Produsul a fost adaugat in cos

ECO MIX PENTRU FAINA CU SEMINTE FARA GLUTEN 500 GR

ECO MIX PENTRU FAINA CU SEMINTE FARA GLUTEN 500 GR

0.00 Lei


Pretul include TVA

  • Disponibilitate: Fără stoc
    • Cantitate
  • Ai întrebări? Contactează-ne!

    0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

    LUNI-VINERI
    09:00-17:00

    SÂMBĂTĂ
    09:00 - 14:00

Descriere

Ingrediente:

      fulgi mici integrali de ovaz* fara gluten, fulgi fragezi din ovaz integral fara gluten*, seminte de in maro* 12%, SUSAN prajit*, seminte de dovleac* 11%, seminte de floarea soarelui* prajite, fulgi de mei*, fulgi de quinoa*, tarate de psyllium*, sare de mare. *provin din agricultura ecologica

Descriere:

Puternic, sănătos și fără gluten, mix-ul nostru este o pâine integrală fără făină. Constă numai din fulgi, diverse semințe și apă. Ușor de copt, se păstrează proaspăt mult timp și are mai multe proteine ​​și mai puțini carbohidrați decât alte pâini. Cu acest amestec de copt este foarte ușor sa coaceți propria pâine crocantă.

Mod de preparare paine bio cu seminte FARA GLUTEN: turnați amestecul de copt într-un bol. Adaugati 600 ml de apa rece si amestecati bine cu o lingura de amestecare pana obtineti un aluat omogen si nu prea moale. Acoperiți și lăsați amestecul să stea la frigider pentru aproximativ 8 - 10 ore (de exemplu, peste noapte). Se unge bine o tava de paine (aprox. 25 x 10 cm) si se toarna treptat aluatul ferm cu o lingura si se preseaza ferm. Puneți forma pe raftul cel mai de jos al cuptorului rece și încălziți la 200°C.
Timp de coacere: aproximativ 85 de minute. După 70 de minute, scoateți pâinea din tavă, întoarceți-o cu susul în jos și coaceți restul de 15 minute.


Valori nutritive:

kj: 1826
kcal: 437
grasimi: 24.5g
acizi grasi saturati: 3.6g
glucide: 33.9g
zaharuri: 1.0g
proteine: 18.1g
sare: 1.7g


* - doza zilnica recomandată

Alergeni:

susan

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos