cultivarea biologica a trestiei garanteaza gustul si calitatea extraordinara a zaharului obtinut.
Culoarea brun deschisa se datoreaza continutului mai mic de melasa.

Recomandari: pentru indulcirea cafelei, ceaiului, da o aroma deosebita prajiturilor si deserturilor.

Nu contine conservanti, coloranti sau alte adaosuri.

Zahar vanilat ecologic, ideal pentru creme, prajituri, placinte, umpluturi sau bauturi.
Produs fara arome adaugate, fara gluten, lactoza sau organisme modificate genetic, certificat ecologic DE-ÖKO-006.
Ingrediente: Zahar brun din trestie de zahar, vanilie Bourbon.

Mod de intrebuintare:
Se presara continutul peste restul ingredientelor si se amesteca sau se foloseste in scop decorativ.
Continutul unui pliculet se adauga peste 500 g de faina, 500 ml de budinca sau 1 l de lichid.

Ingrediente:
Zahar din trestie integral. Obtinut prin dezhidratarea sucului de trestie presata la rece.

Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.

Descriere:

Acest zahar integral din trestie de zahar este produs dupa metoda traditionala si nu este rafinat, de aceea are aspect opac si nisipos spre deosebire de cristalele clasice cu care suntem obisnuiti.Ca urmare a obtinerii pe cale cat mai naturala se pastreaza si o mare parte din nutrienti si de asemenea este posbil ca nunata produsului sa difere de la un lot la altul sau de la un produs la altul. 
Îndulcitor multifuncţional bogat în elemente minerale obţinut din sucul de trestie de zahăr, cu un gust uşor şi plăcut de caramel. După desigilare trebuie închis bine ambalajul, pentru a evita formarea de bulgări.

Întrebuinţare:
Pentru meniuri dulci, băuturi, deserturi şi pentru copt.

  • Produsele 1-4 (din 4)
  • « 1 »
  Produsul a fost adaugat in cos