ECO FAINA DE PORUMB FARA GLUTEN DEMETER 500 GR
ECO FAINA DE PORUMB FARA GLUTEN DEMETER 500 GR
-
Disponibilitate: Fără stoc
- Cantitate
-
-
Ai întrebări? Contactează-ne!
0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260
LUNI-VINERI
09:00-17:00SÂMBĂTĂ
09:00 - 14:00
Descriere
Ingrediente:
Faina de porumb. 100% agricultura ecologica.
Descriere:
Faina de porumb bio FARA GLUTEN Demeter de la Spielberger este deosebit de potrivită pentru pește sau legume pane și pentru coacerea painii. În plus, utilizați făina de porumb SPIELBERGER pentru tortilla, pentru ingrosare de sosuri sau ca bază pentru produse de patiserie fără gluten
Certificare FARA GLUTEN si Demeter.
Valori nutritive:
kj: 1368
kcal: 323
grasimi: 2.8g
acizi grasi saturati: 0.4g
glucide: 66.3g
zaharuri: 1.3g
proteine: 8.7g
sare: <0.01g
* - doza zilnica recomandată
Rețeta Fursecuri bio din fulgi fara gluten
100g fulgi bio de ovaz mari fara gluten
100g fulgi de mei bio fara gluten sau fulgi de hrisca bio
100g unt
4 linguri de zahar brut din trestie
2 lingurite de faina de porumb bio fara gluten
1 vârf de sare
1 ou
1/2 lingura praf de copt bio
1/2 lingură de scorțișoară
Amestecați untul și zahărul până când devine pufos, adăugați fulgii și aruncati faina in ploaie peste ele. Adăugați ingredientele rămase și frământați totul bine.
Lăsați la dospit in frigider 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C (căldură de sus / de jos).
Formați bile mici din aluat și așezați-le pe o tavă cu suficient spațiu intre ele apoi apăsați pe ele pana devin plate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 15 minute.