Produsul a fost adaugat in cos

ECO FORMULA 3 CEREALE SI PROTEINE VEGETALE PENTRU BEBELUSI PESTE 10 LUNI, 800 GR

ECO FORMULA 3 CEREALE SI PROTEINE VEGETALE PENTRU BEBELUSI PESTE 10 LUNI, 800 GR

186.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: În stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

Produs organic pe baza de hidrolizat de proteine vegetale din orez, cereale prefierte far gluten, ferment lactic, acerola organica si alge marine aceste cereale bebelusi sunt adecvate pentru copii intre 10 luni si 3 ani in scopul adaptarii acestora la o dieta normala.
Bébé MANDORLE Etapa 3 - se bazeaza pe cele mai recente studii in nutritia infantila si este un preparat de cereale completat cu proteine de orez organic, special dezvoltat si creat de LA MANDORLE printr-un proces inovativ la temperatura scazuta.
Acesta raspunde criteriilor actuale de reglementare definite in Decretul modificat din 11 aprilie 2008 si al Directivei europene CE 2006/141.
Caracteristici: cereale copii cu gust placut, toleranta ideala, dizolvare usoara, nutritie optima pentru preparare usoara a biberoanelor cu lapte
- fara lapte si lactate
- fara ulei de palmier
- fara soia, fara gluten
- imbogatit cu nutrienti naturali
- organic
Ingrediente: maltodextrina din porumb* , cereale fara gluten prefierte* 25% (orez*, mai*, hrisca*), uleiuri vegetale* (nuca de cocos*, migdale**, seminte de rapita*), hidrolizat de proteine vegetale din orez* 11,5%, alge marine: Lithothame, spirulina**, acerola pulbere*, fermenti lactici: Bifidobacterium Lactis, aminoacizi esentiali: L-lizina, L-thereonina, L-Isoleucina, L-histidina, L-Triptofan, L-leucina, L-tyrosina, vitamine: A, B1, D3
* ingrediente provenite din Agricultura Biologica
**ulei de migdale pur realizat prin extractie la rece fara urme de proteine reziduale
*** spirulina ecologica controlata Ecocert, referinta productie microalge de apa dulce
Raport Acid linoleic/Acid A-linoleic=5
Vitamine(la 100g produs pulbere):
A=517µg
D=10µg
E=3,46mg
C= 88mg
Thiamina B1=2,08mg
Riboflavina B2=0,03mg
B6=0,11mg
B12=1,4µg
Echivalent Niacina (PP)=0,63mg
Acid Folic (B9)=1,10µg
Acid Pantotenic (B5)=0,18mg
Biotina (H)=0,3µg
Minerale (la 100g produs pulbere):
Sodiu: 145mg
Potasiu: 159mg
Calciu: 762mg
Fosfor: 58mg
Magneziu: 104mg
Fier: 6,8mg
Zinc: 1,13mg
Cupru: 0,089mg
Iod: 0,1µg
Alergeni: 0
TABEL ORIENTATIV DE PREPARARE: BEBE CU BIBERON 

                            APA(ml)    Masuri       Numar biberoane la 24ore
peste 10 LUNI          240             8                       2

Volumul si numarul de recipiente cu biberon sunt orientative.
Medicul de specialitate va adapta aceste recomandari la nevoile specifice ale copilului dumneavoastra
Introducerea alimentelor complementare, inainte de implinirea varstei de sase luni, trebuie facuta numai de catre un medic specialist pe baza nevoilor specifice ale fiecarui copil in ceea ce priveste cresterea si dezvoltarea.
Preparare cu apa adecvata pentru sugari in conformitate cu instructiunile de pe cutie.
Preparare:
1. Pentru cantitatea dorita puneti apa la maxim 40°C intr-un flacon de hranire curat
2. Adaugati numarul de masuri din pulbere (vezi tabel) - corespunzator volumului indicat. Se sigileaza ermetic cutia dupa utilizare.
3. Sigilati flaconul de hranire (sticla). Se agita viguros in cercuri, apoi pe verticala pana la dizolvarea completa a pulberii.
4. Inainte de a hrani bebelusul, controlati temperatura lichidului prin turnarea catorva picaturi pe incheietura mainii. Temperatura trebuie sa fie 37 ° C.
Profilul ingredientelor din compozitia produsului si procesul la temperatura scazuta pot da o culoare si un aspect caracteristic diferit al pulberii fata de alte preparate pentru bebelusi, in timp ce raman conforme cu criteriile pentru sugari

Culoare
Pentru a satisface constrângerile de reglementare a produselor pentru bebelusi, hidrolizatul proteic de orez organic poate avea variatii de culoare si confera formulei pentru bebelusi Bebe M o culoare bej-bej deschis.
Adaugarea uleiului de nuca de cocos combinata cu o pregatire la rece poate provoca formarea de boabe albe mici. Aceste boabe sunt normale si se dizolva dupa reconstituire cu apa calda si agitare viguroasa.
Ca toate formulele pentru sugari pe baza de proteine hidrolizate, gustul este în mod natural mai amar decât al laptelui conventional pentru sugari datorita hidrolizei proteinei.

Textura si diluarea:
Procesarea la rece fara ulei de palmier poate avea ca rezultat o textura particulara care da aspectul de „nisip umed". Se recomanda sa acordati o atentie deosebita instructiunilor de preparare pentru o mai buna diluare.

Pregatirea :
Pentru a facilita cel mai bine prepararea sticlelor pentru copii, este de preferat să puneți pulberea apoi apa și să agitați bine de la dreapta la stânga, apoi de sus în jos, în această ordine, pentru a nu înfunda tetina. Dizolvarea trebuie făcută cu apă la 40 ° C pentru o mai bună solubilitate și o dispersie omogenă. Sticla se administrează la 37 ° C, la temperatura corpului și a laptelui matern.

RECOMANDARI IMPORTANTE PENTRU SANATATEA BEBELUSULUI DUMNEAVOASTRA
Respectati cu strictete etapele de pregatire a flaconului de hranire.
Dupa ce ati hranit copilul, nu pastrati restul preparatului;
Curatati cu grija atat sticla, cat si accesoriile.
Tineti cutia sigilata intr-o zona uscata si rece.
Utilizati pulberea in 3/4 saptamani dupa prima deschidere.
Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros
Fabricat: Franta
Certificare Bio: FR-BIO-01; Certificare fara gluten AFDIAG
NOTA IMPORTANTA
Laptele matern ramane mancarea ideala pentru bebelusi.
Alegerea alaptarii ar trebui sa fie prioritizata, pentru sanatatea copilului si apoi pentru sanatatea dumneavoastra.
La fel ca la orice formula pentru sugari, este necesar inainte de a consuma produsul, sa cereti consultanta de la profesionisti independenti calificati in medicina, nutritie, farmacie sau alti specialisti responsabili in domeniul sanatatii materne si de ingrijire a copilului.
De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier.
Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta.
Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari.
Valoare energetica la 100g 476 kcal sau 1990 kj sau 272kj si 65kcal la 100ml produs preparat
Proteine 14g sau 1,94g la 100ml produs preparat
Fibre 1,4g sau 0,2g la 100ml produs preparat
Grasimi 21,50g din care acizi grasi saturati 7,7g, acid linoleic 4110mg, acis A-linoleic 810mg
Carbohidrati 56g din care 2.5g zaharuri

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos