Produsul a fost adaugat in cos

ZEOLIT activat cu aplicare foliară 200g

ZEOLIT activat cu aplicare foliară 200g

24.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: În stoc
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contactează-ne!

  0726.227.796 0264.406.405 0364.103.260

  LUNI-VINERI
  09:00-17:00

  SÂMBĂTĂ
  09:00 - 14:00

Descriere

Modul in care ZECO actioneaza asupra insectelor dar si asupra plantelor il diferentiaza clar de insecticidele chimice si il crediteaza ca fiind un produs extrem de eficient si, in acelasi timp, prietenos cu mediul inconjurator: Datorita capacitatii de absortie si desorbtie a apei zeolitul ZECO reuseste sa distruga microclimatul umed de pe suprafata plantelor ce este propice inmultirii insectelor. Astfel pe timpul noptii inmagazineaza apa pe care o elibereaza ziua, in prezenta caldurii, mentinand astfel un nivel de umiditate constant inadecvat inmultirii insectelor. Avand in vedere ca produsul se prezinta sub forma de pulbere acesta reuseste sa patrunda si sa adere pe suprafata corpului insectelor in ciuda faptului ca majoritatea detin peri de aparare, acest lucru blocheaza eliberarea dioxidului de carbon și provoacă moartea insectelor. În cazul în care insecta dăunătoare care se dorește a fi eliminata are loc si patrunde in stomatele frunzelor plantei pulberea de zeolit aderă pe suprafata stomatelor si împiedica insectele să se oxigeneze provoacand moartea acestora. Atunci cand un material strain adera pe suprafata corpului sau pe perii unei insecte acesata incearca sa il inlature. Aceasta actiune continua de periaj provoaca leziuni profunde insectei. Pe suprafata ranii apare un fluid din interiorul acesteia pe care zeolitul, datorita structurii microporoase, il va absorbi si va provoca moartea insectei prin deshidratare. Sporii ciupercilor sunt prezenti in toate fazele de crestere a plantei si se dezvolta in conditii de umiditate excesiva. De aceea prin utilizarea Insecticidului ZECO ca si tratament preventiv inca de la intrarea in perioada de vegetatie poate evita neplacerile cauzate de aparitia mucegaiurilor. In conditiile in care o cultura este deja afectata de mucegaiuri pulberea de zeolit ajuta la vindecarea plantelor datorita proprietatilor sale de reglare a umiditatii nepermitand germinarea sporilor si aparitia miceliului ce ar da nastere unei noi generatii de ciuperci. Insecticidul natural produs de Zeolites Development, prin utilizarea lui constanta pe toata perioada de vegetatie a unei plante, ii confera agricultorului posibilitatea sa aleaga momentul recoltarii in functie de ceea ce isi doreste sa obtina si nu este obligat sa recolteze datorita unor factori externi.

În zonele în care se aplică acest insecticid numărul de insecte dăunătoare scade și, chiar dacă unele dintre ele nu dispar definitiv, ele sunt mult mai puțin active.

Mod de utilizare: Aplicare foliara in dispersie lichida: 100grame / 10 litri Folositi 1% de produs ZECO dispersat in minimul necesar de apa cat sa acopere toata suprafata sau adaugat in amestec cu ingrasamintele si pesticidele utilizate in mod normal.

Precautii:

A nu se lasa la indemana copiilor. Produsul nu este toxic, dar fiind un produs micronizat poate crea neplaceri in contact cu ochii.

Fiind un produs higroscopic se recomanda inchiderea recipientului dupa utilizare si depozitarea lui in spatii uscate.

Fiind un produs natural, nu are efecte negative asupra alimentelor si a apei pentru consumul uman.

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos