Produsul a fost adaugat in cos

ECO CEAI MATCHA SUPER 40 GR

ECO CEAI MATCHA SUPER 40 GR

63.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: La comanda
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

    0264.406.405

    LUNI-VINERI

    SAMBATA
    SAMBATA 09:00 - 14:00

Descriere

Matcha este un ceai verde premium provenit din Japonia folosit pentru baut sub forma de ceai sau ca ingredient în reţete. Ceaiul Matcha Diet Food provine din campurile organice certificate situat in prefectura Kyoto, asigurand cea mai bună calitate posibila! In timp ce alte ceaiuri verzi sunt cultivate în întreaga lume, matcha este unic in Japonia. Matcha este renumit pentru numeroase beneficii de sánátate fiind bogat in nutrienti, antioxidanti, fibre şi clorofila. Matcha contine L-theanine, un aminoacid care este cunoscut pentru calitatea de a relaxa mintea. Din acest motiv, matcha este, de asemenea, cunoscut ca un potenţiator pentru starea de spirit. Beneficiile pentru sanatate ale matcha le depasesc pe cele ale altor ceaiuri verzi , un pahar cu matcha fiind echivalentul a 10 pahare de ceai verde în ceea ce priveşte valoarea nutritivă şi antioxidanti, Calugarii budişti beau din cele mai vechi timpuri matcha pentru a sta in meditaţie, combinatac u cafeina, ofera vigilenta si stare de calm sustinute în timp. Ceai matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte dand nastere unui ceai cu o aroma deosebita. Cultivatorii japonezi usuca mai intai plantele, apoi le transforma intr-un praf de un verde vibrant, prin frecarea acestora intre doua pietre.
Contine minerale, vitamine, aminoacizi si antioxidanti.
Alte Beneficii:
- stimuleaza metabolismul si arde grasimile
- detoxifiaza corpul natural si eficient
- lupta cu virozele si bacteriile
- scade nivelul colesterolului
- este energizant, reduce stresul si relaxeaza
- bogat in clorofila elimina toxinele din organism
- lupta cu cancerul
- incetineste imbatranirea
Daca apa reuseste sa extraga doar o parte din antioxidantii continuti in frunzele de Matcha, pudra, facuta prin macinarea acestora, are proprietati nutritionale mult mai puternice.
Preparare: pudra trebuie amestecata cu atentie cu apa fierbinte, cu o perie din bambus, pana se omogenizeaza foarte bine. Apoi, ceaiul se savureaza intr-un “chawan”, un vas special pentru Matcha
Pudra de Matcha este deja folosita si in moduri creative in restaurante: infuzata in cocktailuri, in latte-uri, presarata peste mancaruri si chiar ca ingredient in deserturi: de la macarons la torturi.
Ingrediente: frunze de ceai matcha*
* ingrediente provenite din Agricultura organica
Tara de origine: Japonia

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos