Produsul a fost adaugat in cos

ECO GEM DIN AFINE ROMANESTI CU GHIMBIR FARA ZAHAR 230 GR

ECO GEM DIN AFINE ROMANESTI CU GHIMBIR FARA ZAHAR 230 GR

25.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Ingrediente

Afine bio minimum 80% (minimum 80g de fructe la 100g din produsul finit), îndulcitor Eritritol bio (indulcitor natural obtinut din porumb bio), gelifiant Agar-agar bio, Suc de lamaie bio, Pulbere de ghimbir bio.

Nu conține conservanți sau coloranți.

Conține exclusiv afine bio provenite din agricultură ecologică (certificare producător RO-ECO-026)

Aspect general

 

Gustul minunat al afinelor BIO MerryBerry se regăsește acum în gemul 100% natural pe care l-am pregătit cu grijă din recolta bogată și sănătoasă de la ferma noastră.

Ghimbirul și-a câștigat locul printre ingredientele pe care le folosim la gemurile noastre, oferind un gust înțepător și proaspăt, iar în același timp sporind diversitatea de beneficii pe care afinele le oferă organismului atunci când sunt consumate cu regularitate.

Printre multele vitamine și minerale care se găsesc atât în afinele proaspete, cât și în gem se numără A, B6, C, E, K, Calciu, Magneziu și Potasiu, dar ce e cu adevărat valoros pentru organism este cantitatea mare de antioxidanți din aceste fructe. Aceștia susțin sistemul imunitar, au efecte antiinflamatorii și previn îmbătrânirea celulară prematură. Ghimbirul completează seria de beneficii prin propriile vitamine și minerale, dar și prin cantitatea mare de antioxidanți pe care o eliberează în organism.

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos