Produsul a fost adaugat in cos

NATURAL GRINDELIA 50 GR

NATURAL GRINDELIA 50 GR

15.00 Lei


Pretul include TVA

 • Disponibilitate: La comanda
  • Cantitate
 • Ai întrebări? Contacteaza-ne!

  0264.406.405

  LUNI-VINERI

  SAMBATA
  SAMBATA 09:00 - 14:00

Descriere

Grindelia (Grindelia robusta, familia Compositae) mai este cunoscută sub denumirea de „gumă din plante” sau „planta de gumă”. Conţine în principal flavonoidele şi răşini. Se foloseşte partea aeriană a plantei, care are acţiune antispastică, expectorantă şi hipotensivă.
Grindelia acţionează ca miorelaxant pentru muşchii netezi. Este utilizată în tratamentul stărilor astmatice şi în bronşite. Grindelia robusta a fost recunoscută ca fiind deosebit de eficientă în tratarea cazurilor de astm, în special pentru efectele ei binefăcatoare rapide.

Tratamentul cu grindelia este în special util pentru tratarea afecţiunilor respiratorii. Grindelia acţionează asupra distribuţiei cardio-pulmonare în cazul tusei uscate. Grindelia este un remediu eficient pentru bronşită. Pulberea de grindelia acţionează în sens reglator asupra circulaţiei pulmonare. Este utilă în caz de tuse cu expectoraţie abundentă. Tratamentul cu grindelia este util şi pentru pentru afecţiuni cutanate. Aplicarea pulberii de grindelia este folositoare în caz de erupţii cutanate, caracterizate de senzaţie de arsură severă şi mâncărime. Grindelia este utilă în caz de zona Zoster. Tratamentul cu grindelia este deosebit de eficient în multe dintre afecţiunile capului.  Este utilă în caz de dureri resimiţite în globii oculari, oftalmie şi irită.

 

Lasa un comentariu sau pune o intrebare

  Produsul a fost adaugat in cos