Produsul a fost adaugat in cos

ECO APA DE PIN DE PADURE PENTRU FLORA MICROBIANA 200 ML

ECO APA DE PIN DE PADURE PENTRU FLORA MICROBIANA 200 ML

56.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA09:00 - 14:00

Descriere

 
Ingrediente / INCI / Pinus Sylvestris Leaf Water

✔ Cel mai bun produs natural împotriva infecțiilor fungice✔
✔ Realizat într-un mod complet natural ✔

Niciun produs natural și de calitate pentru a preveni ciuperca pe picioare și unghii? ?

După apa noastră organică de lavandă împotriva acneei, apa de scumpie pentru igiena orală, apa organică de salvie împotriva mătreții, apa organică de mușețel împotriva eczemelor și apa organică de salvie împotriva căderii părului, am muncit mult și greu pentru a rezolva această problemă într-un mod natural. Ne-am consultat cu clienții și cel mai des menționată a fost apa de pin.

Ca soluție, noi la Inaessentials am lucrat tot timpul anului ? De la recoltarea culturilor noastre ?, prin prelucrare organică și metodele de creștere ? ... chiar închiderea sticlei de 200 ml ?, care este un adevărat cadou din natură ? Produsă într-un mod natural, apa organică de pin de pădure își păstrează mult mai mult din proprietățile sale terapeutice și devine un adevărat dar vindecător din natură.✨✨✨. În ultimii ani, oamenii au început să se orienteze din ce în ce mai mult către produsele naturale, dar din păcate metoda convențională de prelucrare distruge mai mult de 90% din proprietățile utile. Ne întoarcem la rădăcinile noastre și încercăm să readucem ierburile unui timp care funcționează cu adevărat și rezolvă definitiv problemele.

Ai încredere în noi și promitem să nu te dezamăgim ?

- Din partea familiei Ralchev, producătorii gamei de ape organice Inaessentials ?
pa de pin alb este una dintre apele florale cu multe efecte pozitive

Împotriva mătreții și seboreei

Una dintre principalele funcții ale apei de Pin de pădure este combaterea mătreții și seboreei - pulverizați apa pe scalp cu o sticlă de pulverizare și apoi frecați capul (dimineața și seara timp de 30 de secunde). Apa de pin alb are un efect deosebit împotriva acestor probleme și, spre deosebire de șampoanele anti-mătreață, are un efect benefic pe termen lung.

Împotriva eczemelor și a altor boli ale pielii

Apa de Pin de pădure are un efect benefic asupra eczemelor, erupțiilor cutanate, rănilor și dermatitei - aplicați apa asupra unui tampon demachiant, aplicați pe zona afectată a corpului, apoi așteptați să se absoarbă. Spre deosebire de alte creme și substanțe chimice, apa de pin de pădure curăță și distruge în mod natural microorganismele responsabile de apariția eczemelor.

Împotriva ciupercilor pe picioare și unghii

Apa de pin de pădure este utilizată pentru prevenirea infecțiilor fungice, deoarece are efecte antibacteriene și dezodorizante și oprește astfel dezvoltarea microorganismelor. Efectul său dezodorizant elimină mirosurile neplăcute ale piciorului.
- Recomandăm pulverizarea după spălarea picioarelor și lăsarea apei să se absoarbă.
- Optim: Se utilizează dimineața + se utilizează seara înainte de culcare.

Pentru gargară și clătirea gâtului

Datorită proprietăților sale puternice antiseptice, apa este potrivită pentru gargară în prezența simptomelor gripei.

SFATURI PENTRU DEPOZITARE: Apele organice InaEssentials (hidrolați) sunt produse pure și 100% organice, fără conservanți. Pentru a-și păstra proprietățile mai mult timp, acestea trebuie depozitate într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui. În zilele călduroase, vă recomandăm chiar să le depozitați la frigider pentru a limita creșterea microorganismelor.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos