Produsul a fost adaugat in cos

ECO HENNA ARAMIU CUPRU 4X25 GR

ECO HENNA ARAMIU CUPRU 4X25 GR

60.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: Fără stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Ingrediente:

    Cassia Auriculata*, Henna*, Phyllanhtus emblica *,  Ziziphus spina-Christi*, Eucalyptus globulus*, Aloe barbadensis*, Curcuma longa*, Indigofer tinctoria*, Chamomilla recutita*

* din agricultura ecologica

Colorarea părului cu HENNA – vegetală, certificată organic

Aceasta este o variantă fără reacții adverse, o soluție de colorare a părului care nu implică nici un proces chimic sau decolorarea melaninei. Pigmenții naturali din plante aderă pe stratul exterior al părului, deoarece pot pătrunde în cuticulă, datorită porozității părului. Pigmenții vegetali, de înaltă calitate fac părul mai strălucitor și să-și recapete sănătatea, prin hrănire.

Acest pachet conține:

Pachet de 4 x25 g fiecare culoare organică pentru păr pe bază de plante

1 pereche de mănuși (compostabile), 1 ască de duș (compostabl

Instrucțiuni de utilizare:

Utilizați șampon organic din plante pentru a spăla și usca părul înainte de aplicarea culorii organice. Se amestecă o parte de pulbere cu trei părți de apă călduță (35-40 °C) și se amestecă pentru a obține o pastă texturată cremoasă. Aplicați imediat această pastă uniform pe păr. Acoperiți părul cu o cască de duș. Timpul de expunere (max 2 ore) variaza în functie de procentul de păr alb și culoarea de baza. Clătiți părul cu apă curată.

(În cazul unui parului preponderent alb vă recomandăm să prepigmentati părul prin vopsirea mai întâi cu Henna, iar după clătire să aplicați culoarea aleasă).

Cultivator’s Organic Herbal Hair Color combină bunătatea naturii și a științei cu inovația. Un amestec complet unic de ierburi organice care vă colorează părul în mod natural. Colorația organică din plante oferă părului nuanța, strălucirea și hrănirea dorite. Culoarea semipermanentă este dezvoltată pentru a vă vopsi părul fără efort, deoarece aderă cu ușurință la cuticula firului de păr. Fiecare ingredient are propriile sale beneficii care fac minuni pentru sănătatea părului. Vopselele noastre organice pentru păr sunt pulberi din plante concentrate și foarte puternice care oferă un efect de revitalizare scalpului și părului. Cultivator’s Organic Herbal Hair Color este obținută din plante organice cultivate manual, cu respect pentru viață și procesate cu tehnologie de clasă mondială pentru a păstra proprietățile active. Certificarea Fair for Life promovează o abordare a comerțului echitabil care permite tuturor producătorilor și lucrătorilor aflați într-un dezavantaj socio-economic să acceseze o gamă mai largă de beneficii sociale și economice.

Acoperire excelentă a părului gri și alb cu rezultate de lungă durată | Fabricat cu ierburi certificate 100% organic | Produs certificat Fair for Life | Nu se folosesc substanțe chimice, peroxid, amoniac, PPD, parabeni, OMG | Trecut prin mai multe standarde de calitate | Testat dermatologic în Europa.

Doar pentru uz extern

Atenție: evitați contactul din apropierea zonei ochilor. A nu se utiliza pe scalp tăiat sau zgâriat.

 Test/informații despre alergii: faceți întotdeauna un test de alergie aplicând o mică parte din pasta pregătită pe pliul cotului sau în spatele urechii cu cel puțin 48 de ore înainte de a utiliza o aplicare completă. Acest lucru vă poate ajuta să evaluați sensibilitatea pielii și să identificați orice efecte adverse.

Avertisment: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu înghițiți. Acest produs nu trebuie utilizat pentru vopsirea genelor sau sprâncenelor. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu multă apă. Efectuați un test de sensibilitate înainte de a utiliza acest produs. Utilizare numai pentru adulți.

Condiții de depozitare: Sigilați etanș, protejați de căldură și lumina directă a soarelui.

Notă: produs vegetal 100% certificat organic. Culoarea servește doar ca referință /așa cum este efectuată pe părul decolorat/ și poate varia în funcție de timpul de recoltare a ingredientelor sau în funcție de tipul de păr, culoarea părului existentă, durată și căldură. Faceți întotdeauna un test de șuviță pentru a stabili durata, căldura și culoarea dorite înainte de aplicare.

 Acest produs nu va deschide părul la culoare, deoarece nu conține decoloranți sau produse chimice.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos